Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mūrniece rosina turpināt barikāžu notikumu plašāku izpēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Labāk pētiet savu virtuvi un guļamistabu - tur, vismaz, nav šīs izdomāts barikažu virtualitātes. Paši latvieši un krievi šo notikumu liecinieki uzsver, ka nekā tāda ko tagad "varoņīgi" uzpūš nebija. Kuram ir vajadzīgs šīs kārtējs izgudrojums un "pētniecība "? Vēl vienu Komisiju ir jāizveido? Uguņa liesmā, katrs barikāžu dalībnieks redzēja savu Latviju - brīvu, neatkarīgu. Tas, protams, ir pafoss, daudzi no viņiem dzērumā pat nav pamanījuši, cik dienas tur bija! Bet tas nav svarīgi – svarīgs ir rezultāts ! Un viņš ir redzams! Parādiet, kur ir brīvība un neatkarība mūsdienās? Kada veida ir šī brīvība izteikta? Pētījumi ir nepieciešami pie varas esošiem. Pēc 20 pētījumu gadiem, tas ir, 40 gadus pēc barikādēm, kad viss tiks aizmirsts, izrādīsies, ka šodienas un vakardienas deputātu un pārējie " tautas tēvi " visi kā viens piedalījās barikāžu aizstāvēšanā, parādot masveida pašaizliedzību un varonību. Parādīsies apstiprinājuma dokumenti un liecības. Un, ja vēl, tiks izveidots valsts apbalvojumu, kāds "barikāžu aizstāvēju ordenis" ar prēmiālo piemaksu tūkstošu vai vairāk latu - ir maz ticams, ka varētu atrast deputātu, kam tas nav piešķirts. Un Latvijas vēsturē „zinātnieki” uzrakstīs par šīm barikādem to kas ir vajadzīgs. Un likums tiks pieņemts, kas pieprasīs atcerēties par barikādem un apbrīnot tos. Un neticošos - sodīt ar pilnu humānu Latvijas likumdošanas spēku.
He he...
H
Nevajag jau to plašo izpēti... he he... , lai konstatētu, ka jenotības jaun-pups (apbalvots ar Barikāžu medaļu- valsts apbalvojumu) tajā laikā bija vēl bērnudārza vecumā, bet pa blatu jau valstiski apbalvots... hi hi...
arlatvijusirdi.lv
a
Latvijas iedzīvotāji šī gada 20. janvārī no plkst. 9:00 līdz 21:00 Latvijas Okupācijas muzejā ir aicināti parakstīties par Satversmes 112.panta grozījumiem, kas paredz, ka pakāpeniski no 2012.gada 1.septembra visās valsts un pašvaldību izglītības iestādēs, sākot ar pirmo klasi, mācības notiks tikai latviešu valodā. Līdz šim brīdim jau savākti ap 5000 parakstu, kopā vajadzīgi 10 000. Lai parakstītos - līdzi jāņem pase.
zvirbulēns
z
Nu grābstās gan pa deviņiem, pētniece īstenā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas