Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Nedēļas laikā jau trešo reizi publicē informāciju no VID EDS, šoreiz par policiju

Pildot "policijas arodbiedrībai" solīto, Neo no 4. Atmodas tautas armijas publicējis trešo dokumentu no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS). Saraksti nosaukti policijas struktūru vārdos - gan rajonu policijas pārvaldes, gan pašvaldību policijas, kā arī Latvijas Policijas akadēmijas. Sarakstos pavīd arī Nacionālo Bruņoto Spēku Militārās policijas vārds.

Šī ir jau trešā reize kopš publicēti dati no VID EDS. Aizvadītajā ceturtdienā Neo publicēja datus, norādot, ka tie ir par Rīgas Satiksmi, bet pēc dažām dienām - datus par Rīgas Siltumu. Šoreiz dati ir daudz apjomīgāki un skar vairāk nekā vienu struktūru, tie ievietoti kā arhivēta datne, kuru var lejupielādēt jebkurš interesents.

"Aicinu Policistu arodbiedrību publiski izanalizēt datus, secināt, vai algu reforma notikusi taisnīgi un turpināt cīņu ar noziegumiem," sociālajā tīklā Twitter savā profilā raksta Neo. Viņš arīdzan norāda, ka datu apstrādē konstatēta nepilnība - ja EDS iesniegts algu labojums bez pilnas iepriekšējās informācijas, tad parādās "balti" tukšumi tabulā. TIekot strādāts pie nepilnību novēršanas.

Šajā rītā Neo arīdzan publicējis komentārus par politiķu izteikumiem saistībā ar VID EDS skandālu. Tos Neo publicējis 4ATA vārdā. "Ultimatīvi paziņojumi no varas iestādēm tikai nostiprina 4ATA apņēmību turpināt iesākto ceļu un apstiprina izvēlētā virziena pareizību," viņš raksta. Viņš vēršas arī pret iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci: "Mūrnieces kundze, 4ATA NEcīnās PRET bagātajiem. 4ATA cīnās PAR taisnīgu un vienlīdzīgu attieksmi pret visiem. Tā ir ļoti būtiska atšķirība."

Tāpat Neo komentējis viņa personības meklēšanas norises: "Kas ir Neo? Aiz Neo maskas ir kaut kas vairāk kā miesa, aiz šīs maskas ir ideja, kuru apturēt, cerams, nav neviena spēkos. Tas nozīmē, ka ikviens no mums var būt Neo. Atcerieties ideju, nevis cilvēku, jo cilvēks var ciest neveiksmi - viņš var tikt noķerts, var tikt nogalināts un aizmirsts. Bet ideja paliks."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas