Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mūrniece nedomā atkāpties no iekšlietu ministres amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
j
j
taisni tā ir pienācis laiks atkāpties, jo pēdējos gados patiesā ministrijas saimniece ir tieši Mūrniece. Tas ir skandalozi, kad policisti sāk laupīt
Gints
G
Slikti, ka nedomājiet atkāpties! Ir gadījumi, kad godīgi jāatzīst nespēja vadīt sarežģīto iekšlietu sistēmu. Rodas iespaids, ka Jūs IeM redzat savu "iedomātu-nereālu" ! Jūs esat labs cilvēks, kurš vēlas darīt tikai labu, bet... ar to nepietiek. lai vadītu IeM ir jābūt lielai autiritātei. Pagaidām bijuši tikai īslaicīgas politiskās konjunktūras ielikteņi. Jūs taču labāk par mani un jebkuru citu ziniet kā Jūs vērtē policijas darbinieki... nevajag par katru cenu turēties pie amata, aizejot Jūs varbūt pēc kāda laika būsiet labākā izvēle IeM, bet tagad jāatzīst - Jūs netiekat galā. Sistēma ir demoralizēta un dezorientēta. 1989.-1992.- strādājusi iekšlietu un drošības iestādēs (IeM laikrakstā "Kaujas Postenī", kriminālpolicijas nodaļā cīņai pret organizēto noziedzību) 1992.-1993.- Valsts policija, inspektore 1993.-1995.- Valsts ekonomiskās suverenitātes aizsardzības departamenta, vēlāk Drošības policijas priekšnieka R.Rožkalna palīdze 1995.- 1997.- Iekšlietu ministrijas preses centrs, galvenā inspektore Kopējais darba stāžs iekšlietu sistēmā 8 gadi.(un cik noprotams amati pamatā saistīti ar sabiedriskām attiecībām) Vai nav par maz, lai uzņemtos to vadīt? Protams vēl jau bija tādi ģēniji kā M. Segliņš, M. Gūlbis u.c., kuri vispār nebija strādājuši sistēmā, bet vai tad jālīdzinās uz viņiem.
no malas
n
Jābūt stipri aprobežotam vai žultaini noskaņotam pret valdību, lai prasītu ministra demīsiju pēc tam, kad cietis kāds, kura profesija skaitās dzīvībai bīstama. Saprotams, tiem, kas ir sagrābuši miljonus un baidās no sekām, ir izdevīgi vai pat nepieciešami ar pirkto mēdiju palīdzību nepārtraukti duļķot ūdeni. Gan klaigājot par energokrīzi, gan liekulīgi pārdzīvojot katru avārijas vai vienkārši satraucošu situāciju valstī, un tādā veidā jaucot pēdas pašu blēdībām vai vienkārši aprobežotībai.
Rasmuss
R
Mūrniece vispār nedomā! Nu kāpēc gan viņa nav blonda?
annuška
a
Kurš no ministriem to domāja darīt,vai arī darīja ? Kad vajadzēja saprast,ka jāatkāpjas,tad sāka muldēt parl lielu lielo vēlmi sākt neredzēti enerģiski strādāt .Tas bija sākot ar Staķi,Segliņu un visiem citiem partiju ielikteņiem,jo viņu iztrūkums apdraudēs valsts pastāvēšanu!
Jozefs Šveiks
J
Es balsoju par V, strīpoju Lindu. Bet man galvā nekādi neieklājas tas, kā var turpināt darbu, tajā pašā dienā nedimisionēt iekšlietu ministrs, kad viņa pakļautība esošie - menti apvienojoties ar specvienību iet laupīt???? Kur tad viņa bija gadu, ka netrenkāja???
jautrais
j
kurš suķis labprātīgi pilnu sili pamet..
a
a
Mūrniecei nekur nav jāatkāpjas, jo tikai tā varēs iztrenkāt to,pēc netīrām zeķēm, paģirām, rupjas pašpārliecinātības, visatļautības, paģirām un neprofesionalitātes smirdošo midzeni, kas savilkts tajos gados, kad pie šprices bija tā sauktie roku - roku mazgājošie profesionāļi, kam tagad villa sākusi svilt. Lēnām, bet pārliecinoši.
neo
n
Viena spītīga bāba.Atceraties kurš tad uz Bauskas nemieriem sūtīja alfu.Roka roku mazgā" Vienotība"....
Vells
V
Interesanti, kam būtu jānotiek, lai kāds no šiem jenotu salašņām beidzot prastos un lasītos no sava beņķa?notikušais ir 100% uz mūrnieces sirdsapziņas, tas ir viņas "reformu" rezultāts. Tā vietā tiek draudēts apkārtējiem, gļēvi slēpjoties aiz citu mugurām
?!
?
Esmu šajā vietā, kur esmu....projām mani neviens nedabūs, jo man patīk spēlēties ministros...
Filozofs
F
... lasu , nekas labs nav dzirdams , kameer esat amataa , protams naak aaraa zaņķis , bet taads tur jau 20 gadus , visi iepriekšeejie to sleepa , kaa jau boļševiku laikos , mums nav ne policistu banditu , ne mauku utt...Segliņš piemeeram mieriigi ar sievu iekoda viineli , kameer vandaļi demoleeja Vecriigu... tgad kad šos draņķus velk aaraa , nav nemaz tik viegli ,viņiem savi aizstaavji , netiek jau no šiem vaļaa , nez vai buutu policistu mundieros braukuši bratani , ja buutu no taas izmesti , tafad jau diez vai atjaunos amatos , un Ķuzis tikai atstaadinaats no amata kameer viņa pulkaa notiek izmekleešana , tas tiek taa darits visaas normaalaas valstiis , pie mums par to briinaas , ne velti mums zagļi populaaraakie politiķi , vakar Rekšņa savu resno kaklu purinaadams pateica : ne taadi sū*i izmekleešanas gaitaa paraadiisies... niciigi , un pareizi jo pats taču priekšniekoja ... kaads ģeneraalis , taadi zaldaati , pareizi , Muurniecei jaameež šitie meesli , un te breec tikai tie , uz kuriem teemeetas dakšas...
PatrioC
P
Ta ka jaatbild ari pashai Murniecei, kurasavukart ari nav pietiekami kontrolejusi padotos. Ja jau tik trikta attieksme, tad vajadzetu sakt ar sevi un uznemties drosmi un atbildibu. Nav neaizstajamu cilveku un vajadzetu beidzot saprast, ka Murniece nav sveta govs un vinas vietu varetu ienemt atbildigaks un godigaks cilveks.
vuarzazi
v
Ir politiska atbildiba, tàtad demisija, kà normàlà demokràtiskà valsti.
Z
Z
MP un DP jāstrāda..... Tu domā tie ir Svēto kantori? Tur mudž no visatļautības, nelikumības un savas nesodāmības apreibušiem. Atšķirība tikai tā , ka sūdzības par viņiem izskata viņi paši un tāpēc sabeidrībai tiek slēpts. Kāpēc nenopublicē Alfas noziedznieku foto? Iespējams, ka viņus atpazītu citos noziegumos. Kāpēc nenopublicē viņu uzvārdus? Joprojām tāpēc - ka slēpj par saviem cik vien spēj!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas