Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Muižniece: izmaiņas prezidijā nav ne pirmās, ne simtās nozīmes jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drausmoni
d
rugati izsūtīt uz Ludzu pie zagļiem židiemkaraškevičiem
Mhuaha!
M
Lūdzu nefotografēt nefotogēnuscilvēkus,jau tā it šķebīgi ap dūšu!
kungs
k
Eu, bet tā Muižnice izskatās varen stilīgi! Viņai ir vienreizēja gaumes izjūta! :)
Hi
H
Bilde laba:divas duras uz Čakenes stūra...
Nātre
N
Antoņinai tas par to pīpāšanu-bumerangs. Muižniecei laikam skolā ar lasīšanu gājis tā pašvaki, tikai no špikeriem, bez tiem nu neprot izteikties nekādi...Kā slikta aktrise...
nu
n
muižniecei tērps kā skolniecei, laikam vecums klāt ne pa jokam
bungotaajs
b
Ko mums dod, ka "pieredzes bagātais" Šķēle mūs izved no krīzes, ja vēlāk par darbu pretī uzprasīs 2X vairāk. Viens gudrs cilvēks ir teicis: Labāk iegūt mazāk, bet godīgi! Lai pēc tam nebūtu kauns!
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Nu ko mes tur tik daudz un ilgi micamies uz vietas. Vienkarsa lieta - nekads brinums, ka mes neko nevaram un ari laikam nemakam atrisinat atri un efektigi. To pierada darbi (vai nedarbi). Iesaku deputati A.Rugati! Ciena - Janis J. Dimants, Jr., M.D..
MILEMBA ENZELIN
M
; Nav specificēta attēlā redzamā sieviete.
Šampēteris
Š
Abas tantiņas mums sarīko "muppet show" - vai nav jauki uz nopietno problēmu fõna !?
Svērējs
S
Jā, nav gan ne pirmās, ne simtās nozīmes jautājums, bet, Muižnieces kundze, tajās šoreiz atspoguļojās TP vieta politikā. Un šī vieta, diemžēl, ir ļoti tuvu miskastei, kurā jau laimīgi smaidot sēd jūsu patrons A. Š., kaut pats iedomājies, ka atrodas mākoņos.....
.
.
esam stulba tauta esam... skat, te jau komentāros raksta, ka godmanis ir spējīgs izvest tautu no krīzes - jau aizmirsuši, ka tieši godmanis & co, glābdams parexu valsti sitadā caurumā ievilka... tja, laikam taisnība - tautai ir tādi vadoņi, kādus esam pelnījuši. ar šitik īsu atmiņu mēs tālu tiksim :(
Andža mīl kandžu
A
Vēl martā visi fanoja par pelmeni Dombrovski, jūnijā par buldozeru, tagad jau par Mākoņkalnu - atkarībā no tā, kurš sola vairāk. Vai tiešām mēs esam tik glupa tauta, ka bez reklāmas un nopirktiem žurnālistu viedokļiem nevaram paši izdomāt, kurš ir labāks.
auers
a
Iepriekšējās koalīcijās bija vienkāršāk izbīdīt vajadzīgo deputātu vajadzīgajā vietā- kā Andris teica, tā bija. Tagad tas tik vienkārši neiet cauri. JL nav tādu tradīciju.
pirmā nozīme
p
Šobrīd pirmās nozīmes jautājums ir izvest valsti no krīzes. Un te neder sīksolīšu tūtiņdreijeri vai paklausīgi lielo onkuļu ielikteņi. Te ir nepieciešami vīri ar asu prātu, konstruktīvu domāšanu un pamatīgu iepriekšējo pieredzi. Šobrīd man nāk prātā tikai divi - Šķēle un Godmanis, kuri ar visām viņiem piemītošajām un piedēvētajām sliktajām īpašībām ir labāki par puskoka lēcējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas