Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Muižnieks: raidījumi krievu valodā - neizmantots resurss integrācijas politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kirbis
K
Interesanti, kad Muiņieks kgs pēdējo reizi ir iepazinies ar TV programmu un paskaitījis, cik LTV-1, LTV-7, LNT, TV3 un TV5 attiecīgi ir raidījkumu krievu, un cik latviešu valodā (nemaz nerunājot par nospiedošo Krievijā tapušo filmu pārsvaru)? Ja būtu to darījis, ticamākais, rakstā minēto viedokli nepaustu..
jautaajums
j
Ja tu iedomaajies, ka nediskuteejot izdari vinjiem kaut ko sliktu, tad kljuudies. Vinji tavu kluseesanu uzskata par vaajuma paziimi (un pareizi dara) un tikai kljuust arviuen nekauniigaaki.
Zane Grīnberga
Z
Ak,šausmas viens kanāls vēl tikai ir kas raida LT1 latviešu valodā...visos pārējos jādzird krievu valoda....??? un latviešu valoda ar sliktu izloksni...??? tad jau labāk latgaliešu valodu klausīties, nekā sliktu latviešu valodu....
nevarēšana
n
Es tev ieliku 1 zvaigznīti un citi arī pareizi darīs, ja liks. Tas par to, ka diskutē ar šiem interneta troļļiem.
Integrators
I
Nebija dzirdēts ka indiāņi, dienvidafrikāņi u.c ir pārgājuši uz krievu valodu. Paldies par informāciju.
daunitis
d
Raksti latviski!
Annele
A
Iemācies latviski rakstīt. Kaut labāk nevajag, nepūlies. Labāk lasies turpat, kur pārējie tevis minētie 700 000 pereseļenci uz demokrātijas citadeli Krieviju.
Anna
A
Latvija ir valsts. kurā 20 -% iedzīvotāju ir nepilsoņi, kurai nav tiesību saukties par demokrātisko! Vairāk, saskaņā ar bijušo Latvijas vēstnieku Krievijā, tautas dzejnieku-I. Peteru Latvija ir savvaļa necivilizēta valsts ", un viņam ir taisnība! Ja no Krievijas ar 150 miljonu iedzīvotājiem pa gadu ir atstājuši apmēram 70 tūkstoši cilvēku, tas tai ir piliens jūrā! Bet Krievijā strādā vairāk nekā 13 miljoni darba migrantu un to skaits pieaug tik strauji, ka Krievija ir spiesta veikt radikālus pasākumus to ierobežošanai! Bet no Latvijas-nacionālistiski pārvaldītāji ir izveidojuši "Latviju latviešiem " tādējādi izspiežot no mazas valsts pa 20 "neatkarības" gadiem - aptuveni 700 tūkstošu cilvēku - 25 % no 1990 gada līmeņa! Un cita lieta: katram vajadzētu zināt to vietu - mazai valsts nav jāuzpuš vaigus un mēģināt atrisināt pasaules problēmas: Francija un Krievija risinā savas un pasaules problēmas. Nejautājot Latvijas un citu viņai līdzīgo "milžu" viedokli!!!!! Bet , tomēr, Zatlers un viņa komanda Latvijai ir izdarījuši lielu lietu un izturējās Krievijā solidi un cienīgi!
bils
b
latvieši jau drīz no savas valodas atteiksies,tad visi muižnieki varēs priecāties
Juris
J
!00% Jums piekrītu!!
Bezdievis
B
Raidījumi krievu valodā jau ir. LNT un TV3 pusi dienas rāda krievu seriālus, ir TV5, kas vispār runā tikai krieviski. Krievu avīzes, radio. Ja pa LTV1 palaidīs raidījumu krieviski, tas nenozīmē, ka krievi sāks skatīties LTV1, jo LTV1 skatītāji ir latvieši. Ar šo raidījumu krieviski panāks tikai to, ka latvieši skatīsies LTV1 krievu raidījumu! Un pats par sevi, tas, ka Latvijā ir daudzi krievu mēdiji nav nekas slikts. Slikti ir tas, ka šie mēdiji 1pret1 atskaņo Kremļa viedokli un Kremļa ideoloģiju nevis Latvijas! Piebildīšu vēl, ka Kremlis nemaz nav ieinteresēts, lai Latvijas krievu mēdiji kļūtu patstāvīgāk domājoši un varētu kļūt par rupori Kremļa opozīcijai!
Drug
D
Jā, Nils varētu pievienoties Annai Čepmanei Maskavā. Abiem ir daudz kas kopīgs.
Gunārs
G
Brauc labāk prom, Nil.
Kalniņš
K
>Nils Muižnieks pauž savas idejas par to, kā pielikt punktu etniskajam naidam, - - - Kāpēc Jums ir radies priekšstats, ka Muižnieka idejas ir tādas, kuru mērķis būtu pielikt punktu etniskajam naidam. Man piemēram, ir radies priekšstats ka Muižnieka kungs, tieši otrādi, propagandē tādus uzstādījumus, kas šo etnisko naidu tikai veicina. Ziniet, tas ir kā streiks itāļu gaumē. Piemēram, ja streiko pasts, tad visi pasta darbinieki nāk uz darbu un strādā tik uzcītīgi, izpildot visus pēdējos priekšrakstus, ka faktiski pasta darbs paralizējas. Līdzīgi darbojas arī Muižnieks. Viņš runā par toleranci, jā, taču ar savu darbību viņš panāk pavisam ko citu, iespējams pat apzināti, - naidu.
Un
U
valsti var okupēt vecmodīgā ceļā- iekarojot, jauno laiku karš ir migrācija, attiecīga informācija un valoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas