Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Muižniece: līdz 31. martam Satversmes grozījumus pieņemt ir nereāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Tas jau bija paredzams no TP puses. Kad vajadzēja pieņem lēmumus par novadu reformu, tas tika izdarīts nakts aizsegā, ka neviens gailis pakaļ nedziedāja. Demagoģe. Gribētu kādu rupjību veltīt Muižniecei. Tagad tā to zin.
Lāpītāja.
L
No šī skaidri redzams,ka tiem,kas ilgi sēdējuši Saeimā,valdībā vai citos augstos ierēdņu krēslos iestājās diagnoze -pilnīga nespēja saprast situāciju ārpus sava loka un pilnīgi pazūd baiļu sajūta,vienīgais instinkts kas saglabājas ir rijība. Muižniece ir iedomājusies,ka mūžīgi sēdēs Saeimā(tas nekas,ka būs vēlēšanas,ja ātri un pēc esošā likuma un bez aģitacijas kampaņas ierobežojumiem,tad ievēlēsatkal,jo citu jau nav) un viņa vispār nepieļauj domu,ka pārkaitinātais pūlis var arī viņu "iznest"no tās Saeimas,un uzpūst kādu vircas šalti no lauksaimnieku kulbas.
tādi esam
t
Tikai Tautas partijas klukstei atļauts ar Satversmi spēlēties? Izdējusi vanckaru un tagad kladzina!
RĪKOJAMIES!
R
Rīcības partijas protesta akcijā Esplanādē sestdien, 31. janvārī 12.00 notiks AIZLIEGTO PLAKĀTU IZSTĀDE! Tajā varēs uzzināt, ar kādiem plakātiem 17. un 31. janvārī tika aizliegts iet pie Saeimas un prezidenta pils. Protesta akcija ir oficiāli atļauta un nevardarbīga. Rīcības partijas prasības: neprofesionālās valdības demisija, valsts ekonomiskās politikas maiņa, budžeta izzagšanas pārtraukšana! Nost Godmaņa bankrotējušo valdību! vairaak info nato.lv
er
e
Vineta,mazaak pluutii un saac beidzot straadaat!
tādi esam
t
Marija 16:06 Kāds skaists foto! Žogvāvere un Tukšpauris! Tukšpauris un Žogvāvere! Saeimas seksīgākais pārītis. +++ Marija, es Jūs mīlu. Tik trāpīgs raksturojums- TUKŠGALVIS UN ŽOGVĀVERE :)
?
?
nesaprotu-kā tas ir?-nevaram pieņemt!Strādājiet pa brīvdienām un par to pašu samaksu protams!!!Tā jau jūs tur gurķi vien dzenat!Vismaz saņemtos,kad ir tiešraide...inčīgi būtu,ja jūs piemēram gulētu uz operācijas galdu un dakterim būtu kāda sms jāuzraksta,tāpat māsiņām kafija jāiemalko u.t.t.ko teiktu jūs????????Ejat taču prom-jums nav neērti saviem piederīgajiem skatīties acīs????
Lelle
L
Vinetiņ, modini nu krācošo ruksi augšā un sākiet vien rukat...
12
1
man ir fantastiska ideja - izgroziet kārtības rulli:) Atsevišķos gadījumos iespējams normu attiecināt arī ar atpakaļejošu spēku (neviena tiesiskā paļāvība netiek aizskarta - gluži otrādi) un aiziet. Ja būtu vēlēšanās, izgrozītu.
gm
g
Vai policija izmeklees arii to kad un kaados apstaakljos brugakmens traapiijis Muizhniecei jau sen pirms 13.janvaara notikumiem? Tik nekauniigi melot var tikai persona, kuras galva pamatiigi cietusi.
Marija
M
Kāds skaists foto! Žogvāvere un Tukšpauris! Tukšpauris un Žogvāvere! Saeimas seksīgākais pārītis.
qqq
q
Kad vajadzēja decembrī pieņemt pāri par 80 likumiem, tad gan ātri vien pieņēma, bet tagad pēkšņi vairs nevar? Vai Muižniecei nešķiet, ka viņa ir bezkaunīga? Ja nejēdz strādāt, tad nesēdi Saeimā! Un neceri, ka nākamajā tiksi, jo tautai jau viss ir pieriebies! Ja tauta ir gudra, tad nākamajā Saeimā šis liekēžu bars netiks. Ja tiks, tad tauta savu postu ir pelnījusi.
žurka
ž
Interesanti gan! Prezidenta iesniegtos nevar pagūt, bet TP Saeimas pašatlaišanos gan var pagūt. Vajag patīt atpakaļ, ko Muižniece runāja pirms pusgada. "Mēs ar Satversmi nevienam neļausim spēlēties" tā vista kladzināja. Protams. Citi lai i nedomā. Tikai TP atļauts ar satversmi spēlēties.
Lelle
L
TP reāli ir tikai zagt...
IVI
I
9 mēnešus pēc referenduma neko nedarīja,tikai "brauca" virsū JL par bezdarbību un sabotēja kā vien varēdami!Tad ar lielu troksni "pārņēma vadību"un še tev... !Vēl viena liekulības un cinisma paraugstunda tautai no tās "kalpiem" !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


TP Satversmes grozījumus atbalsta 47 deputāti

Cimdars: trīs vēlēšanas vienā dienā ir iespējamas

Zatlers neatbalsta TP priekšlikumu par tūlītēju Saeimas atlaišanu


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas