Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Noziegums pret cilvēci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristiete.
K
Es vēlu Izraēlai un Dieva tautai Dieva svētību!Turies Izraēl,Dievs ir ar tevīm! Visus tavus nīdējus un un tos kuri mēģinās Izraēlu iekarot,Dievs noliks pie Izraēļu kājām, pār viņiem nāks bargs Dieva sods. Tas ir ierakstīts Bībelē Dieva vārdā,un tas notiks Dieva paredzētajā laikā.
jumors
j
Kāpēc šis raksts ir Dienā? Lai taču viņi tur kasās, mums pašiem ir savas problēmas!
@
@
Ak, Dievs, kaut kāds murgs! Abas tautas savā naidā jau līdz plānprātībai aizgājušas - nevis cenšas izbeigt konfliktus un noslēgt mieru, bet gan pierādit savu taisnību un vilkt iekšā savā strīdā visu pasauli....šitas sacerējums izskatās pēc garīgi nelīdzsvarota cilvēka bezjēdzīga naida izvirduma. Zigurd, kādas tiesības tev ir vēlēt, lai kādu nošauj kā traku suni?! Abas puses ir vainīgas pie nežēlīgiem slaktiņiem, ne ebreji, ne palestīnieši nav balti, nevainīgi jēri. Kaut gan spēka puse šajā konfliktā ir Izraēla, tāpēc, ja pasaules lielvaras tiešām gribētu tur izbeigt karu, tad to pāris mēnešos varētu izdarīt ar ekonomiskām sankcijām, tāpat kā izdevās ar Sjerra Leones dimantiem. Bet visi vēl laikam nav pietiekoši izkāvušies...
Zigurds
Z
Es biju liecinieks palestīniešu noziedzīgajam terora aktam Minhenē 1972. gada olimpiskajās spēlēs. Ja Štorks ir šajā lietā iesaistīts, tad viņš jānošauj kā traks suns. Jo tieši šī asins pirts miera pilsētā un olimpiskajā kustībā, visā pasaulē radīja nedrošību un neskaitamus upurus terora ekskalācijā. Man nav nekāda želastība pret tiem, kuri grib savu taisnību peirādit ar kalašņikoviem un tola briketi. Atsaucoties uz Korāna šūrām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas