Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ministrs Lieģis iestājas Pilsoniskajā savienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OTTO
O
Viss pareizi, nav nozīmes ko darīt, galvenais saglabāt iespēju tikt vēlreiz amatā.
eeeeeeeeeeeee,.
e
No saucamās Vienotības mēs tagad jau jūtam tautas iznīcināšanas gājienus: Pensionāru apkrāpšanu. Nodikļu palielināšanu un jaunu ieviešanu, kas guļas uz iedzīvotāju un uzņēmēju pleciem. Ekonomikas attīstības bremzēšana. Vai tiešām domājat, ka Sorosam interesē Latvija un tauta, takš nē. Soross grib noēst Lembergu, lai tiktu pie Ventspils naftas, pa to laiku viņu pakalpiņi būs izēduši lielu letiņu daļu uz ārzemēm, pensionāri izmiruši, uzņēmēji izputināti un Soross varēs mierīgi apgūt naftas laukus Baltijas jūrā un pumpēt caur Ventspili....,
...visi vienoti par, vienotīb
.
Paldies ,Jaunais laiks ,ka tā gādājat par PAREx cauruma aizbāšanu Neviens iepriekšējais premjers nedeva ne santīma priekš Parex, vienīgais Dombrovskis ir goda vīrs ,kas centīgi bāž gandrīz visu no SVF saņemto naudu banku melnajos bezizmēra caurumos to to caurais maiss 16:28 19.Feb. Tāpēc jau arī mēs ,visa Latvija, tik stipri mīlam skaisto,talantīgo, paklausīgo savu lācīti resnīti valdiņu Dumbrovskiju Valdis-vislabākais 16:30 19.Feb. Es arī obožaju savu JLDombrīti ,ka viņš pirmais un pēdējais, kas spēj sagādāt naudiņu visām ,īpaši, parexsīšu bankām ..
jautājums2
j
Lieģis ir foršs cilvēks un caurcaurēm inteliģents. Manuprāt viņam nebija īsti tā partiju lieta pie sirds, bet ja jau ir izdomājis, lai viecas.
Senais>Populists
S
Rība bija kinostudijas grimētājs, viņš nekad nedefilēja aizsargu ģenerāļa(?) formā un viņu Matīsa ielas vārtrūmē jau diezgan sen kā nošāva.
Populists
P
Vēl tik nesen teātra grimmētājs Rība defilēja aizsargu ģenerāļa formā.....solīja, kad nāks pie varas, tad ievedīs kārtību ... :)) Nu veicas dažiem ar tiem uzvalkiem....bet ar to kārtību tā ir, kā ir ....kā jau pēc atmodas nodziedāšanas ...
Populists
P
Šis ministrs kopā ar Pilsonisko Savienību nākošā Dombrovska valdībā ....AR DAKŠĀM IERAKSTĪTS ŪDENĪ ! ! ! Kur gan tikai neiestājās .... šim sagribējās pievienoties POLITISKIEM SHĒMOTĀJIEM ...... :))
gusts
g
Aizsardzības ministrs - apsmiekls.....
zoss
z
oranžie TūPlistu vēmekļi saaktivizējušies
Andris
A
Viņš pat Latvijas armijas un Aizsardzības ministrijas ceremoniālo pasākuma vietu - ap Kalpaka pieminekli nespēja noorganizēt sakopšanu.
Oskars
O
Man trūkst vārdu,jo JL atņem Latvijas drošībai ,veciem un trucīgiem pilsoņiem naudiņu,kā ari'grib iznīcināt bērnus un ministrs iestājas ša'dā PARTIJĀ.... Labaķ būtu pacēlis ARMIJU !!!!
He he...
H
PS- pensionāru savienība....
mia
m
izlabojiet taču to kļūdu virsrakstā
pensionārs
p
Atkal laikam pensiju ņems nost
!
!
Izskatās, ka izglītotie un spējīgie cilvēki sāk pulcēties vienuviet, atslēdzniekiem, ostapiem benderiem un izlaupītājiem atstājot otru nometni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas