Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nikolajs Zikovs varēs kārtot advokāta eksāmenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
salome
s
šī padome ir nožēlojamākie āksti, tas ir, ko no šīs ziņas var secināt :(((
osama
o
Te nu parādās visas Latvijas tiesu sistēmas murgs un absurds visā savā idiotiskajā "plaukumā". Kamēr cilvēki ar šadu domāšanu lems ZAP, tikmēr ši paliks smirdīgi postsovjetiski beztiesiska valsts.
ak, vai!
a
Ja tas tā patiešām ir, tad te nu izgaismojas pilnībā morāles krahs tiesu varā! Vai kaut kāda ētikas drumsla nelika padomei painteresēties, kādam cilvēkam tiek dota atļauja? Kāpēc tāda atļauja vispār vajadzīga, ja paši nezin par ko balso? Murgs, ne padome un visa tiesu sistēma!
bravo
b
ZAP varētu pieņemt eksāmenu kārtošanai arī Arāju, ja viņš vēl būtu dzīvs, jo neviens nebūtu šos absurdos birokrātus informējis par viņa lomu Rīgas geto.
līkais
l
tas bija jānoskaidro ZAP ar Gunu Kaminsku gandrīz priekšgalā PIRMS LĒMUMA PIEŅEMŠANAS: 1. pat, ja kaut kādai ZAP policija nav atsūtījusi datus par VISIEM apcietinātajiem, tad pašas ZAP pienākums ir painteresēties par apspriežamo pretendentu! Protams, ja ZAP ir domājoši un presi lasoši darbinieki. Jo a) vārds uzvārds sakrīt b) p.k. var noskaidrot c) runa ir par apzinātu slepkavību, nevis par aizdomām par nozagtu zaptes burku vai goda,cieņas aizskaršanu. 2. Ja ZAP formāli izskata pieteikumus un uzskata par nevajadzīgu ievākt info par personu, kas pieteikusies eksāmenam pirms gada, tad tikpat labi šāds ZAP var pielaist eksāmenam arī SEN MIRUŠU PERSONU, jo gads ir ilgs laiks un viss var atgadīties. 3. no šādas ZAP rīcības var secināt, ka tie ir pastulbi formālisti, āksti, kas ievēro kaut kādus kritērijus burtiski, bez spējas domāt, analizēt, secināt un bez vēlmes mainīt savu izturēšanos - vienvārdsakot atsaldēti tukšpauri. Otrs variants - pārāk iedomīgi, lai aizsūtītu pieprasījumu policijai, apcietinātā Zikova advokātam un pašam Zikovam - ar vienu domu - noskaidrot identitāti eksaminējamajam.
Dr.xy
D
SC ir parupejies par savu arstata darbinieku nacionalajos jautajumos,pec vinu domam latviesa nosausana nav noziegums,jo sada veida var atrisinat nacionalas problemas.
hryk
h
Kaut ko nesaprotu,pieteikumu iesniedzis pirms gada,bet atļauju advokātu branža izsniedz pēc tam kad šis nošauj cilvēku?Vai tad par advokātu var kļūt tikai iemiesojoties noziedznieka ādā?No malas bieži vien nevar atšķirt ,kurš izstāvāmais ,kurš noziedznieks.
Es
E
Pimrs tiesa nav teikusi savu vārdu tātad - aizdomās turamais. Ja viņš atrodas cietumā - nevarēs kārtot. Kā arī jānoskaidro vai tas ir tas pats cilvēks. Uzpūsts bums pirms laika.
mk
m
Pasaulīt,uz kurieni mēs ejam?Vēl atliek medāli piešķirt.
Sturmbannfūrer
S
šiis resnaas cuukas uzvediiba liecina par rases paaraakuma apziņu , vaacieši okupeetajaas teritorijaas riikojaass liidziigi , viņi ejot pa ielu nokaartoja savas dabiigaas vajadziibas , jo apkaarteejos neuzskatiija par cilveekiem , tos gan neatļaujoties nošaut lai netrauceetu izkaarniities un urineet , šis lops aizrijaas ar raaceņiem, kad vienkaarši blakus esošs cilveeks tam aizraadiija par nesmuku uzvešanos sabiedriskaa vietaa , izvilkdams kaujas ieroci raidiija taa virzienaa 4 meerķtieciigus šaavienuz cilveeku aizraidot uz viņpasauli pasa beerna klaarbuutnee , pielaižot šo necilveeku pie advokaata egzaamena , advokaatu kasta pieraada savu attieksmi pret apkaareteejiem potenciaalajiem cieteejiem un noraada uz savu iisto profesiju , kura iz noziedznieku aizstaaveešana pret taisnu sodu par noziedznieka naudu , šo gadiijumu reaali var saukt par fašismu jo noziegums ( slepkaviiba ) izdariita rasistisku tieksmju mudinaata , staļina laikaa buutu oficiaali pieņemts darbaa par civeeku nomaitaataaju , šai gadiijumaa liekas speciaali patrons ( Urbanovičs) paruupeejies izkaartojot atbriivošanu no ieslodziijuma , jo advokaata egzaamenu cietumaa jau nu nebuutu vareejis nokaartot , muusu valsts advokatuura savu eetisku puvumu jau paraadiija ruupeejoties par saveejo Tihonovu...., šim Zikovam reaali pienaakas muuža ieslodziijums , preteejaa gadiijumaa šis sarkanais fašists lieliisies ar savu " mediibu trofeju" saviem radiniekiem , biedriem un advokaatiem jebkaadaas sviniibaas
Зыков
З
За русский язык! За русские школы!
Latvijā, izradās, ka....
L
... pie advokāta ētikas pieder arī slepkavības, kas atrodas tekošā uz to brīdi izmeklēšanā, ko izdarījis nākamais Latvijas "advokāts".
Feja
F
Ja ta tiesam ir patiesiba, tad Latvijas valsts ir ne tikai degradeta, bet stav iznicibas prieksa. Ka slepkava, kurmam ir jasapust cietuma vai jajarajas cilpa var klut par advokatu?
Lelle
L
Vai tad cietumā var advokatūras eksāmenus nokārtot?! Moderna valsts esam un muļķu zeme parelēli.
Зыков - латвиец с большой буквой. Антифашист (по лицу видно).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas