Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Melnais pulkvedis joprojām ierindā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Negjeelis
N
izmeļošs rakts. sarunejiet to avīzi un iebāziet. caurumā starp žoga drātīm
Iks koks
I
Jebkurā gadījumā lielāka CIEŅA ir pret cilvēku, kuram ir SAVA pozīcija, nekā PUSKOKA lēcējiem kāda IR pilna Latvija! ne velti Latvija 20 gados ir novesta galīgā PAKAĻĀ!
???
?
Ko gan no tā nelaimes putna var prasīt. Kopš bērnu dienām barots ar padomju ideoloģiju, mācīts nedomāt, bet akli klausīt visam, ko noliek priekšā. Nu kas cits tur varēja izaugt?
@
@
ČEBUREKU PAR KIRGĪZU PREZIDENTU ! (JA JAU IZLAISTS)
daunitis
d
Dinozauri izmira dēļ sava stulbuma, arī Krievijas naftalinizētais komunistu-čekistu režīms nomirs dabīgā nāvē, Vajag tikai ilglaicīgi nokrist naftas cenai...
pf
p
ai, da Abolins pats savas intereses darbojas un raksts tik tads parpalikums
un
u
Palasīju Vikipēdijā par Tučkovas pilsētu, rakstu sastādījis Viktors Alksnis. Nav Tučkovas pilsētiņa saistīta ar aviāciju, ar 1812. gada karu saistīta (brāļi Tučkovi - kara varoņi). Mūsu priekšvēlēšanu cīņas - ziediņi, salīdzinot ar Tučkovas mēra vēlēšanām, tur īstas odziņas. Kas meklēs krieviski: Тучково.
un
u
Dienai uzprasīties uz interviju, lai pēc tam tikai nomelnotu, vai tas ir labi, pat ja padibene? Jā, es Viktora Alkšņa rīcību nesaprotu, bet vai Dienas rīcība labāka? Tučkova - šī pilsēta taču saistīta ar aviāciju? Bet Viktora vectēvs bija Gaisa karaspēka narkoms.
un
u
Viņš tikai pēc tēva ir latvietis, Tēvs, kad 1937.gadā nošāva viņa tēvu Jēkabu Alksni, palika pusbārenis, bija inženieris, kluss cilvēks, bet Viktors Alksnis 80-os gadu sākumā izdeva grāmatu par vectēvu - daudzu cilvēku atmiņas par viņu. Viktora mātes stāsts par savu vīru: "Naktī viņam pavēlēja ierasties kremlī, tā bija pēdējā reize, kad viņu redzēju". Un vēl: "Kad atbraucu pie Jēkaba mātes, viņa jau nevarīga savā mājā pie Raunas pateica: bet es gaidīju jūs visus trīs." Liktenis Jēkaba māti pasaudzēja no uzstāšanās pionieru sanāksmēs - viņas dēls skaitījās tautas ienaidnieks. Bez šaubām, bija talantīgs. Daudzi padotie atceras, kā viņš cīnījās pret materščinu lidotāju vidū. Bet tieši Čkalovu par labu lidotāju izaudzināja viņš. Čkalovu gribēja atskaitīt no lidotāju skolas, draugi palūdza Alksnim pārbaudīt viņa lidošanas prasmi, un Jēkabs Alksnis to izdarīja, atzina par talantīgu lidotāju. No skolas Čkalovu neatskaitīja. Tagad modē apiet ar līkumu visus ar vēsturi saistītus jautājumus. Diena neuzprasīja Viktoram Alksnim, ko viņš domā par vectēva likteni un vai pats būtu ar mieru tādu pieņemt? Varbūt, neiznāks tādu likteni pieņemt, tomēr aizmirst vectēvu gan nav labi, bet Dienas rīcība (ka neuzdeva Viktoram Alksnim jautājumu par vectēvu) ir amorāla. Diena ražo rakstus, nedomājot par kvalitāti.
Kā parasti - komā
K
Tiešām dīvaini, kāpēc Dienai ienācis prātā intervēt šo latviešu izcelsmes padibeni..?
meliem īsas kājas
m
Nē, komunisti tikai apšāva cilvēkus un izšķieda PSRS budžetu prokomunistisko totalitāro režīmu balstīšanai visā pasaulē. Tāpēc arī PSRS nonāca pilnīgā atpalicībā un beidzot sabruka.
meliem īsas kājas
m
Verdzība mūsdienās neeksistē un tajā nevienu nevar pārdot. Padomju cilvēkam obligāti jābūt debilam?
John Doe
J
jo?
Человек
Ч
Алксниса - в президенты Латвии. Алксни пар Латвияс президенту.
Cukurs
C
Paldies dievam, ka viens debīls okupantu radījums ir aizvācies no Latvijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas