Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Melnie izvelk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diletanti
d
VAINĪGI ir žurnālisti(korumpētie)
Dzens
D
Nestāsti, ka tu neizmanto valsts apmaksātus pakalpojumus. Drošība arī ir pakalpojums, tas, ka ielu kāds notīra arī ir pakalpojums, utt.
Dzens
D
No raksta tā arī nepalika skaidrs, ko tad tieši tie "melnie izvelk".
x
x
ja runājam par ēnu ekonomiku(ne pavisam mello)tās apjomam jāmazinās reizē ar ikp un pirktspēju, nevis otrādi. var būt ka parādība kļūst biežāka, bet apjomos niecīgāka? tādās aptaujās ir svarīgi, ko aptaujā:) kādus vispārinājumus un cik vienkāršoti izdara:)
otto
o
nu jau tālāk nav kur, ja valsts centrālais laikraksts sāk slavināt nodokļu nemakšašanu. un pēc nedēlas brēks ka nevar samazināt bērnu pabalstus un jauzlabo izglītība un ceļi, par kādu naudu?? vai autoram galvā ir kāda kopbilde, vai viss ir miglā??
N
Kā tad īsti ir- "Melnā ekonomika (...) ir jāapkaro nežēlīgi" vai "melnie izvelk"?
jimbo
j
ko tadmelnie velk :pensijas, izglītību, policiju?? vai BMW un audi tirgotājus??
naivais
n
Nu, es neizmantoju valsts apmaksātus pakalpojumus. Bērns privātskolā. Pati studēju par naudu. Operācija bija par savu naudu. Slimības lapas neizmantoju Vienīgā lieta ir mammas pensija. bet viņa paralēli strādā. Gan jau arī ar to tiktu galā. Viena mana darbavieta beidza eksistēt tieši valsts nodokļu dēļ. Varbūt var uztaisīt organizāciju, kas rūpējas par ceļiem. Atstāt policiju, kas uztur kārtību. Un vēl kādu, kas atbild par sociālajiem jautājumiem. Neredzu pārējiem jēgu
alias
a
Palasiet Valsts kontroles auditu slēdzienus - praktiski visās valsts iestādēs ir regulāra nesaimnieciska rīcība ar valsts naudu vai pat rupja valsts naudas izšķērdēšana un izzagšana. Ar šādu valsts attieksmi pret budžeta līdzekļiem ir noziedzīgi no cilvēkiem parastajiem ņemt vēl un vēl un vēl. Ja valsts pārvalde nav spējīga un griboša sakārtot budžeta apsaimniekošanu par labu valstij un sabiedrībai, tad nevajag cilvēkiem pārmest to, ka cilvēki neļauj sevi vēl vairāk apzagt.
lala
l
Valsts esi arī Tu! Varbūt Tu pats neko nedari?
lala
l
Valsts var zaudēt uzticību tikai tad, kad mēs paši sev vairs neuzticamies! Jo valsts esam mēs paši! Es sev vēl uzticos, tātad uzticos arī valstij. Valdība un birokrātija nav valsts, tā ir tikai daļa no valsts. Tām gan es neuzticos.
valūta
v
Te klaji redzama 1oo deputātu un valdības politiskā tuvredzība.
Memory
M
Cilvēki no ''melnās'' un ''ēnu'' ekonomikas nekādu ''balto'' nespēs ieviest - ja sabiedrības pakārtojās peļņai, ja peļņas procents ir galvenais, tad nekādas 'pātagas', nekādas 'kūkas' nepalīdzēs. S.Toča kungam der pārlasīt T.Draizera ''Amerikāņu traģēdija'' - varbūt, labāt apjēgs pašreizējās Latvijas tragēdijas pamatcēloni?
zorge
z
Ko tu sauc par izglītību, veselības aprūpi un pensijām.
negodīga konkurence
n
Ar "melnajiem" ir viena liela liela problēma - "baltajiem" un "puspelēkajiem" ir grūti ar viņiem konkurēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas