Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

No SCP saraksta EP vēlēšanās kandidēs deviņi cilvēki

No partijas "Sabiedrība citai politikai" (SCP) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startēs kopumā deviņi cilvēki, aģentūra BNS uzzināja partijas biedru pilnsapulcē.

Iepriekš jau vēstīts, ka ar pirmo kārtas numuru sarakstā ierindots pašreizējais Eiropas Parlamenta deputāts Georgs Andrejevs.

Citu EP deputātu kandidātu vidū ir arī partijas valdes locekle Karina Korna un Rīgas Stradiņa universitātes lektors politologs Veiko Spolītis, eiroparlamentārieša Georga Andrejeva biroja vadītājs EP Gundars Romanovskis, Zemnieku saeimas valdes locekle Maira Dzelzkalēja un diplomāts Valdis Krastiņš.

Sestdien SCP pilnsapulces dalībnieki apstiprināja arī partijas programmu dalībai EP vēlēšanās. Tajā cita starpā uzsvērts, ka partija iestājas par birokrātisko šķēršļu samazināšanu Eiropas Savienības (ES) fondu finansējuma apgūšanā un iespējami ātrāku Eiropas kopējās valūtas eiro ieviešanu Latvijā.

SCP arī sola stingri aizstāvēt Latvijas lauksaimnieku, tostarp piensaimnieku, intereses ES un iesaistīties mazāk labvēlīgo reģionu atbalsta mehānismu izstrādē, lai veicinātu lauku apdzīvotību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu.

Jau ziņots, ka pašvaldību un EP vēlēšanas šogad Latvijā norisināsies vienlaicīgi - 6.jūnijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas