Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nekā personīga: DP pārbauda, vai Jēkabsons nav starpnieks starp VL un čečenu kopienu

Drošības policija pārbauda versiju, vai starpnieks iespējamā darījumā starp partiju Visu Latvijai! un čečenu kopienas Latvijā pārstāvjiem nav bijušais iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons, svētdien vēstīja TV3 raidījums "Nekā personīga".Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (Vienotība) raidījumam apstiprināja šādas ziņas.

Viņa norādīja, ka DP aicina uz pārrunām gan Visu Latvijai! un čečenu kopienas pārstāvjus, gan Ē.Jēkabsonu.Bijušais Ainārs Šlesera draugs Ē.Jēkabsons nav ne Visu Latvijai! biedrs, ne reģistrējies kā atbalstītājs. Viņš pirms vēlēšanām pats atnācis uz partiju, lai kā bijušais iekšlietu ministrs piedāvātu savas zināšanas drošības jautājumos. Tā viņš kļuva par partijas konsultantu. Ē.Jēkabsons arī strādā kopā ar čečenu līderi Beslanu Abdulmusļimovu, ziņo raidījums. B.Abdulmusļimovs no sarunas ar "Nekā personīga" atteicās. Uz jautājumiem viņa vietā atbildēja Ē.Jēkabsons. B.Abdulmusļimovs naudu partijai devis neesot, tomēr nenoliedz, ka varētu to darīt. Viņš no sirds atbalstot Visu Latvijai! un ar noziedzību saistīts vairs neesot.Otrs čečenu uzņēmēja B.Abdulmusļimova paziņa Visu Latvija! ir Ogres domes priekšsēdētāja vietnieks Egils Helmanis, kurš kopā ar Ē.Jēkabsonu aizraujas ar cīņu sportu. Viņš ir organizējis B.Abdulmusļimova tikšanos ar partijas līderi Raivi Dzintaru. Vienu reizi īsi tikušies Ogres domē, otrreiz - Jēkabpilī. Klāt bijis arī Ē.Jēkabsons un daži Latgales uzņēmēji. Runājuši par to, kas kopīgs latviešiem un čečeniem.Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks par B.Abdulmusļimova finanšu darījumu pārbaudi nerunāja, bet rezultātus sola jau nākamndēļ. "Nekā personīga" rīcībā esošās ziņas liecina, ka Drošības policijā šonedēļ jau nopratināti B.Abdulmusļimovs, Ē.Jēkabsons un Imants Parādnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas