Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ministru algas samazinās par vismaz 20%; likvidēs valsts uzņēmumu padomes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
Kāpēc valdības ūdens galvas tik ilgi TIZĻOJĀS,ar aukšgalu jau vajadzēja sākt,nevis otrādi,visupirms,satracina tautu,...tad ajēdzas...
Vareni
V
Koķes k-dze iesaka skolotājiem nedomāt par savu kabatu un biedē ar sankcijām par eksāmenu nelabošanu. 1. Kāpēc Koķes k-dze domā par savu kabatu un nesolidarizējas ar skolotājiem, samazinot savu algu par 50% 2. Dievs dod spēku skolotājiem būt vienotiem un neļauties iebiedēties un turpināt cīnīties pret 50%(!) darba algas samazinājumu.
Krauklis
K
Meļi valda Latvijā. Pareizi raksta "The Economist" - MAITU LIJAS LIDINĀS PĀR LATVIJU, GATAVI TO SAPLOSĪT. SAPLOSĪT SAVU MĀTI DZIMTENI, NEVAR SAGAIDĪT, KAD TĀ BEIDZOT IZLAIDĪS GARU.....
"Vienlīdzība"
&
Ministriem samazina par 20%, bet skolotājiem par 40%. Pensionāriem - par 70% Plus vēl samazinājums uz neapliekamā minimuma samazināšanas rēķina. "Viens likums, viena taisnība visiem". Visi cilvēki ir vienlīdzīgi, tikai daži ir vienlīdzīgāki nekā pārējie."(Dž. Orvels - "Dzīvnieku ferma")
a
a
Uzņēmums pieder tam un to kontrolē tas, kuram pieder 51% akciju, gudrīši.
Barons
B
Lasiet taču uzmanīgāk. Likvidētas tiks valstij un pašvaldībām piederošo akciju sabiedrību padomes. Lattelekom nav 100% valsts uzņēmums, tādēļ Lattelekom padome netiks likvidēta un Kalvītis varēs mierīgi dzīvot un baroties arī turpmāk... Tā lūk... Kalvītis mūžam dzīvs !!!
padome
p
padomes vajadzēja likvidēt visas jau pirmajā piegājienā, - pilnīgi lieki bija atstāt kaut kādas īpaši lielās, īpaši siltās vai īpaši kalvīšiem iekārojamās. JL vnk noraustījās, jo nebija drošs par savu stāvokli. Kas tagad traucē? Jālikvidē visas, pat uzņēmumos ar svešo kapitālu - lai ārvalstu puse ieceļ savus padomniekus, ja grib, no nabaga Latvijas puses nav jābūt nevienam. Ja nu obligāti tomēr kāds grib uzraudzīt, tad ALGA VIŅIEM NAV JĀMAKSĀ - lai uzrauga sabiedriskā kārtā. Kalvītis entuziasts - lattelekoma sabiedriskais uzraugs ! Tas ir mērķis. Nevis - kalvītim silta , labi apmaksāta vietiņa par īpašajiem nopelniem Latvijas oligarhu labā.
johaidi
j
Ar to vajadzēja sākt jau janvārī. Plus samazīnāt autopakalpojumus.Par viņu algām uz darbu var aizbraukt ar savu mašīnu. Šlesers autostāvvietas tūlīt sacels. Visiem pietiks vieta. Svešu naudu tērējot zūd sajēga, ka tā ir jātaupa.
Letiņš
L
"droši griezieties policijā pēc palīdzības -pēc šīs takses arī strādāsim." ============================================= = Paldies par informāciju! Vismaz zināšu, ar kādu summu man jārēķinās, ja, gadījumā, jautrā pratā nokļūšu pie Jums atskurbt! Ar pensiju man nebūs tik ļauni, 130 laši būs, tā ka varēšu sev atļauties pa polšam dienā, lai aizmālētu acis un neredzētu, kā valdība tautu dzen vājprāta izmisumā! Bat tas nu tā, joks vien ir, tā ka neuztrucieties! Mazliet humoru arī vajag... (Citādi tik tiešām var nojūgties!)
Letiņš
L
Paldies par mana komentāra pareizo izpratni! Lai Jums dzīvē veicās!!!
hjk
h
Ministriem minus 20% no algas tas ir tas pats,ka vinju algas nav samazinatas!!! SMIEKLIGI!!!!!!!!
ierēdnis
i
algas samazinās par 20 %. ja kāds vēl nezin -policistiem jau samazināja par 70 ls,- (18%) tas ir 300-330 palika uz rokas - no tā ap 80 ls,- lai noklūtu darbā - 220 - un tagad 20% =70 ls,- nost kā maksā tā strādās cilvēki - attiecīgi par 150 ls,- mīnuss neapliekamais- 13 ls,-=137,- 160 darba stundu mēnesī - 0,80 ls, stundā. droši griezieties policijā pēc palīdzības -pēc šīs takses arī strādāsim. un pie visa šī - saeimai 20% - vergiem - jau 38%
Politiskaa atbildiba
P
"Samazinot izdevumus, mēs varam to darīt kontrolēti un pasargājot atsevišķas jomas. " Tiesi taa Dombrovski, jus varat kontrolet, lai biezajam galam nesamazinas! Bet ar lata devalvaciju viniem gan krietni samazinatos! Pilnibaa piekritu Letinam!
)))))))?
)
A kapēc visiem augšā sēdošajiem , kuriem algu maksā par sēdēšanu, nevis strādāšanu , jo ar galvu viņi arī nestrādā , nesamazināt algas par 70 % , tāpat kā pieņēma strādājošajiem pensionāriem , kuri strādā ne jau prieka pēc, bet tāpēc, ka ir mazas pensijas un lai varētu nomaksāt visus komunālos un būtu ko ēst ?????
Letiņš
L
Tas būtu ļoti audzinoši, tikai tagad valdībai vajadzētu noteikt pārbaudes laiku ne uz 6 mēnešiem bet uz 42 mēnešiem ar minimālo algu. Viņu bezdarbība nodarījusi ļaunumu aptuveni šādam laika sprīdim. (Paši taču nosauca periodu - 3,5 gadi!) Un tas šiem kalpotu par signālu, ka tauta nav akla, nav stulba un aizmāršīga!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas