Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Neo no 4ATA: Mēs bijām pārsteigti, ka mums tik ilgi ļāva datus kopēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Dod informāciju par deputātu SIA un PARTIJĀM
pamela
p
Dieva dēļ citejot Urbanoviču tu taču negribi teikt,ka viņš ir no jūsu 4 ATA.!Tad zūd jēga jūsu hudiem,jo šis frukts pārspļauj daudzus valsts apzadzējus.Un tad jau iepriekš paredzu,ka tiks šaustīti visi tikai no latviskām partijām.Zaudēsi savu oreolu!
pamela
p
Satraukušies jau ir BLĒŽI,ne godīgie nodokļu maksātāji un tādi budžeta izzadzēji,kuri par neko nedarīšanu saņem 25 tūkst.mēn.priekš "otkatiem"partijai.Sāk te murgot par konkurentiem,konkursiem,atriebējiem,kaimiņiem naidniekiem,algu pārsolīšanu BEZDARBA !!!laikā utt.Pašas maitu lijas sarosījušās.Tanī pašā Rīgas satiksmē.CIK nabagiem varētu braukt ar transportu par tiem kaut 25 tūkst.?!UN GALVENAIS PAR KO ?? tāda alga??Pie mums valstī VISS ir slepens,to pierādīja Veismane.JA mēs zinātu visus valdības,Saeimas,ierēdņu izdevumus,domaju infarktu nodaļa Stradiņos būtu pārpildīta un SVF daļu parāda atdotu jau rīt.Pūkainais Mozgis apslimis.Veselam slānim spices vīru un sievu diagnoze -- kriminālās atbildības baiļu sindroms ar mantas pārrakstīšanu sievām,mīļākajām. Ieejiet DELFos kamēr ir -- Rīgas mēru rīšana mēra laikā.Komentāri lieki!Kur Sudraba,arī pusdieno ar taukmūļiem?
DC++
D
Par filmu lejuplaadeeshanu Tev tieshi arii buutu jaapiesakaas policijaa. Filmas ir jaapeerk veikalaa. Tu taas vienkaarshi ZODZ! Skaidrs?!
lasItāja
l
Saprotams, ka caurums bija atstāts pašu vajadzībām, ātrai piekļuvei. Četratā vajadzēja tērēt laiku, lai kodētos uzminētu, kamēr lietotājam šifrs nekādas grūtības nesagādātu, lai datus nolādētu 15 minūtēs. Zinu gadījumus, kur datu urbēji, kaut notiesāti, ir spējuši sev apgādāt labi atalgotus darbus lietojot savu "sasniegumu" ka CV. Tikai civilizētas valstis spēj novērtēt un attiecīgi atalgot savus jaunos varoņus. Repšes vietā uzaicinātu Neo uz darba interviju, un atstādinātu vecos kraķus. Tie, kas spēlējās ar datoriem, māk arī aizsargāt no citu spēlītēm.
kamielis
k
pagaidam kamer nebus publiceti konkreti vardi un nodoklu maksataji ,sitas viss bus vienkarsi pirms velesanu joks un tuks runasana ,ja jums ir zinam kautkas puplicejiet interneta avizes un radiet pa televiziju pagaidam tas ir pasakas
Liktenis
L
Latviešu tautai jauns varonis - Neo! Muzikālo izrādi vajadzētu veidot !
Neticami!
N
Nekādā gadijumā nav ko uzticēties šai 4ATA bandai. Tas ko viņi gatavojas darīt ir pretvalstiski un nelikumīgi. Nevienai privātpersonai nav tiesības uz šādu informāciju. Lai gan daži labi jau sāk brēkt urāāā, ka caur 4ATA rokām valsts siles izlaupītāji tagad saņems savu pelnīto pērienu ... kurš būs tas tiesnesis....4ATA!!!! Un kāpēc lai kāds vispār ticētu viņu atrastiem "faktiem"... kā lai pierāda, ka tas ko viņi gatavohas izklāstīt atbilst kaut kādai patiesībai? Nēē... šie cilvēki nav nekādi tautas varoņi... drīzāk, ticamāk ka viņi ir jau pārgājuši otrā pusē... respekltīvi, tajā pusē kura ir gatava rīkoties negodīgi ar viņiem nepiederošu informāciju.... un reizē lielīties, ka ir jaunie tautas glābēji!
Interspecs
I
Lai tiem iespaidīgajiem zēniem nevajadzētu katrreiz iet uz VID izpirkt ziņas, tika samaksāts programmētājiem, lai tie atstāj vienkāršotu pieeju visam, kas ietekmīgiem zēniem vajadzīgs. Par caurumu zināja VID atbildīgie. Par samaksu, protams, klusēja. Tā tas varēja būt.
WALA
W
nepievērsīšos polemikai par "caurumu", bet tauta - jūs sapņojat - VIDā dati kas kādu varētu kompromitēt ?!?!? - pieverat acis kad sapņojat. Ja VIDam būt kaut kas par ko reāli kādam piesieties - kŗizes apstāklōs jau sen būtu paņēmuši "pie olām". Un ja cerat uz visādu oligarhu paņemšanu pie dziesmas - nu nesapņojat ka viņi deklarē visu ko nopelna, tam ir veidi kā naudu "pazaudē" vienā vieta, bet tā uzpeld pavisam citā. Domāju ka šī datu noplūde tiešām ir bīstamāka godīgiem uzņēmējiem nekā tiem kuriem pēc pēriena jau sen prasās !!!
Tvaika ielas sanitārs
T
Bet ja tevi nopratinātu ar boļševiku metodēm, tu ne tikai valsts izzagšanā, bet arī Heopsa piramīdas aplaupīšanā atzītos :D Un citi tādi jukumi stāvētu blakus un priekā aurotu: re kur zaglis! sadodiet viņam!
Tvaika ielas sanitārs
T
Bet tev neviens nejautās. Mainu Rīdu atceries? Kā tur aizdomās turētos linčoja? Vainīgs, raujam augšā! Bil Grifit, velc, nemuļļājies! Pilnīgi pietiek ar to, ka saņem vairāk par kaut kādu summu xx un tātad pēc boļševiku "likumiem" esi "zaglis". Godīgam cilvēkam taču jābūt bomzim un kas dzīvo labāk par bomzi, tas, boļševiku saprašanā, zog :D
Jukums
J
Protams! Tikai, neesmu ne tuvu stāvējis neapšaubāmi rēālajai valsts nozagšanai! Varbūt tieši Tev ir iemesls baidīties!?
Tvaika ielas sanitārs
T
Ja kustība izvēlēsies tevi par pirmo linčošanas objektu, tad arī atbalstīsi?
Dārts Veiders
D
Jēēēē!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Čatintervija ar Neo "Kas notiek Latvijā?" mājas lapā

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

VID datus ieguvušie 4.ATA pārstāvji sazinās ar Domburu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas