Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Neskatoties uz airBaltic sliktajiem finanšu rādītājiem, Fliku pagaidām nevērtē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
limuzinss
l
Ka lai verte zaglus un laupitajus no astonkaju gints ?
Bo.>Bo
B
kapec lieto manu niku,izdoma sev citu.
JANIS
J
varu iedomāties, kā raksta autorei sliena notek rakstos sliktas ziņas par airBaltis :) :) Viņa priecājas kopā ar visu MAXIMA īpašnieku kolektīvu :)
andris B.
a
Ja parēķina cik procentu zaudējumi ir pret apgrozījumu? Izskatās, ka cipars ir visai baiss. Un cik gadus, kopš airBaltic vada Fliks ir bijusi peļņa? Runā, ka vienu gadu... Uzņēmums, kura politika bija ar dempinga palīdzību iznīcināt konkurentus, pats ir nonācis uz bankrota sliekšņa, un tagad mēģina izspiest kārtējo atbalstu no valsts. Pie kam visus beidzamos gadus airBaltic ir saņēmis nenormāli lielas atlaides par lidostas nodevām, kuras pilnā apmērā iekasējis no pasažieriem. Kad vienreiz mūsu valstī sāks strādāt KP un nepieļaus monopola izveidošanos uz valsts budžeta rēķina!
jop
j
Fiļam - LatCharter strādāja, pateicoties SM Aviācijas departamentam praktsiki monopolstāvoklī - t.i. kā Latvenergo, utt. Ja nepiekrītat - nosauciet vēl vienu čartera aviokompāniju, kas lidoja vai lido no Latvijas, šis nav īstais veiksmes stāsts. Bet tas ir jau cits temats. === līdz iestājai ES tādi bija noteikumi - ja nezini, nerunā. tagad čārterus no rīgas izpilda jebkāda kompānija, kam nav slinkums, no čerteriem jāpiemin Air Bulgaria, flyLAL Charters etc.
GIGIS
G
Kā arī citiem "šarikoviem"... Ja Jūsu (un nevis "Tu") zināšanu līmenis ekonomikā un uzņēmējdarbībā aprobežojas ar skaidras naudas izņemšanu bankomatā ar debet kartes palīdzību, tad varbūt paskaidrošu saprotamāk: jebkura uzņēmuma darbību vērtē pēc auditoru apstiprinātām bilancēm (ja Jums vispār zināt kas tas ir, par ko es ļoti šaubos, jo no malas izskatās ka Jūs sēžiet kādā valsts aģentūrā) un par tālāko attīstību lemj uzņēmuma padome un akcionāri. Pasaulē neatlaiž uzņēmuma vadītāju pēc raksta avīzē zem logo "I heard the rumours", kāds ir šis raksts, un ne tik ne pēc Šarikovu komentāriem internetā. Es šeit nerunāju par B.Flika algu, bonusiem un Šlosera shēmām. Šeit stāsts ir par uzņēmējdarbību, pie kam starptautisku un Latvijas mērogam pietiekoši lielu. AirBaltic serviss man arī ne pārāk patīk, vēl ir kur augt un augt, bet pļurkstēt par atlaišanām, shēmām, kabatu piepildīšanām var tikai Šarikova līmenis. Tā sacīt nav ko staigāt ar netīriem zābakiem pa sarkano paklāju. Uztaisiet kaut ko adekvātu un pēc tam veriet muti vaļā. Fiļam - LatCharter strādāja, pateicoties SM Aviācijas departamentam praktsiki monopolstāvoklī - t.i. kā Latvenergo, utt. Ja nepiekrītat - nosauciet vēl vienu čartera aviokompāniju, kas lidoja vai lido no Latvijas, šis nav īstais veiksmes stāsts. Bet tas ir jau cits temats. Un vispār ja ir pierādījumi ka kāds kaut kur piepilda savas kabatas ar valsts naudu - dodieties uz LR Prokuratūru ar iesniegumu, ja drosmes pietiek protams un pierādījumu.
Gigim un citeim "speciem&
G
Airbaltic ir loti maza kompanija salidzinajumaa ar citam, taapec, ka Fliks neprot vadit tik mazu, tad lai lasas! Bet, protams, vinam jau atkapsanas ligums 1 milj, apmeraa drukajas. nevar but vaditajs, kurs tik doma kaa piepildit savas kabatas. Flika alga sen ir parspileta tik mazinai kompanijai.
KKK
K
Kāda avīze, tādi lasītāji...
saulcerītis
s
O! Latvijā izaudzis dižs fanšu analītiķis,kas jebkādas finansu izpētes spēj izdarīt secinājumus. Viņam vajadzētu piedāvāvāt savus pakalpojumus valdībai, kā izvests Latviju no krīzes.
apkopēja
a
Kas tas f**k par SM Aviācijas departamentu valstī, kur pusotra lidosta. Vai SM nevajadzētu mazliet sarauties?
to Erglis
t
Pamato, ko saki. aspkaties tos publiskos datus par aviokompanijam tai pasa Eiropa un pastasti, kurai aviokompanijai vadiba ir lidojusi, vai Austrian Airlines ar 400 M Eur dotāciju un tādu pašu rezultātu mīnusā, vai British Ariways, vai LOT vai Čehi konkrēti kurai,
Ērglis
Ē
Ak līgumus pēkšņi kāds marsietis ir slēdzis? Nevis AB Flika vadībā? Vai es kaut ko jaucu? Man nav jāredz līguma teksts, jo es redzu rezultātu.
Ērglis
Ē
Normālos apstākļos visā pasaulē kompāniju valdēm NEINTERESĒ tavi skaistie izskaidrojumi, kāpēc ir tādi mīnusi. Vadītājs lido un viss. Vai pats atkāpjas. Nevajag izskaistināt idiotismu un vadīt neprasmi ar skaistām frāzēm :)
jop
j
to GIGIS & to Erglis un GIGIS varējāt tak kādā BT apspriežu telpā pabazarēt! p.s. kad beidzot kāds pastāstīs, kā nākas, ka līdz vēlēšanām plaukstošais uzņēmums (ka minēts darboņu reklāmās) vairs pēkšņi neplaukst?
GIGIS
G
Thanks a lot, man!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas