Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mošeja centrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Slimi
S
Es uzskatu, ka raksta autors nav visai gudrs cilvēks. VL ir slikti, jo sadarbosies ar vienīgajām latviskajām partijām. SVIESTS
asirietis
a
VL liberāļu plānoto darbību priekšdarbu kodi: programmatiskā līmenī gatavošanās imigrantu iepludināšanai. >>Pamatskolu beidzējiem sarunvalodas līmenī ir jāpārvalda angļu un vēl viena no Eiropas Savienības valstu valodām. Vidusskolu absolventiem angļu valoda jāpārvalda tādā līmenī, lai varētu uzsākt studijas angļu valodā. Jāveicina vidusskolēnu iespēja apgūt ķīniešu, spāņu vai arābu valodas. << 2. Akla naida tradīciju garā - visvairāk LV dzīvojošos krievus un viņu senču megavalsti Krieviju turpināt kaitināt, kamēr, neskatoties uz 20 gados piedzīvoto anglosakšu surogātkultūras latviskumu degradējošo iedarbību, turpināt akli "pielūgt" ievērojami globālāk pasauli postošā liberālisma, sekulārisma, sodomītisma, banksterisma, konsumerisma angļu mēli. Glupi un senili. >>Veicināms izglītības pakalpojumu eksports, atbalstot ārvalstu studentu apmācību, tāpēc augstskolās pieļaujama apmācība Eiropas Savienības valstu valodās. Nav pieļaujama valsts augstskolu programmu īstenošana krievu valodā, kas nozīmētu kopējās valsts valodas politikas vēl dziļāku attālināšanu no latviskas Latvijas mērķa.<< 3. Pēc piedzīvotā LV lauksaimniecības kraha, ko veicinājusi tieši atkarība no ES, atļauties murgot vēl kaut ko tamlīdzīgu.... >>Nodrošināsim, lai valsts un Eiropas atbalsts mērķtiecīgi tiktu virzīts ražošanas veicināšanai Latvijas laukos. Aktīvi aizstāvēsim Latvijas lauksaimnieku intereses jaunās Eiropas Savienības Kopējās lauksaimniecības politikas pēc 2013. gada reformas izstrādē, lai nodrošinātu godīgu konkurenci un taisnīgāku atbalsta maksājumu sistēmu starp visiem Eiropas lauksaimniekiem.<< 4. Šis nu vispār cool - Nac.Apvienība PRET latvisko LATU un PAR internacionālo EIRO. Vienkārši divkosība. >>Ņemot vērā, ka Latvija jau ir ieguldījusi lielus resursus pašreizējā makroekonomiskā kursa ieturēšanai, kas balstās uz ievērojamu valsts izdevumu samazināšanu un nodokļu sloga celšanu, mēs uzskatām, ka jāturpina virzīties uz eiro ieviešanu 2014. gadā. Pateicoties Latvijas nodokļu maksātāju pacietībai un pēdējo divu gadu laikā panāktajai ievērojamai valsts budžeta konsolidācijai, mums ir pavērusies iespēja 2012. gadā izpildīt t.s. Māstrihtas kritērijus iestājai eirozonā, kas ļautu 2014. gadā reāli ieviest eiro. Lai gan eirozona šobrīd sastopas ar ievērojamām grūtībām, kuras daļēji izraisījusi atsevišķu dalībvalstu bezrūpīgā budžeta politika un daļēji - spekulatīva rakstura finanšu tirgu darbības, nav pamata uzskatīt, ka Latvijas nacionālās valūtas saglabāšana globālo satricinājumu brīžos mūs varētu pasargāt vairāk nekā piederība Eiropas vienotās valūtas zonai
vērtētājs
v
, Vispārzināmas lietas, nekā jauna. Atbilde Liepiņam: Ti sam durak!
K-K
K
.. Ja butu ZiemelEiropas vai Baltijas savieniba kur iestaties, noteikti, Balt! Un driz tad musu paraugam sekotu parejas valstis, kadreiz prebaltu apdzivotas Eiropas ares: Polija, Baltkrievija, Ukraina un 'atbrivota' Krievija, un pat atdzimusi un 'briva' Krievija ... jo ir jaliek pretsvars Globalisma sergai !
BALTS
B
SA SECIN'AJUMS - MUMS J'AZSTAAJAS NO EIROPAS SAVIENIBAS
Dr.xy
D
Neredzamas frontes cinitajs,biedrs Tocs,jut ka tuvojas diena kad vinam par savu pretvalstisko darbibu bus jaatbild.
K-K
K
... Cik citigi un cik ilgi sis skribelis turpinas gazt pasa uzceltas velmju smilsu pilis, un, kadam nolukam? ... Vakar, ar sevi stridoties, no sevis izdomata strida par politiskas koncepcijas varda - 'OKUPACIJA' - datejuma saistibu, ar etnisko okupantu iezimesanu latviesu tradicionalas/pamattautas vesture - un ta insinuejot, ka pirms ta briza okupacija un okupanti nevareja 'but' ; ka ari, ar savu naivo uzskatu, ka 'vesture ir preciza zinatne' , sis autors sevi parada un nodod par kadas svesas ideologijas apsestu pakalpigu 'baurotaju'! ...'Vesturiska Precizitate' pastav tikai si autora blogos atkartota visa latviska un latviesu pamattautas interesu kritika! No vina vakar piesauktas( vesturiskai Latvijai lidzigas, pec Toca ) vesturiska multi etniskas Francijas nak kads piemers: Napoleons: 'Kas ir vesture, ja ne pienemta fabula' Tikpat liela fabula ir vina fabriceta musu sencu cilsu zemju (ka vesturiskas Francijas) multi kulturalitate!!!! Un ta nu tadas mulkibas tiek vina publicetas ar noluku un bez vesturiska pamata - kadiem vajadzigai disinformacijai ! ... Sodien jau atkal pacelas murgu smilsu torni ... LAI PATS VARETU TOS APGAZT ... atkal vezums PREZUMCIJAS: a). - ' ... Ja imigranti tiek izmitinati ...ar ES paveli ... ar kvotu ...' b). - ' ... Ja Vl ir viena koalicija ...' c). - ... Ja VL atbalstis ... bez ierunam Es ... runajot veltigi un viltigi 'pret' ES likumiem u.t.t. ... Bet tad kur paliek pasa TOCA izdomata 'vesturiska precizitate' ???!!!! Vai pats vins to censas panakt? Tadu precizitati gandriz vel varetu sasniegt nenoliedzot PATIESIBU vestures ' tuvaja laika skala', tas butu menesu, nedelu un dienu apjoma : ... UN SOREIZ PRECIZITATE un PATIESIBA STAV kur ( atver acis, palasi tacu Toc)? Precizitate un patiesiba ir VL! nostaja par nacionalo interesu PRIORITATI, ka savos merkos ta darbos, neskatoties uz ES velmem un direkcijam !!! ... Un ta tiek ATKLATI PUBLICETA !!!! PAT SODIEN !!! Palasi citos forumos un nekalpo velnam ! ... Valsts SATVERSME prasa atbildibu no katra pilsona, par ta attiecibu un darbibu, eaizmirsti to, Toc!
Dzens
D
Vajag pēc iespējas ātrāk izstāties no ES un ievēlēt parlamentā VL. Tad pavisam noteikti mošejas Rīgas centrā ilgi nebūs un ikviens potenciālais svešzemju darba meklētājs brauks mūsu valstij ar līkumu, proti, Latvija būs tieši tik pat iekārojama apmešanās vieta cik Kuba. Tas nekas, ka pašiem arī būs sliktāk, jo galvenais, lai citiem netiek.
jautājums
j
Toč, vecais demagog, kādas ir tās "Latvijas nacionālās intereses" kas tavuprāt ir pretrunā ar Eiropas interesēm? Konkrēti, bez tuk'šas muldēšanas vari pateikt? Par kvotām, varbūt nespriedelē par tom ko nezini? Nav tādu kvotu un pavēļu un vēl šogad Itālija, liela un ietekmīga ES valsts, sūdzējās par nepietiekamu atbalstu bēgļu krīzes laikā. Tas pirmkārt. otrkārt, ne jau visus imigrantus tā uzreiz pieņem. Bet es nemaz negaidu, lai Točs kaut ko zinātu par ES vai jebkuru tēmu, ko viņš mēģina muļļāt.
ome
o
Teikšu īsi- sekls un aprobežots žurnālista skatījums.
Maija
M
Labi, ES nē. Un ko tālāk ekonomikā? Kas mums ir ko pārdot? Un kam? Ja nu tikai Krievijai, bet arī jau ar šprotēm vien neizvilksim.
Kristietis
K
"Visu cieņu lielajai reliģijai un tās pravietim Muhamedam." Nesaprotu kā var tā rakstīt kristīgas Eiropas valsts presē! Negods tiešām negods!
Jens Z
J
Tik pat labi taču varētu sacīt: Visu cieņu lielajai Dienai un viņas pravietim Točam. Neņemiet nu tukšu retoriku tik ļoti pie sirds. Un ja Točs būtu muhamedānis, vai tas padarītu viņa izteikumus mazāk pikantus un mazāk lasāmus? Manuprat Točam varen labi piestāvetu muhamedāņu ticība, vai tad jūs domājat, ka visiem ir pa spēkam būt katoļiem tā kā mums? Vai tad jūs labāk velētos, lai Točs būtu budists vai krišnaīts?
  • 0
  • 0
Jurčiks
J
Un ko tad piedāvā kolaborants Točs??? Pie varas laist SC, kurai nu noteikti maigi izsakoties Latviešu intereses ir pēdējā vietā? Lai tas kangars Točs iet ieskrieties, ir jābalso par VL, lai viņi būtu noteicošie un te nebūtu ne Mošejas ne mazā krievija (par ko iestājās partijas Vienota krievija filiāle SC).
Observer
O
Ja kāds gadījumā nav piefiksējis, tad gandrīz Rīgas centrā (pie Vidzemes tirgus) JAU ir mošeja. Un nav ne vainas. Ja man jāizvēlas par kaimiņu muslimu vai ļergas dzinēju, mana izvēle ir par pirmo.
Pumpuram
P
Konkrēti; zeme Bulduru tehnikuma polderī (Saliena), zeme zem Saules Akmens, Armijas ekonomiskais veikals u.t.t. laikam nav jāatgādina. Par kontrbandu no Norvēģijas - lašu vietā deklarētas daudzreiz lētākas siļķes - jau. Par idejām/gaisa pilīm - krieviem labs teiciens: par muļķi daudz briesmīgāks muļķis ar iniciatīvu.
antitrollinga komiteja
a
ja jums, mazo saukāšanās meistar, nav citu argumentu kā saukāšanās, tad vēlams ar savu bērnišķīgo stilu nejaukties pieaugušo sarunā un nedemonstrēt visam portālam, k\āds muļķis esat (ar vai bez iniciatīvas, nav svarīgi).
  • 0
  • 0
Pumpurs
P
Ja jums, mazo gudriniek, ir kādi pierādījumi, kas apliecina jel kādas nelikumības dodies uz prokuratūru, vai tuvāko policijas iecirkni, varbūt pat pie negantās strīķes-stroķes. Ja nav, tad iespējams labāk paklusēt nevis tiražēt pērkamu "žurnālistu" pasakas. Vienīgais muļķis ar iniciatīvu Latvijas politikā ir zatlers.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas