Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nekustamā īpašuma nodokļa atlaižu kopsumma Jūrmalā varētu būt gandrīz miljons latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kampējs
k
Un Veismanei arī atlaide, nabadzīte.
Niks
N
50 gadus dzīvoju Jūrmalā, bet nekāda atlaide pēc šiem saistošajiem noteikumiem man nepienākas.
kā tas var būt?
k
Kā vispār var būt tā, ka pilsētai ar 50 tūkstošiem iedzīvotāju uzkrauj par miljonu latu lielāku nodokli ?
finanšu ministram
f
Esiet, lūdzu, tik laipns, un pārskatiet nekustamā īpašuma nodokļa noteikšanas kārtību. Ja ir kādi neskaidri jautājumi, uzmeklējiet Kārli Leiškalnu. Viņam bija idejas, kā situāciju risināt.
ārā nabagus no Latvijas
ā
Visus tos, kuri nevar samaksāt pietiekami lielu nodokli, vispār vajadzētu patriekt ne tikai no Jūrmalas, bet arī no Latvijas. Kam tie nabagi te ir vajadzīgi? Lai brauc uz Īriju, Angliju vai vienalga uz kurieni.
baņķieriem patīk
b
Bijušajam bankas prezidentam un zemes spekulantam Repšem šis nodoklis bija simpātisks. Izskatās, ka tas itin labi iet pie sirds arī tagadējam finanšu ministram bijušajam baņķierim - lielā burbuļa pūtējam Andrim Vilkam.
attīstītājs
a
Krievijā naudas ir papilnam. Nodokļi ir jāliek tā, lai vietējie nevar samaksāt, tad Jūrmalā ienāks krievu kapitāls un būs gan labs tirgus zemes pārpircējiem, gan būvniekiem, gan deputātiem savs kumoss atleks!
He he...
H
stulbums » Valsts zemes dienests 17:08 Kadastrālās vērtības Valsts zemes dienests vispār aprēķina nevis pēc reālās situācijas, pēc kaut kādām Krievijas miljonāru naudas atmazgāšanas shēmām. _____________ Kā jenotīšu jaun-pups liek... he he... tā arī tiek aprēķināts... hi hi...
ārā nabagus no
ā
Jūrmala beidzot ir jāiztīra no tiem vietējiem nabagiem. Tur ir jādzīvo tikai bagātiem cilvēkiem.
būs grūti laiki
b
Ar "kaut ko no no Jūrmalas Saeimā ir ievēlētu" nekas nav līdzēts. Tur ir nepieciešamas vismaz 5 lietas: 1) deputātam ir jāgrib uzklausīt vienkāršos jūtrmalniekus; 2) deputātam ir jāsaprot problēmas būtība; 3) deputātam ir jāmāk atrast risinājumu; 4) deputātam ir jāmāk uzrakstīt atbilstīgu likumprojektu; 5) deputātam ir jāmāk to pamatot un aizstāvēt.
alberts
a
Nu ko?MAN kopš 1995 gada "īpasuma nodoklis" ir 10- kārsojies!.Ta ir vieggla naudas atnemsana un budzeta lapīsna,jo nav kur sprukt.TEV IR tas īpasums - maksa,bet par KO?Tāpec,ka TEV viņs IR!Visa morale.
Vienotības triumfs
V
Vienotības triumfa svensoniem un nabagiem no SVF vajag naudiņu, tāpēc tautiņa maksājiet!
ir taču Saeimā jūrmalnieki
i
Bet kaut kas taču no Jūrmalas Saeimā ir ievēlēts. Jāiet pie šiem deputātiem, lai palīdz, jo to nodokli tāpat gandrīz neviens nevar apmaksāt.!
būs grūti laiki
b
Vienīgais, kas tur Saeimā vēl saprata jūrmalniekus un cīnījās par viņu tiesībām dzīvot savu senču dzimtas mājās, bija Kārlis Leiškalns, bet šķiet, ka tagad viņš vairs nav ievēlēts. Līdz ar to jūrmalniekiem ir sagaidāmi grūti laiki.
Vienotības triumfs
V
Tas par to Jūrmalu ir Vienotības triumfs, ka es Jums saku!! Jūrmalā var dzīvot tikai jenotu un onkas un paši jenotīši, bet pārējie bauri, lai pako čumidānus!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas