Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Mūrniece pierunāta nepretendēt uz iekšlietu ministres amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aglaja Kremenčuga
A
Āreče, te jau ir tā Mūrnieces vaina (un tāpēc- ārā no Latvijas!)- grib lai policisti ar tautu runā latviski, lai gan jārunā būtu tikai krieviski. Un tāpēc mēs tik ļoti viņu ienīstam!
IncParaac
I
"Kam acs - tas redz! Kam auss - tas dzird!" Citi piepelnās par kurmīša līniju! Ogli nedzer! Tā sasturmē - niku jūŗju - un "rovītē cepetis ož".
IncParaac
I
Pēc tam, kad šī gada sākumā iekšlietu ministre Linda Mūrniece .. latviešu valodas pārbaudēm 220 VP amatpersonām tika dots .. līdz šī gada 1.oktobrīm .. latviešu valodu apgūt. Līdz šī gada 1.oktobrim 53 amatpersonas bija sekmīgi apguvuši latviešu valodu Savukārt 86 amatpersonas joprojām turpina apgūt latviešu valodu 48 amatpersonas ir atvaļinātas 10 amatpersonas - ilgstošā prombūtnē 23 amatpersonas nav iesniegušas informāciju, kādus pasākumus viņas veic, lai apgūtu latviešu valodu - līmenī. „Mēs reaģējam uz iedzīvotāju vēlmi – saņemt palīdzību latviešu valodā. Ceru, ka no iedzīvotājiem vairs netiks saņemtas sūdzības par to, ka VP darbinieki ar viņiem nerunā latviski. Varu apliecināt, ka arī turpmāk sekosim līdzi, lai VP darbinieku latviešu valodas prasme būtu atbilstoša.” - skaidroja iekšlietu ministre Linda Mūrniece.
Zoja Monroza
Z
Lai Dievs Jūs svēti- sen kaut kas tik sakarīgs, objektīvs un taisnīgs nebija lasīts.Jums skaidras acis, bet šeit rējēju pilns . Vēl vairāk "Delfos", ko var tikai ar zaņķi salīdzināt.
bebene
b
...rakstīja Aināram nevis jums un leksika pielāgota objekta vajadzībām un interesēm.Šeit tādi zvēri, kas smalkas notis nepazīst un nesaprot.
mamma - rējējiem
m
Tos Bauskas protestētājus ne tā vien vajadzēja izdzenāt! Dzirdējāt taču, cik negodīgi tas viss tika sameistarots! Veči brauc medībās un meitās, bet par bērnu vešanu sataisīja traci! Es Lindai pievilku krustiņu.Sieviete, kura grūtu darbu paveic daudz labāk kā viens otrs vecis, un tas jau viņiem traki nepatīk! Vismaz sievietēm vajadzētu kaunēties apriet sievieti!
!
!
"Populārais sūda brālis tu esi, paskaiti plusus Mūrniecei - tā tā īstā tauta." Tu laikam partijas biedrs, ta izskatas. Valodina tada nepiedieniga. Dienai gan der. Uz Celoveka vai Kurmisa fona sada viltus advokata runa izskatas pat pieklajiga. Plusi Murniecei - ja nu tos lika pec kadas slepenas pierunasanas pasi partijas biedri? Par ko Bauska Murniecei lai liktu plusinus?
alberts
a
Žēl!Atnāks "ģaģa" un tad visi bus pie "viets"!
falšā Matrjona
f
Cik smalka ir maņķa, pat vārds smalks un arī riešana gluži smalka.Vai tad neko citu nemāk?
bebene
b
Kas tev teica, ka viņa ir nepopulāra, nevajag muldēt, jo tautā viņa ir ļoti iecienīta un iemīļota un, ja kādai čūskai uzmīts uz asts, tad tā te internetā mocās un rada viedokli, ka nepopulāra!Pat to, par ko būtu jāpārdomā un jālabojas uzrādīt nevar, jo kauns jau to bērnu pieminēt, ja pašam pie siles būts.Populārais sūda brālis tu esi, paskaiti plusus Mūrniecei - tā tā īstā tauta.
buldozere šķēle
b
Tur jau tā lieta - brēc kā aptrakuši -"ārā no Latvijas","tauta nē pateikusi","tauta izsvītrojusi", "tauta nevar ciest", bet tos desmitstāvīgos lamu vārdus šeit neminēšu.Par to, ka izlaida bērnu no dienesta mašīnas ir ar mieru gabalos saplosīt - vai ir otra tik asinskāra tauta virs zemes?, kas par tādu nieku ir gatavi eksekūcijai un nedomāju, ka tas ir neaptveramas godīguma izjūtas dēļ, jo godīgam cilvēkam ir godīga valoda, bet šeit mēslu kalni.
vīrišķā lezba
v
Sīki bābiski kašķi tiek realizēti šeit visādu sauļu un citu tirgus sievu veidolā.
maņka
m
politiķim tomēr jābūt nopietnam cilvēkam un nevajadzētu pa to dzelteno presi zīmēties. Bet Lindai tas varen patīk, ta vienā , ta otrā bābu klaču žurnālā. Parasta sieviete , bez diplomātijas . Varēs iet atpakaļ par milicieni.
,
,
j
lūriķis
l
Vienā gultā bijāt,vai kā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas