Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Mozgis: vērsīsimies pret būvuzraugu, ja apstiprināsies nelikumības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nau bērnu
N
Protams, maigais bezsmadzeņu Mozgis neko nezināja. Kāda starpība? Arī par to viņam ir no turienes jāaiziet un jāpārceļās uz citu valsti, lai nav kauns cilvēkiem acīs skatīties. "Kas notiek Latvijā?" tikko noskatījos. Pat Domburam nepietika iekšu (vai pietika prāta) nesaukt lietas īstajos vārdos. Apinim, nabagam, noteikti būs daži skarbi telefona zvani jāpārlaiž :). Kā tad Jūs ļautiņi domājāt, tās sūda partijeles darbojas? Visas kā viena. Vecā gvarde par visiem 100 procentiem. Personiska pieredze ar JL nav bijusi, bet PS liedzās tikai tik ilgi, kamēr ieraudzīja nelielu ziedojumu ar 5 cipariem. Ja godīgi, tad es nezinu, ko tieši darīt, jo man ir cits darbs. Tur, es esmu speciālists. Šo būtu jāsakārto kādiem citiem speciālistiem, kas pārvalda šo tēmu. Bet tāda škrobe parauj visu laiku - jo tuvāk tu pie tām valsts shēmām tiec, jo trakāk. Un tad, kad tu, nebūdams izglītots visās šitajās shēmās, kaut ko sāc peldēt pret straumi, un spiest uz to, ka tā vispār nevar un tev vienalga ir izdevīgākais piedāvājums un tāpēc tu negribi piedalīties, jo tici, ka vinnēsi tāpat, pie tevis nāk visādi respektabli meni no respektablām kompānijām un tev skaidro, ka, "Tā tak latviešiem ir vislabākā sistēma. Latvieši tak citādi nevar. Tas reāli strādā. Ko tad Jūs gribat - 20 gados uzbūvētu un atstrādātu sistēmu nojaukt? Sekas Jūs apzinaties?" Es teicu, ka jā, apzinos. Tiesiska valsts - tās ir sekas. Bet tā apbrīnojamā daļa ir tā, ka tajā pusē tiešām nesaprata. Tiešām. Līdz sirds un prāta dziļumiem nesaprata ... Bailes no nezināmā var būt arī nepārvarams šķērslis pārmaiņu procesā.
no delfiem
n
BubaPirms 3 minūtēmVot,ka nu beidzot ,bet ja godīgi ,tad viņa sievai Guntai jāatkāpjas no Skrīveru novada pagatvecenes amata ,jo rebes ir kopējas ,cik dzīvokļu nopirkts ,cik autiņu mainīts ,bērniņi izskoloti ārzemēs un ar tautas partijas svētību( tavu brīnumu) Skrīveri palika kā novads ,bija 9 deputāti tagad 12 ,kā tas var būt ,Šķēlem visi labākie draugi un rokas puiši ir vislielākie kretīni ,par naudu velns danco ,Visu arestēt un sievu atstādināt ,jo pagasts arī ir viena mafija un opozīcija tapat kā saimā neko nevar izdarīt.
no citasdienas
n
Iespējams, KNAB pievērsis uzmanību firmas Arbor Medical Korporācija uzvarām Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) iepirkumos. Arbor nodarbojas ar medicīnas preču un iekārtu pārdošu un uzturēšanu, liecina informācija uzņēmuma mājas lapā. Firmas dibinātāja un lielākā īpašniece ir BKUS valdes priekšsēdētāja Dzintara Mozga civilsieva Dace Rātfeldere (80,3%). Firmas īpašnieku sarakstā ir arī Dz.Mozga māsa Sigita Kalniņa (8,3%). Jau vēstīts, ka KNAB sācis kriminālprocesu saistībā ar vairākiem slimnīcas būvdarbu iepirkumiem. Birojs konstatējis, ka slimnīcas amatpersonas, ļaunprātīgi izmantojot savu dienesta stāvokli mantkārīgā nolūkā, pēc iepriekšējas vienošanās ar vairāku uzņēmumu atbildīgajām personām veikušas pretlikumīgas un krāpnieciskas darbības lielā apmērā. Veicot kratīšanas izmeklētāji arestējuši vairāk nekā Ls 700 000 dažādās valūtās, kuru izcelsme tiks noskaidrota izmeklēšanā, liecina ceturtdien KNAB izplatītā informācija.
jurists
j
Atbildība par šiem valsts mantas zagļiem ir jāuzņemas noziedzīgajam grupējumam, kas sevi dēvē par Tautas partiju. Kur vēk ciniskāk - apzagt bērnus? Apzagt bērnu slimnīcu, kuras vajadzībām tiek lūgts, lai tauta ziedo! Kā lai tādiem vēl kāds tic?
lāpītaja
l
Pamosties ak,naivais-Latvijas gāze jau SEN ir oficiāli pārdota un pieder Krieviem un drusku vāciešiem, Latvenergo ar daudzi piederīgie uzņēmumi jau ir privatizēti,tikai ārējā čaula vēl pieder valstij, tīri formāli un tāpēc jau arī elektrības cenas tikai kāpj, jo jāļauj tak baroties iekšējiem privatizētājiemparazītiemk caur mātes-Latvenergo pupu.
UPS
U
Tas ir labs piemers ka valsts tiek apzagta, ne tikai Parex, biblioteka un visas parejas cucibas, valstij pieder SIMTIEM valsts uznemumu un visos sez dazada kalibra MOZGI un visos uznemmumos notiek sadas zagsanas, PASKAITIET CIK TAS IR GADA,CIK DAUDZ suri gruti nodoklu maksataju NAUDAS AIZPLUST, PVN nodoklis tiek pacelts, nodoklis par majokli, pensionariem nogriez pensijas, KAMER VALSTI PASTAVES KAUT VIENS VALSTS UZNEMUMS TIKMER VALSTS IZLAUPISANA TURPINASIES, vienigais cels ka apturet so laupisanu IR VIENKARSI PARDOT VISUS VALSTS UZNEMUMUS! nepardot tikai 2 strategiskos uznemumus latvijas gazi un latvenergo.
pzd
p
Mozgi, tavai civilsievai Dacei Raatfelderei firmaa Arbor Medical Korporaacija pieder 80,3 % , bet maasai Sigitai Kalniņai 8,3% , šii firma uzvareejusi iepirkumos tavaa paša vadiitajaa slimniicaa , bet to tu noteikti nezini ....āmars!!!
UPS
U
ha ha ha Mozgis jutas parsteigts, oi oi oi , ha ha ha, tepat Diena ir raksts kur KNAB ari interesajas kapec slimnicu iekartu iepirkuma konkursa uzvar viena un ta pati firma, lieki butu piebilst ka si firma pieder Mozga civilsievai...
Buba
B
Vai nu slimu bērnu apzagšanas dēļ nākošās vēlēšanās par kampējiem nebalsosim atkal? Iespraudīs ausīs banānus , sakārs makaronus, - un balsosim kā mīļie! Kāds vēlas saderēt?
filozofs
f
jaa teepisti apd***šies kapitaali, Rozentaalene veel nesen breeča peec 50 miljoniem , aptiite šausmiiga , vai beidzot kaadu lietu novediis liidz galam??? Maiziitis iecikleejies uz nulles deklaraaciju , pats par nulli palicis , kaada jeega no taada??? , zagļu partijas jau visas iipašnieku partijas , viņu deputaati nepaartraukti lobee saimnieku biznesu , kaa rezultaataa valsts izzagta pa tiiro...
K-K
K
... Tagad, cilvecini, un VVF, Zatler, redzat CIK VAJADZIGS IR PREZUMCIJAS LIKUMS - TAD vispirms varetu saktu ar KLINISKO GRAMATVEDIBU - iesaistot visus kuri ir saskarusies ar so varbutejo LIELAKO NEGELIBU kada ir iespejama civilizeta sabiedriba ... pat abzakt bernus ...!!!!! ... KAUNS UN NEGODS !!!!
zagām, zogam un zagsim
z
Un Bērnu slimnīcai vēl tauta ziedoja līdzekļus!Tautas partijas biedrs Lisenko savukārt nozagto naudu (9000 ls)ziedojis Tautas partijai.Viņi sevi varētu pārdēvēt par Zagļu partiju.
replika
r
Kur TP pozitīvisti, tur nelabi smird pēc korupcijas
onslavs
o
atceros pavisam nesen, kad uzpeldēja info par Arbora uzvarām, tad te pie tā raksta, it kā tuvas tantes/darbinieces stāstīja ka Mozgis esot goda vīrs... nu protams, mums Latvijā visi ir goda vīri... tāds savs goda vīru klubiņš...
''jaunā DIENA"
&
..jā viņam ir drosī vien viedoklis..''pareizās aploksnes'' vajag izvēlēties!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas