Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Nils Sakss blogu publicē ar sveša vīrieša attēlu; eksperts: tā ir maldināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Nu pats nemaz infantili neizrunājās, vai ne...
zet
z
ē, kāds nezin cik garš ir Nils(-am)?
zinis
z
īstā Nila Saksa mamma Minjona bija pirmā Pasaules čempione no Latvijas - ieguva šo titulu 1952. gadā.. Šogad viņai paliks 80 gadu. P.S. Ieskatoties mammas biogrāfijā, škiet, ka īstais Nils Sakss ir vecāks, nekā iepriekšējā komentārā norādīju.
zinis
z
Piecdesmitajos un sešdesmitajos gados bija slavena volejboliste Minjona Sakse, un viņai bija dēls Nils Sakss - reāla persona ar šādu vārdu un uzvārdu pasē!Šķiet, ka viņam tagad varētu būt kādi 40-45 gadi. Kāpēc Konstantinovam vajadzēja savākt tieši šo uzvārdu un iztaisties par dubiltnieku reālai personai?
00
0
Nil, tas ir NULLE jeb ZERO.. Nil(s), tas ir vairākas Nulles kāpinātas kvadrātā?
skatos
s
Jo tālāk,jo tā PLL sāk pēc pamuļķu organizācijas izskatīties arvien vairāk.Pilnīgi it kā nevajadzīgas lažas un feili,stulbi un neveikli.
vispār
v
man ir aizdomas, ka Nils tur vienkārši ir iekļuvis kā diversants. un labi sanāk.
sss
s
kāpēc tāds raksts ir vajadzīgs? nesaprati? tas ir PR gājiens, lai piesaistītu uzmanību tai www lapai!!!!!!!!! vienkāršs triks...
nu ko
n
(nekad neesmu sapratusi kāpēc ir jāņem reālu cilvēku uzvārdi, pseidonīmiem taču ir tik daudz variantu). . Un to,kāpēc jāņem sveši,reāli logo,svešas,reālas dziesmas un video,kāpēc jāņem svešas,reālas idejas, to tu saproti? Tam visam taču ir tik daudz variantu!:)))
alpaka cukurgalva
a
taoec aiznemas sis nils sukss vardu, ka tas istais sakss vinju bij izmetis no darba par bezdarbibu. bet tad suks vareja rakstit ar so vardu geju erotiskos stastus, par sev tikamo temu
Vista
V
Vai tā foršā lapa, kur saksis fenderē bildes ir tāpati lapa kur Eriks stendzinieks kopē logo aplīšus un zog mūziku kopā ar idejām?
anna
a
ne jau tas Nils Sakss ir taisījis šo blogu! NS = Intergācijas Fondā bija pavisam cita persona, kurai šis NS nr. 2 nozaga uzvārdu (nekad neesmu sapratusi kāpēc ir jāņem reālu cilvēku uzvārdi, pseidonīmiem taču ir tik daudz variantu).
kristaps
k
Ierosinājums Nilam pamainīt pseidonīmu uz Nils Sucks man patīk :) Par lietu - kāda velna pēc vispār kaut kāds šitāds dumjš raksts vajadzīgs? Kas tas saks/sucks tāds ir? Nu mājas lapas redaktors - un? Cik daudzi viņu LV zina un uzklausa? Manis pēc viņš tajā blogā varēja suņa bildi pielikt. Kas mainītos? Ar vienu smaidošu holandieša seju tāpat vēlēšanas neuzvarēt (Ja tiks pierādīts, ka tieši holandieša seja ļāva AŠ uzvarēt vēlēšanās, tad Latvija nafig neko nav pelnījusi). Nevajag neko diži rakt, lai LV un pasaules blogosfērā atrastu n- piemērus ar neatbilstošām bildēm. Un? Cilvēks kaut ko savā nodabā dara, lai tak dara. Šajā visā mani visvairāk pārsteidz 1. žurnālists - man reāli ar savu vārdu būtu kauns tādu stulbu rakstu/ziņu radīt. 2. mediju eksperti - šitiem laikam vispār mute ciet neveras. Ka tik kāds intervē un tie tik bliež. Kāda nez šiem ekspertiem web pieredze un sasniegumi. Ja jau tik ļoti vajadzēja kādu ekspertu, tad jau te vajadzēja kaut kādus LV blogosfēras vecos aptaujāt - nu kaut vai Kažu, kaut gan es ceru Kaža atteiktu :) mediju eksperti saproties te kaut ko ētiski nepareizi ieraudzīja utt - wau. kaut kas tajā LV visos līmeņos īsti labi nav, nevar tak katru mēslu gudri analizēt un tad par to spriedelēt - varbūt vēl šo jautājumu Nacionālās drošības padomē izskatīt?
bubulis
b
Un to dara cilvēks, kurš pirms tam ir vadījis sabiedrības integrācijas fondu...nudien pieauguša cilvēka cienīga rīcība :D
trīne
t
Nils Sakss ir prasts melis. Tāpat kā viss oranžā banda. Te nav ko muti dzisināt - tās ir mūsu sabiedrības padibenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas