Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Mūrniece uzdod likvidēt apvienību "Apsardze"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NIKO
N
Nezināšana neattaisno jūsu izteicienus par ,, Apsardzi" Vai privātais kantorītis braukās visu nakti kopā ar patruļniekiem uz visādiem izsaukumiem . Vai viņi vaktēs visādus festiņus pa stūriem, ka tik kaut kas nenotiek. Varētu daudzko uzskaitīt ko dara apsardze, bet privātajām firmām neitilpst darba pienākumos. Un vispār derētu bišķi padomāt pirms komentējat - ta varat komentēt nakts čatos starp tīņiem.
jokainais
j
Jāā, KRīZE Neskaitot L.M. un Co personīgo labumu Mēs(valsts un tās iedzīvotāji) iegūstam: 1) valsts budžeta samazinājumu uz 3,5 milj. Ls (neprecīzi-pēc 2008.g. rādītājiem)+ ienākumi no nodokļiem(no apm. 800 darbiniekiem + PVN no līgumiem un citi). 2) no valsts budžeta līdzekļiem jāapmaksā: a)kredīts par a/m un citām precēm; b) atlaišanas pabalsts darbiniekiem(lielākajai daļai arī bezdarbnieka pabalsts); c) līgumsodi par līgumu lauzšanu(p.s. kas grib no valsts nokāst naudu steidzami slēdziet līgumus ar apsardzi ar nopietnām summām par lauzšanu pirms termiņa(es jau esu tur rindā)). 3) valsts budžets iegūst nelielu nodokļu ienēmumu palielinājumu uz apsardzes objektu rēķina(kas gan tik un tā būs krietni mazāks par patreiz esošajiem(un plānotajiem) ieņēmumiem. 4) sabiedriskās kartības nodrošināšanas līmeņa vērā ņemamu pazemināšanos("Apsardze" vadās no likuma par policiju un citiem vslsts normatīvajiem aktiem, kas neļauj nereaģēt uz noziedzīgiem nodarījumiem ,savkārt privātfirmu apsargiem nav jārūpējas par iedzīvotāju drošību - tikai par savu apsargājamo objektu kā arī viņiem nav nepieciešamo zināšanu par noziedzīgo nodarījumu klasifikāciju (ja jūs kāds mēginās nonāvēt vai aplaupīt viņš mierīgi paies Jums garam ,jo viņam jānoskaidro ,kas maizes klaipu no vekala nočiepis un likums būs viņa pusē)). 5) valsts iegūst oficiālā bezdarba līmeņa rādītāju palielināšanu , kas lauj tai cerēt uz ārvalstu palīdzības apjoma pieaugumu(konkrēti cik nav zināms). Lūdzu papildināt vai atspēkot manus pieņēmumus. P.s. Uzskatu ka minētais lēmums ir kaitniecisks un atbildīgajām institūcijām ir jālemj par L.M. atbilstību ieņemamajam amatam , kā arī jāsauc pie kriminālatbildības L.M. un Co (protams ja L.M. nepierādīs ka ir nepieskaitāma).
Tautietis
T
Linda! Beidz pust miglu acis? Kam ir izdevigi likvidet apvienibu "Apsardze",krizes laika,ja ta no valsts budzeta nav prasijusi ne santima,toties dazados nodoklu maksajumos ir papildinajusi un papildina valsts kasi... Ir apnicis but pieklajigiem... Jau sen visiem ir zinams,ka apvieniba "Apsardze" ir ka skabarga dibena daudzam privatajam apsardzes firmam
mandomāt
m
Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) devusi rīkojumu Valsts policijas priekšniekam viena mēneša laikā sagatavot un iesniegt Valsts policijas Kārtības policijas apvienības «Apsardze» likvidācijas plānu. Lēmumu likvidēt apvienību «Apsardze» iekšlietu ministre pieņēmusi, iepazīstoties ar Valsts kontroles atzinumiem, Iekšlietu ministrijas Iekšējā audita departamenta viedokli un Valsts policijas sagatavoto informāciju. ===================================== LIKVID ĒT vajadzēja jau vismaz pirms 5 + gadiem, JO...man nav saprotams, kā Apsardzei izdodas ierastoies notikuma vietā tieši PĒC notikuša, kad BANDĪTI jau aizvākušies ar nozagto ...
!
!
Nu, tizlumu pārvarēji, ieguglēji?
ABC
A
Lai velns parauj šito "godīgo struktūru" kopā ar visiem pēc TP un LPP smirdošajiem tās aizstāvjiem.
zinis
z
a ko šie sargāja???
ABC
A
Sen bija laiks šo naudas izkrāpēju un reketieru kantori likvidēt.
!
!
Tomēr vēl interesantāk ir tas, ka tieši Ziemeļvalstīs, tai skaitā Zviedrijā, jauniešu tusiņos vēl nesen labais tonis skaitījās sadzerties lupatās. Pats pagooglēsi? Salīdzināšu, ar ko var salīdzināt. Ar Ugunszemi nesanāk, tur tikai pingvīni riesto.
Ausma
A
Atbalstu Dombrovska valdības īstenoto ministriju reorganizāciju un lieko funkciju likvidēšanu. Rezultātā būs zemāki budžeta izdevumi, no kā savukārt - mazāk jāaizņemas un zemāki nodokļi. Interesanti būtu redzēt to, kuru neinteresē zemāki nodokļi.
Ha
H
Laba saimniece kauj vistas, kas dēj zelta olas. Bet, par šo gājiemu aplaudēs TIKAI tiek kuri lobē jumtu remontu privātbiznesu, pārējie, kas godīgi izmanto šīs struktūras pakalpojujmus būs TIKAI ZAUDĒTĀJI !
Gita
G
Apsardze apsargā, piemēram, lielos muzejus, kuros glabājas ievērojamas bagātības. Tagad tas būs jāuztic kaut kādām privātām firmām, kuras ne par ko īsti neatbild, kuru apsargi prot tikai kauties un lamāties. Pie tam iepirkuma procedūras dēļ noteikti būs jāizvēlās vislētākā firma, kas patiesībā droši vien būs pilnīgi strādāt nespējīgs kantorītis.
interesanti
i
nekorekti salīdzināt ar Zviedriju, tur aploksnēs nemaksā un katrs veikalnieks alu nepilngadīgajiem netirgo. Gan bailēs no soda, gan morāle cita. Par savu veselības uzturēšanu atbild katrs pats, un muļķis, kas to nesaprot. Par terapiju - jā, valsts + pats maksā tieši. Par prevenciju - valstij ir jāveicina domāšana, bet nu mums tik daudz kantoru veicina veselīgu dzīvesveidu, ka nenoskatīties, kā nauda ripo kabatās, bet iedzīvotāju veselība - uz leju...
lūriķis
l
Varbū kāds varētu paskaidrot ko tad šī Apsardze apsargā,zinu ,ka kādreiz sargāja CK un ministrijas,lai netraucētu strādāt ar savām niecīgajām prasībām,bankas un veikalus,taču tagad uzņēmumi ir privātās rokās,bankas tāpat,tā kā īsti nezinu ar ko viņi varētu nodarboties?
Privatizācija?
P
Un kas tad "prihvatizēs" šo apvienību, kas vismaz līdz šim ir strādājusi ar pozitīvu finansiālo bilanci un dažās apdzīvotās vietās nakts laikā ir vienīgais reālais policijai pakļautais spēks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas