Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Mūrniece: iekšlietu sistēmā nekas tāds pēdējo 20 gadu laikā nav piedzīvots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Dīvaini, ka Ķuzes, kā priekšnieka, atbildību Mūrniece spēj saskatīt, bet savu atbildību nē! Ierasts scenārijs, Vienotība principi, tāpat kā likumi, attiecas tikai uz citiem! Jebkurā normālā valstyī Mūrniece jau sen būtu aizgājusi vai arī būtu nomainīta. Cerams, ka šis pieliks pēdējo punktu Mūrnieces atrašanās amatā, šajā vai citā!
čibrix
č
Vajag skarbas pārmaiņas ministru kabinetā!
Z
Z
Tas taču aktīvi aizstāv policistus likumpārkāpējus, viņa parakstītās vēstulēs visu laiku viens teksts ,, dienesta pārbaudē nav konstatēts policista pārkāpums....'', tas taču tas,kurš oficiāli paziņoja , ka narkomānus sportistus nesodīs, jo tas kaitēs viņu prestižam... utt.
Z
Z
Jā gan, ir !!! Turklāt , starp viņiem ir narkomāni!!!!!
lauķe
l
Tā tiešām ir patiesība.......
patiesiiba
p
Ar mani saakumaa arr runaaja tikai krieviski. Un tikai peec vairaakkaartiigas prasiibas runaat latviski, es sadzirdeeju latvieshu valodu.
patiesiiba
p
Kamer Latvijaa straadaas policisti, kuri savaa starpaa sarunaajas krieviski, tik ilgi tautai buus jaaciesh. Nolaadeets, vai tieshaam Muurniece un Dombrovskis ir akli. Es biju policijas iecirknii, kur sekretaare un priekshnieks klausaas Majak.
Osvalds
O
Fantastisks virsraksts - "Mūrniece: iekšlietu sistēmā nekas tāds pēdējo 20 gadu laikā nav piedzīvots'', Mūrniece pati pamato kāpēc viņai būtu jaāatkapjās.
Vispār jau
V
šī ir ministre, kuru tauta izbalsoja no visiem sarakstiem, bet ar nekaunību viņa atkal ielīda atpakaļ. Tā saucas politiskā atbildība kliķes izpratnē.
ak
a
To, ka nav savstarpēja goda kodeksa, kaut nerakstīta, vainīga ir sistēma, kas veicina slimas attiecības darba vietās, un kā var runāt par goda lietām, ka ir tik negodprātīga, nekaunīga, krēslā ieķērusies ministre, līdzīga Kristovskim
stivajs
s
es laikam ne pa temu. mans kaimins nostradaja valsts policija vajrak ka20 gadu, gadus 5 atpakal pildot dienesta pienakumus cieta auto katastrofa,un staumeja SIRDI .vins veselu gadu arstejas un kadu gadu vel nostradaja priekules policija par izmekletaju,turpinaia arsteties pec avarijas.un pec sis smagas avarijas darba laika traumeta sirds saka streikot ,un vinam vaiag taisit smagu sirds operaciju lai varetu dzivot talak [ operacija maksaja 8000 ls] valsts policija ateicas maksat ,jo naudas nav [ tu savu darbu dariji naudu sanemi un ej d.........] es nebaidos nosaukt vina vardu lai zina visa valsts ka atiecas iekslietu strukturas pret saviem darbiniekiem GVIDO DARZNIEKS. unMURNIECES KUNDZE esiet tacu ieverigaka pret policijas darbu.vini tacu sarga valsti un likumu.
as
a
MILA TEV IEKSLIET MINISTIJU VADIT VEL SMADZENITES NEVELK.
zj
z
Sistēma ir satrunējusi. Kā vērtēt faktu, ka kriminālpolicija,pamanījusi blakusbraucošajā mašīnā par vienu bērnu vairāk,kā atļauts, izspiež soda naudu (protams, bez protokola) un aizbrauc. Atšķirība tikai tā, ka summa mazāka, upuris bezpalīdzīgs. Sūdzēties bail, jo iespēju pazemot cilvēku ir daudz. Un arī darbojas sistēma 'vārna vārnai acīs neknābs'. Un te nu mēsesam.
pofig
p
Da vienalga, kamēr mūrnieci piesegs, kārtības nebūs, jo nav kopš viņa sāka tēlot svarīgu personu.
ekharts
e
Valdības politikas sekas,ej,Linda!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas