Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mūrniece: šobrīd esmu neaizvietojama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
praskovja ņilovna
p
Ko nozīmē REĀLI domāt par dzimteni un kam ir tie svaru kausi rokās izvērtēšanai? Protams Dievam... Un ko tu, ticis pie vārda, pateiksi savādāku?
čalis
č
Jebkuru cilvēku var aizvietot ar citu, kurš reāli domā par savu dzimteni, nevis personīgos savtīgos nolūkos. Daudz vēl ir izglītotu un gudru cilvēku, vienkārši netiek pie vārda.
Oskarrs
O
ja drīkst zināt, ko tad tu sapņoji par to Latviju?
OM
O
Ja jau kāds runā par Mūrnieces varaskāri un stulbumu, varu derēt, ka viņa paša stulbums un varaskāre ir divtik, cik Mūrniecei, jo mums taču nav jābūt kā tādam tirgus bābām, kas to vien dara, kā lūko pa labi un pa kreisi, ko citi dara, bet jābūt ar intuīciju un intelektu apveltītiem, lai saprastu, ka neviens cits ministrs mūs nepasargās ne no slepkavībām, ne no laupīšanām, jo tad jau ministri jāmaina katru nedēļu. Latvija, kamēr tā ir apdzīvota, ARĪ IR CIVILIZĒTA, bet, ja mēs ar civilizāciju saprotam kādus īpašus leiputrijas apstākļus (jeb regulāru ministru maiņu), tad jāsaka -paldies Dievam, ka nemirstam badu, kā daudzi miljoni pasaulē, taču īpašam optimismam pamata nav nekāda - nesen lasīju ''Patiesā dzīvē'' nākotnes vīziju, ka drīzumā Rīga,Liepāja,Ventspils, Jelgava un lielas sauszemes daļas būs zem ūdens, un ja neredzēsim to mēs, tad mūsu bērni -noteikti! Tāpēc visas tās ministru maiņas un greznās dzīves alkas kā ziepju burbuļi un nekad nepiepildāmu cilvēku mūžīgās ambīcijas šķiet, kas ir vecas kā pasaule. Oda Meloda.
DE
D
Plaģiātismā vainots ministrs Vācijas atkāpjas no amata. Latvijā no amata nespēj atkāpties ministrs, kad policists aukstasinīgi nošauj otru policistu pēc ciniskas un brutālas aplaupīšanas. Latvija nekad, nekad, nekad nekļūs par civilizētu, stabilu, labklājību valsti kamēr mums pie varas būs tik ciniski, bezatbildīgi un brutāli ministri un premjeri. Mūrnieces varaskāre un stulbums pazudinās mūsu sapni par Latviju.
karalis un putns
k
jā, katrā darbā ir savas nianses, jūsējā noteikti arī...daudz kas šajā pasaulē ir interesanti, īpaši jūras pāriešana sausām kājām...Starp citu,reiz Rīga būs ūdenī un tad būs viena alga, kāda kurai ēkai cena...
tomēr
t
Tomēr interesanti gan! Kāpēc Linda atkāpās?! Neviens, protams, nerunā par to, ka ēka Gaujas ielā ir izmaksājusi tikpat cik Gaismas pils. Lūk saite atskatam: > Un kas tagad notiks ar visām tām policijas ēkām, kuras nu ir tapušas atbrīvotas? Tās taču tagad vajadzēs "apzināt no jauna"! Izskatās, ka Linda negrib likt tur savu parakstu...
hehe
h
Protams, bet tāpēc jau nav jāraksta komentāru!
krabis
k
Nav pat ko komentēt šajā intervijā, jo ministre ar to ir sabojājusi pilnīgi visu... Gribētos tikai ieteikt vienu lietu - kāpēc jābrauc uz Ventspili? Varētu iesēsties kādā trolejbusā un aizbraukt paskatīties kā policistiem klājas ikdienā, piemēram, iecirknī Matīsa ielā vai kādā citā ielā, netālu no IeM ēkas!
PR
P
Nākamreiz kad piesauc Tā Kunga vārdu vispirms atceries par Otro bausli. Ja piesauc manu "izdevību", tad, lūdzams nepūt kādas nesaprotamas aizdomas. Mani pamata interese ir vienkārša, lai dzīvotu valstī, kur politiķiem solījumi par politisko atbildību nebūtu vien tukša priekšvēlēšanu skaņa, kur par reformām ministrs sāk domāt uzsākot darbu, nevis pēc diviem gadiem, kad notiek briesmīga traģēdija.
Zoja Monroza
Z
Jūs rakstāt ar vienu nodomu ( par ko minēju savā komentārā) un varētu domāt, ka esat interviju inspirējis un nu gaidāt , ka notiks politisks krahs.Bet jūs un policisti esat tikai ļoti maza daļa no sabiedrības, un tāpēc nevajag runāt sabiedrības vārdā, ja nezināt, ko citi domā(galu galā arī es paužu sabiedrības daļas viedokli). '' Daži traki ērzeļi, kas drāžas uz priekšu, visu savā ceļa saminot un apgānot '', pirmām kārtām apgāna paši sevi un tos,ko apmānot līdzi aizvelk - Bībelē viņus (ļoti zīmīgi) sauc par atvērtiem kapiem, bet jūs paužat ko līdzīgu tam. Intervija ''Sestdienā" nebija līdz galam godīga,jo tās saturs neatbilda virsrakstam (neaizstājamība bija tikai nianse, nevis lozungs), bet, savukārt, abi PR komentāri baltiem diegiem šūti un mākslīgi konstruēti, kādu sev (un savējiem) izdevīgu standartviedokli paužot.Jo, kas vienam pareizs, otram nepareizs, bet Dievs visus (agri vai vēlu) noliks savā vietā. Un pirmie būs pēdējie un pēdējie būs pirmie, bet daudzi žurnālisti nāks lielā sodā, jo viņiem bija iespēja (ar savu personīgo viedokli) dezinformēt masas un vazāt sabiedrības DAĻU aiz deguna. P.S. Savas pārdomas ar to arī šoreiz beidzu, jo sākas darba nedēļa.
PR
P
Ziniet, es Jums par savu analīzi neprasīju pat ne plika vērdiņa. Mani un sabiedrību neinteresē kas nāk ministra priekšā viņa kabinetā. Tomēr pilnīgi skaidrs, ka ministra kabinetā neatrodas pareizā persona, ja problēmas nāk ārā uz ielas, apdraudot valsts iekšējo drošību. Zoja, savu pamācošo toni vari nolikt kur vien vēlies, bet tā nav naiva iedoma, ka intervija var radīt problēmas. Vispirms - neveiksmīgas intervijas ir bijušas par pamatu neskaitāmu politiķu krahiem. Tā ir vispārzināma politikas vēsture. Intervija ir signālu, vēstīju kopums sabiedrībai plašāk un pārvaldītajam kolektīvam. Ja šie vēstījumi ir nepārdomāti, tad var izraisīt grūti prognozējamas sekas, atklātu vai slēptu pretdarbību. Reformas, attīstība kādā nozarē var notikt tikai ja ir veiksmīga kolektīvā un vadītāja sadarbība. Pēc šīs intervijas ir skaidrs, ka tāda nav bijusi iepriekš un ir pamatotas šaubas vai būs nākotnē. Visneprofesionālākais, ko vadītājs var izdarīt ar kolektīvu ir radīt nedrošības sajūtu un uzjundīt baumu vilni. Tieši to izdarīja Mūrniece. Pēc viņas tekstiem tagad "uz čemodāniem" sēdēs visis policisti, jo īstas skaidrības par viņas plāniem netapa. Pat ja viņa izskaidrotu savu, acīmredzami, novēlotu reformu plānus, tad tiem tāpat neviens lāga neticētu - Mūrniece ir parādījusi sevi kā neprognozējamu vārdos un darbos.
Zoja Monroza
Z
sorry, nobeigumā, pirms vārda traki - kā
Zoja Monroza
Z
Nekādi tilti, ko dedzināt jau nemaz nebija. Jums liekas tā, citam savādāk, bet reāli problēma nāk priekšā TIKAI ierodoties iekšlietu ministra kabinetā un tad ne jūsu prognoze, ne analīze nav vairs ne plika vērdiņa vērtībā, jo ir naivi iedomāties, ka kāda (jeb cita) intervija var nest kādu pārmaiņu, nemaz nezinot, kāda tieši pārmaiņa būs kas optimāls, kas derētu pašam un arī citiem? Tikpat naivi ir iedomāties, ka kaut kur virs zemes esam no stresa un spriedzes pasargāti, jo ir tikai viena izeja un tas ir zārks.Gan PR, gan Mūrniecei, gan šo rindu autorei.Tāpēc paliksim katrs savā vietā, bet darīsim visu tā, it kā darītu to Dieva priekšā un tikai Viņam par savu darbu, izvēli un metodēm arī atbildēsim. Tā nenodarīsim pāri ne Mūrniecei, ne sev un nebūsim arī traki ērzeļi, kas drāžas uz priekšu visu savā ceļā saminot un apgānot.
PR
P
Izlasīju visu interviju laikraksta drukātajā versijā. Maigi izsakoties, neviennozīmīgi un pārpratumus izraisoši Mūrnieces teksti gan par JL, gan par atbildībā esošo policiju. Ņemot vērā jau tā saspringto iekšējo situāciju, viņai būtu jāatstāj postenis jau ar pirmdienu. To ir jāsaprot valdības vadītājam. Objektīvi ņemot Iekšlietu sistēmā jau tā ir ārkārtīgi saspringta situācija, saspīlētā emocionāla spriedze, stress. Grūti iedomāties, ka pēc šīs intervijas jau tā ļoti smagais stāvoklis varētu uzlaboties. Domāju, ka spriedze pieaugs vēl. Bija ārkārtīgi grūti iedomāties, ka viņa varētu izlīdzināt situāciju, bet šobrīd izskatās, ka ir sadedzināti pēdējie tilti. Vistrakākais ir tas, ka laikā kamēr pārējie Vienotības biedri mēģina sabiedrībai iestāstīt, ka agrāk bargi kritizētajam oligarham nav tik liela ietekme valdībā, ka viņš nav patiesais valdības vadītājs "ar izpilddirektoru Dombrovski", tikmēr Mūrniece šajā intervijā faktiski pasaka, ka Lembergs nosaka ne tikai ZZS ministru sastāvu, bet arī diktē kuri būs Vienotības ministri. Pēc kaut kā tāda Dombrovskim nekas cits neatliek kā paziņot, ka viņš ir adoptētais brālītis Anrijam. Jaunākais un dumākais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas