Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nodoklis būs par lielāku platību, nevis vairākiem mājokļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aPSURDS
a
Lai mazinatu socialo spriedzi??? VDivistabu dzivokli dzivo 6 cilveki, vai divistabu dzivokli dzivo viens ir tacu taisniba? 6 cilveku gimenei ta jau nadas trukst, bet bus vel jamaksa nodoklis??? Apsurds!!!!!!!!!!!!!
bella
b
palasot te tās vaimanas ,rodas iespaids ,ka visi dzīvo kopā pilnīgi dzimtām bērni ,sievasmātes un visi iespējamie radi 40 kvadrātmetros. 60kv.m. pusei iedzīvotāju,bet sapņo dzīvot 100.alkatīgā tauta!
kents
k
daža laba tantiņa grib staigāt pa guļamistabu ,pa kabinetu,pa bērnu istabu,bibliotēku,virtuvi,lai tad par tiem plašumiem arī maksā,par priekiem visiem jāmaksā.
kents
k
daža laba tantiņa grib staigāt pa guļamistabu,kabinetu,bērna istabu,bibliotēku,suņa istabu un mangot naudu priekš īres pie bērnu pasaules,tēlojot nabadzi,lai tad maksā .par visiem priekiem ir jāmaksā
Regeta
R
Tās ir pilnīgas muļķības par grūto nodokļa administrēšanu - tas ir tikai acu aizmālēšanai. Ja nodokli noteiktu atkarībā no cilvēku skaita, tad valsts šo nodokli vispār nevarētu iekasēt, jo summējoties cilvēku skaitam, apdzīvojamā platība pa lielākajai daļai netiktu pārsniegta. Neesiet naivi......
123
1
piekāst viņu visus... maksāju nodokļus saņemot algu, maksāju nodokļus veicot uzņmēējdarbību, iepērkoties utt. ja es labi pelnu, tad es arī labi viņiem maksāju nodokļus. ar šo vien, jau es esmu nopelnijis, lai dzīvotu tik liela platība cik gribu. pietiek ka es maksāju par zemi, kas nenoliedzami atrodas šeit LV. nenoliegšu. saprotu, ka izmantoju LV zemi, piebraucamie ceļu utt... Bet tas, kas atrodas uz zemes ir tikai mans, pašu rokām nopelnīts, uzcelts - par to jau ir samaksāti ntie nodokli (algas, materiali ar visiem pvn utt). kāpēc par to vēl kaut kas jāmaksā? kāpēc ir radies kaut kāds stulbs lielums 80kvm... bet ķirurgam valdim meklē dzīvokli virs 200kvm... un pie tam apmaksātu..
MI6
M
loģiskāk neapliekamo minimumu noteikt katrai mājoklī deklarētajai personai. Taču D.Tauriņš atzīst, ka šī iespēja izslēgta atbildīgās institūcijas — Valsts zemes dienesta — iebildumu par sarežģītu administrēšanu dēļ. Šī paša iemesla dēļ nodoklis nebūs jāmaksā vairāku minimālo platību nepārsniedzošu dzīvokļu īpašniekiem. --------------------------------------------- ------- Tāpēc, ka kādam ir pārāk grūti rēķināt, mēs maksāsim pēc nepareizas shēmas?! Hallo...? Vai nav loģiskāk atrast kādu citu, kas vienkārši prot rēķināt?! Es nespēju ticēt, ka šāds absurds arguments tiek pasniegts laikos, kad valstī valda bezdarbs. Nu izsludiniet taču konkursu uz rēķinātāja vietu!
es
e
karteja spļaušana tautai acīs
Bēdīgi...
B
Grūti administrēt... Mums nav vēlēšanās "grūti" administrēt, mēs gribam darīt tikai to, kas ir viegli. Vēl labāk, ja nav jādara nekas, tikai alga jāsņem... :(
pojaco
p
bija jau tads perods,ka maju nedriksteja buvet lielaku par 75 m2 ,citi pat izjauca 2.stavu,lai neietu kvadratura,Vislabak-7 m2 uz cilveku-precizi,ja esam 11 cilveki {gimene ar berniem un vecvecakiem) ,tad 80 m2 maja pasa reize.,uz saliekamam gultam-un visi laimigi.Kas vispar tadu murgu izgudroja?Ir ari starpiba vai 40 m2 dzivo 2 vai 4 cilveki.Nevajag rakstit pirms jautajums nav izdomats un izdiskutets.
:)
:
vel varetu par gaisu ar ieviest nodokli un tad jus butu brivi no mums nodoklu maksatajiem
Egis64
E
Pilnīgs absurds. Man piemēram ir trīs bērni, tāpēc dzīvoklis ar 80 m2 ir normāli, jo katram bērnam vajag savu istabu. Nenormāli ir tas, ka tā nav. un, ka, ja pat abi vecāki strādā, daudzi nevar to atļauties. Sievasmāte dzīvo simtgadīgā mājā Jūrmalā. Viņa ir pensionāre. Vai viņai tagad mūža nogalē jānojauc da;la mājas? Protams, ka Repše, kurš izkrāpis no tautas ziedojumos sev naudu, var visu atļauties, jo pirms tam jau arī trekni dzīvojā kā LB prezidents (vadīja to visai neprofesionāli).
Regeta
R
Kas notiks ar tiem, kas šo jaunizcepto nodokli nevarēs samaksāt? Vai tie tiks izlikti no mājvieas, lai valsts varētu piedzīt sev pienākošos daļu? Nav māju, nav problēmu - un vinnētāji būs tie, kas mitinās zem tiltiem...
lauķe
l
Un kā tad ar mājām laukos? Kaut kā nevaru atcerēties nevienu normālu ģimeni lauku teritorijā, kas dzīvotu 80 kv. m.mājiņā un vēl šajos laikos, kad tūkstošiem komunalkās un mazgabarītenēs mītošo rīdzinieku ņēma kredītus, lai beidzot varētu dzīvot cilvēcīgos apstākļos veselīgā lauku vidē.
Regeta
R
Interesanti, kura partija šo kārtējo cinisko triku atbalsta.... Ja šis priekšlikums nāk no Finanšu minstrijas, tad laikam Repšes partija. Vai arī tāpēc vainīgais netiek popularizēts, ka tuvojas pašvaldību vēlēšanas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas