Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Mūrniece netic, ka SC ar kādiem līdzekļiem spētu panākt ārkārtas vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
onkulis
o
Ja saskaņieši gribētu, viņi viegli panāktu ārkārtas vēlēšanas, bet atminaties, ka viņi arī ir deputāti un gribēs mierīgi nosēdēt savus 4 gadus.
Žoržs
Ž
Pavasarī panāks , zemnieki ir tirgotāju un Lemberga partija . Lembergs priecājās ka jau tagad apvedis ap stūri ,,Vienotību ,, pavasarī PLL - ZZS-SC rīkos pamatīgas kāzas . Piesolīs SC ministra vietas un Šlesers , Šķēle , Lembergs jau tagad gavilē . Tādas nu būs partiju savienojumi , jūs redzēsiet , ka Vienotība tiks gāzta ar Lemberga palīdzību . Kā šis teiks tā būs ...
maņka
m
vai tad kādam vēl par to šaubas, ka SC gribēja pilnīgu uzvaru, viņiem taču nevajag otrās lomas, jo netiek pie svarīgiem portfeļiem, lai varētu pilnīgi ievest Latviju krievu zonā. Neticu, ka tā franču avīze meloja par 2,2 miljoniem , ko viņi saņēma no Krievijas.
es
e
Pārāk bieži ministre komentā notikumus - tad par NEO, tad par VL saisitību ar čečeņiem, tad par SC kļūdu.J ādara savs darbs, lai runā politiķi, bet vissmazāk iekšlietu vadītājs.
Juhans
J
Mūrnieces kundz kopš Bauskas miermīlīgās akcijas vardarbīgās izklīdināšanas ir beigusi savu poilitkarjeru.
rupors
r
Vai šī avīze ir kļuvusi par Mūrnieces ruporu?
Jukums
J
Vai Mūrniece vēlēšanu rezultātus ir uztvērusi kā indulgenci darīt jebko? Vēlētāji gaida reformas - ja to nebūs (bezdarbība nozīmētu kļūt līdzvainīgiem un līdzatbildīgiem par valsts novešanu bankrotā) , tad ārkārtas vēlēšanu pieprasīšana ir pat ļoti reāla. Šaubos gan, ka tas palīdzētu SC. Ieguvējas varētu būt saeimā neiekļuvušās mazās partijas, kuras nemetīs plinti krūmos, bet turpinās mērķtiecīgi strādāt savdabīgā opozīcijā ārpus parlamenta, konstruktīvi kritizēt nākamo valdību un būs gatavas šīm ārkārtas vēlēšanām. Mūrnieces problēma ir pārlieku lielā emocionalitāte. Viņa ir pamanījusi izcelties gan pozitīvā, gan arī negatīvā nozīmē. Vēlētāji viņas sliktos darbus ir ievērojuši vairāk nekā labos.
!
!
Ja Krievijas pakļautā prese gribēja kādu dāvanu Putinoīdiem, tad tā tādu šodien saņēma no šīs politblondīnes. Tagad krievu prese varēs ilgi kaukt un gatavot fonu pavisam nopietniem paziņojumiem, ka Baltijas valstis pamazam iesaistās terorismā. Un tie vairs nebūs smieklīgie "Baltijas snaiperes zeķubiksēs". Lindas prāts ir par īsu, lai saprastu, ko no šo baumu izplatīšanas amatpersonas līmenī nedraugi var uzcept.
I.Gr.
I
Ja valsts lido bezdibanii, tad pie taa ir vainiiga visa latvieshu tauta, kas nemaaceeja buut izdariiga un uznjeemiiga. Piemeers tam ir mantoto teeva maaju paardoshana aarzemniekiem. Uz laukiem, smagi straadaajot neviens latvietis nemirtu badaa. Piemeers tam Vaacijaa ir arii chaklie, izdariigie Dienidvaacijas shvaabi, tur visiem ir darbs, kameer tuuljiigajiem ziemeljvaacieshiem iet daudz sliktaak.
wilx
w
Kā gan jenoti iztiks bez saskaņiešiem. Valsts lido bezdibenī, kāds taču ir jāvaino pie saviem grēkiem. Līdz šim bija oranžie, bet mūžīgi tos vainot nevar, vajag ko citu, lūk jums ļaunie krievi, es par "vienotību", es par valdi dombrovski, es par "saskaņu" jo bez tās "vienotības" demagoģija zaudē jēgu
narkalogs
n
Vai Murniecei nav problemas ar parlieku liela daudzuma alkahola lietosanu? Vinas izskats par to liecina.
tonis
t
SC ir sovinisti un okupantu peckaceji, kuri principa pec nespej atzit Latvijas okupaciju un norit to,ka Latvija valsts valoda ir un bus latviesu valoda. L. Murniece ir zagle un nekrietna baba. L.Murniece savus bernus ved uz skolu ar valsts masinu par Latvijas nodoklu maksataju nautu un ta ir vistiesaka zagsana. L.Murniece Bauskas protestetojus, izmantojot ministra amatu, sita un pazemoja kad tie cinijas par savam tiesibam uz medicinas apkalpi, tapec sai naida parnemtajai un amoralajai babai nav vietas valdiba.
solomons
s
Kļūda, Mūrnieces kundze! Politiķiem jāprot arī strādāt ielās - skat.lietussargu revolūciju.
jautrais
j
.... es domāju ja Mūrniecei pagarinās ministra amata veikšanu . var uzskatīt ka ir sagrauta Valsts iekšējā drošība..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas