Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Nešpetnā aukle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nn
n
tresdala valsts ienemumu aiziet socialajai aizsardzibai.. cik tad lielai sai dalai butu jabuut, lai neliktos, ka valsts parak maz aukleejas ??
Elizabete
E
Vispār jau, ja vecāki nevar atļauties apmaksāt aukli, tad no tās atsakās un visu dara paši. Sevišķi jau krīzes laikā, kad darba tkpat nav,
dad
d
Vienotībā visi ir tikpat skaisti un gudri kā agrāk TP.Gaisma tuneļa galā.
carnikavietis
c
Vilks, Rungainis u.c." lido" orbītās, kuras neskar mirstīgo (sabiedrības lielākās daļas) problēmas.
Antiņš
A
Es tomēr gribu nošķirt valsti no politiķiem, valstsvīriem un citiem "gudrām mūsu valsts nelaimēm". Valsts ir Latvija. Tā ir svēta, bet valstsvīri, politiķi, atsevišķi cilvēki ar savu godīgo un negodīgo rīcību, slinkumu un čaklumu, gudrību un stulbumu un visām citām labām un ne tik labām lietām veido valsti. Mēs varam to celt vai pelt, bet, ceļot vai peļot, mums jāapzinās, kurā svaru kausā mēs esam iemetuši savu artavu.
Zirka
Z
Man patika šis atbildes viedoklis par vakardienas Vilka rakstu. Arī es, tāpat kā Vilka kungs, piekrītu, ka cilvēki (vismaz daļa) drusku par maz pūlas paši savā labā, vairāk gan nešpetni kritizē savu valsti. Taču šodien Zandera raksts visu mazliet līdzsvaroja. Tā jau laikam ir, ka taisnība ir kaut kur pa vidu. It īpaši man patika par tiem deputātiem. Šķiet, ka tas nu gan krīzes situācijā mūsu valstij ir pamatīgs balasts.
degvīns
d
Te viens Kbr izteicies tā, ka skaidrs, ko nozīmē šie līdzskaņi : kad brūk (aizpeld)jumts.
kbr
k
kasiko Zander? patiesība acīs kož? mamma bērnībā teica, ka līdz 18 rūpēsies par Tevi un tad valsts par Tevi rūpēsies? nodokļi par augstu, bet no valsts prasam, lai dibenu noslauka un darbu klāt pienes? Zander, Tu tiešām nesaproti, ko "valsts" nozīmē vai vienkārši pievienojies latviešu žurnaļugu pamatprincipam - pofig ko rakstīt, pofig velku tēmu vai nē, kamēr vien tekstā ir tēzes "viss ir slikti" un "valsts ir sūdīga"?
vilis
v
Kritika vietā!Pirms runā,pa priekšu apdomā.Jo sevišķi valsts darbiniekam.
garumzime
g
vēl gribas piebilst, ka pienācis pēdējais laiks valdībai parādīt, ka tā rūpējas par Latvijā dzīvojošajiem nevis tikai par izpatikšanu aizdevējiem. un ar uzņēmējiem būtu jāauklējas kā ar jēlām olām.
Ilmārs
I
Valstij cilvēki interesē tikai kā nodokļu maksātāji. Citādi, tie pielīdzināmi meža zvēriem - iztiec, kā pats māki un gaidi, kad sāksies medību sezonā - nāks nodokļu iekasētāji.
Mantrausis
M
Viedi vārdi, Māri!
pēteris
p
jebkurš darbinieks, tajā skaitā arī rakstā pieminētā aukle, laiku pa laikam ir jāsapurina. un ir neskaitāmas reizes pierādījies, ka katrs ir spējīgs un var visu, ja tikai tiek pareizi motivēts - kaut ar baiļu iedvešanu, kas pie mums strādā dabiski - kā vesturiskais mantojums, latvju egregors. bailes iedvest šis pūlis neprot, nav apmācīts, jo pats ir bailīgs. bet ir taču arī citi ceļi - un tas ir skaidrojoši atbalstošais, tāds kā sprātīgi tēvišķais, un šķiet, ka arī tā šeit šobrīd pietrūkst, jo nav tāda spilgta vietējā guru. vai arī mākslīgi veidots - pašdisciplinējošais. bet tāda ir tā cilvēka daba - līdz ko palaižas, tad arī palaižas.... Nu un visbeidzot atliek vien ļauties lai tas kuģis patiešām nogrimst un tad, kā ar slīkoni, kad dibens sasniegts, katrs par sevi cenšas izrauties atpakaļ augšā. un varbūt nav arī slikti, cerībā, ka kāds nekompleksainais pa to laiku nepaņem savu. muļķīgākais, ka pat bailēs no tā šis slīkstošais pūlis neļauj sev tā pa īstam nogrimt līdz dibenam un agonē kaut kur pa vidu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas