Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Melngailis: Deputātu rīcības dēļ Parex bankā var nākties ieguldīt vismaz 100 mlj. latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lati
l
Kur tad Godmaņpops.,kas banku nopirka vienā pievakarē un jau pēc mēneša publiski solīja, ka esot tai pircējus atrdis. Lai nu glābj, ko savārijis.
Dr.xy
D
Par Saskanas Centra meginajumu mainit Kreditiestazu likumus sikak var izlasit ZURNALA "IR".Iznak reizi nedela."IR" ir neatkarigs zurnals,kurs atklaj daudzus faktus par tadu partiju ka SC,LC/ LPP,TP,ZZP un sabiedribas" Par labu Latviju" noziedzigo darbibu pret Latvijas Valsti.
Uzņēmējs
U
Uzskatu, ka pēc visa, kas noticis ar Parex, sen jau vajadzēja tiesāt LB un FKTUK vadītājus, piedzenot no viņiem visus valstij nodarītos zaudējumus.
SD
S
Ja Saeimas deputāti pieņems šos grozījumus , tad skaidrs , ka viņi klaji nostājas pret tautas interesēm un TP demagogi arī jau stūrē uz to pusi, ka atbalstīs. Kurš TP ministrs ta pieļāva smagas kļūdas pie PAREX pārņemšanas- SLAKTERIS, par ko bankrotējušiem banķieriem katru mēnesi jāmaksā šos milzīgos procentus
kurmis
k
Tad jau pareiza bija versija , ko teica, ja nemaldos, rūpniecības un tirdzniecības kameras direktore - ka takse par likumiem - 9000.- Ls.
dzeris - populists
d
Slakteris ar Godmani parexu pārņēma valsts īpašumā, un pēc tam sāka grūst iekšā valsts naudu, it kā lai nesekotu arī citu banku bankrots pa ķēdīti. Bet, pārņēma uz ļoti neizdevīgiem valstij, bet, izdevīgiem Katrginam noteikumiem.
Populists
P
PAREX bija privātkantoris. Kādas tiesības Valstij iegrūst naudu uz tautas labklājības rēķina ? Kad vienreiz tas izbeigsies ? ? ? Ja Rimševics nespēja izkontrolēt PAREX un pieļāva bankas darbību bez pienācīga nodrošinājuma ārkārt situācijā, kā piemēram, HANSA-SWEDBANKA tad viņš ir pelnījis cietumu .... Godmanis ar saviem pakalpiņiem un vienojoties ar Karginu acīmredzot ne slikti "uzvārijās" VALSTS NOSLĒPUMU aizsegā ! nagļi, rimševici, melngaiļi ....gan jau tauta kādreiz jūs noliņčos !
Kaspars Gasūns
K
Ja galva ir slima, to vajag ārstēt...
Kabans
K
Jā, jā. Visur sadala. Interesanti kurās bankās tad sadalīja Citibanku, Bank of America un visādus citādus Goldman Sachs? Varbūt vari padalīties ar informāciju, ja esi tāds gudrs. Vari painteresēties par Nordea vēsturi, kad to pārņēma zviedrijas valdība. Nezin kāpēc tur neko nedalīja. laikam tāpēc ka pārāk glupi. Te Latvijā ir vienīgie gudrie, kas skrien visai pasaulei pa priekšu ar 30% bezdarbu, fiksētu valūtas kursu un 20% birokrātiem. Citiem laikam nav tāda izglītība. Un tāpēc ka citi ir tādi stulbi, tad tur vidējā darba alga ir 2000 eiro. Mums ir tikai par kaut kādu vienu nulli mazāka.
Ak vai! -Ivars Graudums
A
It kā jau tā būtu, bet ne Latvijā! Te visu nosaka nauda un vara.
Oma-Sakaņa ir ma...
O
Un kas ir TP? Ja ar Saskaņu viss ir redzams, tad oranžie ir vilki jēra ādā! Un tas jau ir nelietīgāk!
vdz
v
Nekao nevarētu izdarīt, ja TP nepiekoptu kaitnieisku darbibu! Kas vēl nezin, tad lai apskatās, ar kādiem oranžiem nekrietneļiem mums darīšana! "Labie" darbi Latvijai!
dzeris - Kabans
d
Ja banku restrukturizēs un labo daļu pārdos, atgūs vismaz daļu naudas, bet, Kargins savu naudu pazaudēs, un arī procentus, ko saņem. Ja nerestrukturizēs - K-K savu naudu un procentus saglabā, bet valsts neko neatgūst, jāliek vēl nauda iekšā, un beigās tā banka tik un tā var bankrotēt. Ne tikai Latvijā, bet, arī ASV un citur dara līdzīgi - sadala banku sliktajā un labajā.
dzeris
d
Nu, tagad parēķināsim, cik izmaksās valstij Muižnieces amats ( SC nobalsoja par Muižnieci, jo AŠ nobalsoja pret restrukturizāciju). Kas balso par ĀŠ un SC - tas, tātad, balso, lai K-K arī turpmāk var par visiem ņirgt un slaukt šo valsti arī uz priekšu.
dick
d
Tu vienkārši esi .. cik gadus tev vajag lai to banku restrukturizētu? un pārdotu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas