Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Mikroautobusa sienās, griestos un grīdā VID atklāj 220 000 nelegālu cigarešu

Pagājušās nedēļas nogalē kāda mikroautobusa sienās, grīdā un griestos Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbinieki atklāja gandrīz 220 000 nelegālu cigarešu, portālu Diena.lv informēja VID pārstāvji.

VID darbinieki mikroautobusa vadītājam sastādīja administratīvo pārkāpuma protokolu, bet cigaretes un automašīnu - izņēma.

Naktī no 6.marta uz 7.martu Muitas kriminālpārvaldes mobilo vienību darbinieki Latvijas pierobežā apturēja kādu mikroautobusu, kura vadītājs apgalvoja, ka viņam nav deklarējamu preču. VID darbinieki šoferim nenoticēja un, pārbaudot transporta līdzekļa sienas, grīdu un griestus, VID darbinieki atklāja slēptuves. VID darbinieki konfiscēja 21 9200 Premjer markas cigaretes jeb 10960 cigarešu paciņas ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Kopumā šogad, pateicoties minētās struktūrvienības darbam, ir izdevies izņemt 549 056 cigaretes, 1461 litru alkohola, 5744 litrus degvielas, 4,2 kilogramus dažādu narkotisko un psihotropo vielu, 1466 marihuānu saturošas cigaretes un lielu daudzumu medikamentu, kā arī citas preces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas