Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mirjanai ar bērnu pagaidām atvēl trīs dienas nedēļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Henry Johnson
H
Sveiki Es esmu kungs Henry Johnson apliecinātu naudas aizdevējs, kas piedāvā visu veidu aizdevumi, šādās kategorijās: Business Loan Investment Loan Loan Lai Pay Off likumprojekti Kredīts Pay Off Parādi nenodrošinātu aizdevumu Secured Loan Personal Loan Etc Lūdzu sazinieties ar mums tagad par jūsu finanšu aizdevumu pakalpojumu Tagad, kāpēc šo aizdevumu piedāvājums pēdējais, jo jums ir garantēta, lai iegūtu šo aizdevumu šeit. E-pasts:[email protected]
rīdziniece
r
??? Kas par murgiem??.. vai vispār esat iepriekš ko lasījis par šo notikumu?? Tas ir bijis desmitreiz atkārtots, ka meitene NEMAZ NERUNĀ angliski, viņa runā tikai latviski, jo bijusi kopā tikai ar māti!!
Stokijam
S
Lai Mirjana paliek Australijaa, dabu tur darbu, un dzivo kopaa ar meitu.Kadas problemas. Meita runaa tikai angliski, Australijas pilsone, tapec visa taa palidziba no Latvijas ir tiesam idiotiska! Piedodiet!
Saubas par patiesibu
S
Ka berns runa tikai angliski, ja jau bijis tikai kopa ar Mirjanu? Tas pierada, ka dzivojusi kopaa ka gimene! Bet nu slikts tetis!
Madrileña
M
Tas, ka tagad Mirjana var pavadiit ar savu meitu laiku no pirmdienas liidz treshdienai neko neatrisina, jo, cik noprotu, Mirjanas meerkjis ir dziivot Latvijaa, bet meitenes teeva nodoms - palikt Austraalijaa. Shaa vai taa beerns varees palikt tikai pie viena no vecaakiem, ja vien vinji nevienojas par to, ka no pirmdienas liidz treshdienai vinja dziivo Latvijaa, bet no ceturtdienas liidz sveetdienai - Austraalijaa. Beerns paliek tur, kur vinjam ir pilsoniiba. Vajag tomeer padomaat pirms ielaisties attieciibaas ar aarzemnieku, vai buus pa speekam pienjem sveshu zemi, citas tradiicijas utml., lai shaadi nesanaak, jo "starptautiskaa" lauliibaa vienmeer ir gruutiibas, kas vienaadu tautiibu lauliibaa nebuus.
Anna
A
Šī Mirjama ir noziedzniece, jo nepatiesi apvainoja cilvēku drausmīgā noziegumā - pedofilijā. Visi, kas atbalsta viņu, ir noziedznieces atbalstītāji. Kauns Štokenbergam! Kauns Sabiedrība Citai politikai (SCP)!
Zvirbulim
Z
Vai tad tu esi mafija? Ui! Tu mani satrauc! ; )
rīdziniece
r
Jā, šādu vai līdzīgu komentāru no kāda gudrinieka vai asprāša es jau gaidīju. Tik un tā es neatkāpjos no tā, ko teicu. Ciniķi un demagogi ir tie, kas netic apsūdzībai pedofilijā, attaisnodami pedofilu ar tekstu: "Kā tad viņš agrāk to nedarīja?".. Vēlreiz atkārtoju - pedofili nebūt nemetas virsū visiem bērniem pēc kārtas, jebkurā vecumā un situācijā. (Palasiet kaut vai to pašu Nabokova "Lolitu".)
zvirbulēns
z
:))) Nē, Štokenberg, projām braukt man nenāksies, un mana ģimene nav mafijas ģimene. Privātās apsūdzības lietā, ja tāda tiks ierosināta, Jums neizdosies šo savu melīgo un mani pazemojošo apgalvojumu pierādīt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka man i ģimenes nav. P.S. Līdz šim, manuprāt, milzīgu ietekmi valstī ir guvuši nevis piedraudētāji, bet gan cilvēki - pūt un palaid - komjaunieši- muldētāji, īsāki sakot, tie, kuri nekad nav bijuši pie Darba! P.S. Un kāds bezmaksas padoms, kaut esat "haizivs", kas sajūt asins smaku, nekad neuzbrūciet nezināmam kustonim ( haizivs no "Patiesā dzīvē" publicētās Jūsu paša intervijā teiktā). Var sanākt, ka ir gan gailīši, gan Rīgas laiks :))))))
narkologs
n
Vērojot tevi rodas jautājums, vai tu neaptver, ka tava muļķīgā apsaukāšanās pilnīgi neatbilst pieauguša cilvēka ķermenim, kurā mitinās tavs bērna prātiņš?
narkologs
n
Nelikumīgi līdzekļi ir nūja ar diviem galiem, jo otrs cilvēks ir tieši tikpat gudrs un arī var tos lietot. Un tiesa tomēr ņem vērā abu pušu intereses, bet nelikumīgos risinājumos tas nenotiek. Sliktākajā gadījumā - šoreiz tā nenotiks, bet vispār - ir nelikumīgi risinājumi, kur otra puse netiek atstāta dzīva. Iedomājieties, kas notiktu, ja katra sīkuma dēļ notiktu cīņas ar nāvējošu iznākumu? Palīdzēt nevaru un priecājieties, ka pats vēl nelūdzu palīdzību.
Štokenbergs
Š
Līdz šim milzīgu ietekmi valstī ir guvuši piedraudētāji. Jo cilvēki ir baidījušies no viņiem un tiem, kas par viņu naudu ir turējuši šo sistēmu. Es jums vēlreiz jebkuru tiesas draudu priekšā norādu, vācieties prom. Par manām meitām, tie ir vienkārši meli. Meli, uz kuriem ir turējusies kretīnu vara. Vara, par kuru jums maksā. Prom braukt nāksies jums, kopā ar visu savu mafijas ģimeni.
zvirbulēns
z
Štokenberg, Jūs esat valsts amatpersona - Saeimas deputāts, turiet sevi rokās! Jūs esat mans kalps un es nemīlu, ja kalps brūķēt muti, varat arī "atrauties" tiesu darbus. :))) Ne Jums norādīt man, kur iet! Starpcitu, Jūs savas meitas esat aizsūtījis uz ārzemēm, izstūmis no ģimenes, nošķīris no ģimenes un Latvijas, un tieši šī iemesla dēļ Jūsu liekulība ir vēl pretīgāka.
Štokenbergs
Š
Principa pēc Jums vajadzētu iet prom no šīs valsts un dzīvot savā lielākā kretīna valstī, kurā parūpējas par 3 bērniem - Šlesera šofera dēlu un abām Šķēles meitām.
zvirbulēns
z
Labdien! Štokenberg, Mirjanai nav jāpalīdz, principa pēc nav jāpalīdz, un Jūs to ļoti labi apzināties! Jūsu liekulīgums uzdzen drebuļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Par saviem bērniem un saviem pilsoņiem! (Sandras Kalnietes blogs)

Štokenbergs pārskaitījis naudu Mirjanai, kas Austrālijā tiesājas par bērna atgūšanu

Bērnu bija tiesības izvest no Latvijas, jāsakārto tiesas lēmumu izpildes kārtība

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas