Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Miķelsons varēs ieņemt divus amatus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santa klauss.
S
Kungi gatavo no jauna sev siles no kurām baroties kā līdz šim tas bija. Tauta kārtējo reizi tika apmuļkota, jo uz laiku kad tika samazinātas algas,likvidēja iepriekšējās barotnes. Tagad kad moris melno darbiņu pie tautas paveicis ,atkal var atjaunot iepriekšējo kārtību. Viņi redz ,ka tā īsti neviens neprotestē,tad jau var atkal atjaunot visu no sākuma. Krīzes budžeta lāpītāji ,izstumtā tauta, tagad sēž iedzīti stūrī bez darba un naudas ,un paklausīgi klusē un pamazām nīkst ārā,kamēr augšas sagatavo savas barotnes .no kurām baroties.
Viņam.
V
Kurš šim vīram palīdzēs,jo viņš sirgst ar sirdsapziņas nepietiekamību.
cukurs
c
Jautājums ir vienkāršs: mēs ikviens maksājam par elektrību VAIRĀK kā mūsu kaimiņvalstis. Monopolists vienkārši uzliek cenas, un izrādās, ka "nopelnījis". Tas pats ir ar gāzi. Tāda sajūta, ka tauta ir auni: maksā par visu vairāk, un vēl slavē par "labu" saimniekošanu. Kamēr tie partiju ielikteņi saņem ap 40 000 gadā, tikmēr vidusmēra iedzīvotājs iztiek ar 2-3& no šīs summas.
cukurs
c
Šeit diezgan skaidri jaušama tendence nomelnot tos, kas uzdod jautājumus. Es negribu jaukt vienā putrā kopā dažādus valsts monopoluzņēmumu "vadītājus", kas pelna nevis ar pratu vai veiksmīgu darbību, bet vienkārši paaugstinot tarifus. Džeris tikai pajautāja, kapēc Miķelsōns, tik pazemots, tomēr neiet veinkārši prom? Un Tu sāc apriet jautātāju, nevis atbildi uz jautājumu. Kurš šķiet gluži loģisks. Atšķirībā no Miķelsōna un Tavas rīcības (kazi, esat viens vesels?).
riidzinieks
r
Miķelsons nav padomē, bet ir Valdē. Latvenergo un citos lielajos Padomes Dombrovskis sen jau likvidējis. Valdē cilvēki nesēž, bet strādā. Jāpanāk, lai arī uz Fliku šie noteikumi attiektos. Nevar būt tā, ka ārzemnieks atļaujas uzspļaut Latvijas likumiem.
XXL
X
Vajag jau tikai precedentu. Maisam gals būs vaļā... Vajag ne tikai grābt naudu liekšķerēm, bet arī kaut ko dot pretī tautsaimniecības attīstībai. Un kā alternatīvais virziens varētu būt dažādu elektrostaciju būve. Tikai mums jau valda princips - VALSTS AR KOMERCDARBĪBU NENODARBOJAS (TAS NEESOT IZDEVĪGI). Protams, kādam vienmēr būs izdevīgi noprihvatizēt vai kādā citādā ceļā pa sviestmaizi iegūt pelnošas nozares. Neredzu nekādu lomu tā sauktajām padomēm, ja tās aktīvi nerīkojas valsts finansiālā stāvokļa uzlabošanā, tikai iekasē naudu par rokas pacelšanu vienu vai divas reizes nedēļā. FAKTISKI IDEJA PAR VIENOTO VALSTS ATALGOJUMU KĀRTĒJO REIZI IR IZGĀZTA. LAI MAN KĀDS ARGUMENTĒTI PARĀDA, KA TĀ NAV KAITNIECĪBA.
traductrice
t
Un turpmāk noteiksim, ka diennakts ir nevis 24 stundas, bet 48!
cui
c
es viņam pat atvēlētu četras oliņas, nu lai jau tiek
Vientulais vilks
V
Ka JUS uzskatat ,vaitas nav PAZEMOJUMS tie pensionariem,kas 40 50 gadus godigi dienu diena nostradajusi,sanem pensiju nedaudz pari simts latiem un mmaksa par elekto energijukura parsniedz divas lidz tris reizes REALO cenu?NO sopensionaru pensijam ietur desmit procentus laitadie //MULIEM//kaJUMS maksatu PASAKAINAS algas .TAD TADA ir JUSU godiguma izpratne?
Barons
B
Nu tad, lai Miķelsona kungs būtu apmierināts, vajag nomazināt Lattelecom un Latvijas bankas algas līdz 2800Ls. Ko? Vai tā būtu slikta doma? Vilks būtu paēdis un kaza dzīva.
lobs gosts
l
Ventiņ, nu neapbižo savējos! nu dod lielāku algu !
viedoklis
v
Šodien Saeima atbalstīja gandrīz visus Leiškalna priekšlikumus, kas paredz, ka MIķelsonu, Magoni u.c. varēs ļoti labi materiāli stimulēt....Algas atkal būs vecās, jo vēlēšanas taču tuvojas, ZZS, TP, LPP/LC un TB/LNNK naudiņu vajag. Tagad no 3000 ls džekiem negribējās ziedot.
dzeris - sviests
d
Ja neatceris, par kvaukšķiem visus nosauca Kalvītis.
!
!
Diennaktī ir tikai 24 stundas. Uz visiem tas neattiecas.
vy.
v
kādēļ vienam cilvēkam jāieņem divi amati, ja tā vietā var nodarbināt divus cilvēkus, tādējādi samazinot bezdarbu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas