Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Neo lietā iesaistās premjers - prasa informāciju par likumu ievērošanu policijas darbā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Diezin vai Latvijā kaut viena kratīšana ir veikta nepārkāpjot likumu !?
K
K
Šādi un vēl klajāki likumpārkāpumi ir gandrīz katrā kratīšanā!!! Policijas likumparkāpumus atbalsta tiesneši un prokurori.Piem. tiesneši , Buls, Balta...
Palasi JL fasne
P
...kalnieete Eiropas parlamenta lielākas deputātu frakcijas – Eiropas Tautas partijas (kristīgo demokrātu) – sēdē pašlaik rit karsta diskusija par turpmākajiem taupības pasākumiem, kas nekavējoties jāīsteno visās ES dalībvalstīs, lai pārtrauktu dzīvot uz parāda un ES atgūtu savu ekonomisko izaugsmi. Īsta vētra! Stāstu par Latvijas valdības īstenotajiem skarbajiem taupības pasākumiem, kas vispirms stabilizēja valsti, un nu otro ceturksni pēc kārtas ir pirmās izaugsmes pazīmes. Grupas prezidents Jozefs Dauls saka: Eiropas Tautas partijas birojs rudenī brauks uz Rīgu. Lai Dombrovskis pastāsta, kā viņš to izdarīja. Lai dzīvo Dombrovskis, kam izdevies īstenot šo politiku! Zālē sirsnīgi aplausi! šuriks » Kalnietei 12.05.2010 12:57 Ar milzīgu sajūsmu Dombrovska suminātājiem pievienojas 200'000 reģistrēto Latvijas bezdarbnieku, jaunās mātes bez pabalstiem, pensionāri , kuru pensijas ir apdraudētas brūkošā sociālā budžeta dēļ ! Kājās stāvot ar asarām acīm Dombrovskim aplaudē Latvijas uzņēmēji, gan tie kas bankrotējuši, gan tie, kas nemaksā un netaisās nodokļus, jo viņiem visiem Dombrovskis netraucē! No tālienes sajūsmināti spiedz daudzi tūkstoši Latviju pametušie tautieši ! Sajūsma pāraug ekstāzē, Eiroparlamentā par spīti pilnīgākajai impotencei skan orgasma radītie gārdzieni ! Lai dzīvo konsolidētie budžeti un izvarotās sabiedrības un mirstošās nācijas! Urrrrāāā!!!!
Zelma Birzniece
Z
Kā tad gudrie komentētāji nav pamanījuši,ka Tautas partija piespēlē SC-vispirms izgāja no koalicijas,tad ar aktīvu TP rīcību atstāja valsti bez ģenerālprokurora,visu darīja,lai nebūtu Tieslietu ministrs,grib iedabūt Satversmes tiesā mazizglītoto Muižnieci ,bet tagad klaigā cik lieli preses aizstāvji,lai gan Šķēles dēļ Latvijas valstij būs jāsamaksā 25 tūkst eiro, publicistam Seleckim ko pietiesāja ECTBet mūsu AT Senāts ar zobiem un nagiem aizstāvēja Šķēles Godu !!!! Tādi tie TP demokrāti!
Muntadar al-Zeidi
M
Voina kungs sava aicinājumā "neizdalīt žurnālistus kā atsevišķu sabiedrības grupu, pret kuru pastāvētu atšķirīga attieksme" izklausās kā nesakārtotas postpadomju republikas reformējamās miliču struktūras šefs - tas nebūtu tik slikti, ja viņš to būtu teicis 1990-to gadu sākumā. Taču tagad Latvijā ir gan demokrātiskai, nevis totalitārai sistēmai domāts preses likums, gan pati sistēma un Latvijas integrācija ES paredz to, ka žurnālisti patiešam ir atsevišķa profesionāļu grupa, tāpat kā, piemēram, policija, tiesneši, Saeimas deputāti - kauns to nezināt 2010. gadā. Valsts iestādēm vajadzētu krietni atjaunot savu štatu, bet īpašu uzmanību veltīt tam, kā tiek gatavoti jauni kadri policijai.
Nu
N
tagad arī nepacietīgi gaidām uz premjera aktīvu rīcību - veikt izmeklēšanu, kāpēc tik lielas algas ir visās šajās iestādēs, kas dažam labam pārsniedz pat valsts prezidenta algu!!!! Domājam, ka NEO publicētie dati viņam sen nav sveši!
jh
j
vispār viņš ir āksts, tāds kā sūdzību gans
Atšifrējums
A
Mums ir kompetents Ministru kabinets,kas prasmīgi nodarbina visas valsts nozares un vēl kompetentāks valdības vadītājs Dombrovska kungs un nav nekādu bažu,ka valsts nevarētu prasmīgi un likumīgi atrisināt jebkuru problēmiņu.Vislabākais Tieslietu ministrs ir patreizējais ministra pienākumu izpildītājs Lēģa kungs un visa tauta seko valsts tiesiskumam.
Vienotības triumfs
V
Un viens sīkums,ja esat pamanījis,tad mums diemžel politiskā tirgus dēļ nav tieslietu ministra,kurš tad arī būtu atbildīgs,jo tiesu vara un prokuratura ir pakļauta tiesi šai ministrijai. _____________ Ne tiesas , ne proķene nav pakļautas Tieslietu ministrijai! Tas ir ārprāc, ja Vienotības politdarbinieks - kā tu - tā domā! Bet ministrs ir no PS - ligītis, tāpēc vari tam uzprasīt atbildi! Un tur vēl ir JL ieliktenis- valsts sekretārs, kaut gan nejurists un juridiskās lietas saprot cik cūka no saules.
Ērglis
Ē
Lai cik ļoti vēlētāji būtu iepriekšējos gados kļūdījušies, šis nu nebūs tas gadījums, kas ļoti kādu ietekmēs. Turklāt ja līdz tam paspēs visas tiesas iziet un visi lēmumi būs tiesiski analizēti - vēl vairāk.
Ērglis
Ē
Izbļāvi balsi? :)
pagatne
p
Cik gan jūs esat aprobežots,ja neredzat izmaiņas,kas notikušas pašos pēdejos gados.Cilvēkiem no malas,vai caur NVO nekad nav bijusi iespēja tik ļoti ietekmēt procesus no malas,ka tagad.Agrāk, dažkārt jums vispār nebūtu ,nekādas informācijas. Un viens sīkums,ja esat pamanījis,tad mums diemžel politiskā tirgus dēļ nav tieslietu ministra,kurš tad arī būtu atbildīgs,jo tiesu vara un prokuratura ir pakļauta tiesi šai ministrijai.
Ērglis
Ē
Visticamāk, ka šī rīcība ir saskaņota - tas, ka to pieprasa neitrāla persona kā Dombrovskis padara šo pieprasījumu leģitīmu pilsoņu acīs.
nnn2
n
DOMBROVSKI ATLAID MŪRNIECI UN VISLABĀK AR VISU SAVU MEĻU UN LATVIJAS KAITNIEKU VALDĪBU ATKĀPIES UN EJIET BEKOT
vecis
v
"Bet balstinjas ta jau pazudushas,tu,tuu...." ----> kas arī bija mērķis visai šai itkā bezjēdzīgajai žurnālistes dzīvokļa kratīšanai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas