Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ņemcovs: Ja Latvijā būtu naftas torņi, jūs dzīvotu kā norvēģi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Penša
P
Mums nevajadzētu nekādus torņus, ja ņebūtu nolikvidēta visa rūpniecība.
Bezdievis
B
p.s. kā tur palika ar tām atradnēm Baltijas jūrā pie Latvijas/Lietuvas robežas? Naftas cenas tak it kā ir pacēlušās, arī būvniecības izmaksas samazinājušās un naftas tirgus ir bīstamākā situācijā (daudzas naftas eksportētājvalstis piedzīvo nemierus). Vai šis nebūtu ideāls brīdis, kad būvēt savu naftas torni?
Bezdievis
B
Piekrītu jums un papildināšu, ka Statoil ir Norvēģijas valsts uzņēmums (vismaz pa daļai) un tas netraucē viņiem taisīt ekspansiju uz citām valstīm. Savukārt, kad kāds Lattelecom, Latvenergo, AiBaltic vai citi grib veikt ekspansiju uz citām valstīm, tad atrodas vismaz 1000 bļāvēju, ka valsts uzņēmuma jāstrādā tikai savā valstī.
dase
d
ja ta butu, tad mums butu par paris desmitiem vairak miljardieru, bet valstij tikai mazs socialais nodoklitis...... par to parupetos labakie apsaimniekotaji
rekur
r
Ņemcovam nav nekāda reāla priekšstata par Latvijas tiesību sargājošo sistēmu. Krievijā pilni cietumi ar valsts apzadzējiem un kukuļņēmējiem. Cietumos sēž - bijušie ministri, gubernatori, partiju līderi, ģenerāļi un policisti. Katru gadu vien notiesā ap 10 armijas ģenerāļu. Latvija visi vaimanā par varas korumpētību, bet cietuma nesēž neviens. Ar Ņemcovu tāpat, kā ar Lužkovu. Ja pie varas esmu es tad Krievija ir progresīva valsts, bet ja citi tad sūdubedre.
Argentinas Tango
A
Ja mums butu naftas torni, tad atrastos viens nozimigs liberalis, kurs sen butu parlieciniajis vai nu Dombrovska, vai Godmana, vai Kalvisa valdibas (vienu no vinam noteikti), ka tadai bagatibai tautas rokas nav jaatrodas, bet japiederam kadam pasu zemes vai aizjuras oligarham.....;)
protams
p
mēs dzīvotu tāpat, Lembergs gan būtu simtreiz bagātāks!
Nav svarigi
N
Ar korupcijas limeni un nepotismu - drizak ka Libija.
Jonis
J
Gudrs politiķis ir tas Ņemcovs, bet ja Latvijā būtu naftas torņi, tad tos kampējs & Co sen jau būtu pārdevuši puķinam & Co.
Aģents
A
Nu tad jāuzliek mums tie naftas torņi. No koka vai plastmasas, lai nevar nodot metāllūžņos.
pamela
p
Ņemcovam derātu aprunāties ar SC un 5-o okupantu kolonnu.Lai redz KAS IR krievi Latvijā,Putina nelietīgās politikas karsēji,okupanti dvēselē.
peace
p
nebuutu,nebuutu,te Norveegjija,bet nu vismaz Lembergu gjimene buutu milijardieri..
ggg.
g
Patīkami lasīt šādu viedokli. Gudrs politķis, beidzot kaut kas savādak un konstruktīvāks, nevis mūžiga braukšana augumā no austrumiem.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Norvēģija izvēlējās neatdot naftas torņus privātās rokās, tādēl valsts ir bagāta. Starpcitu, šīs idejas autors - paturēt naftas atradnes valsts īpašumā, ir no Irakas un S. Huseina emigrējis ģeologs. 70. gados viņam izdevās parliecināt toreiz ļoti neizlēmigo Norvēģijas valdību. Varēja tur būt arī citādi - kā Lībijā, Venecuēlā, Irakā, Krievijā... Ja valsti vada savtīgi cilvēki, tad nafta to var pazudināt.
vilis
v
Ja Latvijā būtu naftas torņi,mēs dzīvotu PSRS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas