Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

NPA pārstāvis bildējis Mūrnieces dienesta auto, ministre lūdz pastiprināt apsardzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Policists
P
Nekas nav mainījies - brīvdienās ( sestdienās, svētdienās ) katrs otrais apturētais autiņš ir reģistrēts uz kādu firmu ! Un pie stūres pamatā - valdes priekšsēdētājs, vai valdes LOCEKLIS !!!!! Visi brauc kā braukdami, pofig kādi tur likumi pieņemti , nekas jau nav mainījies !! Bet Lindiņa nerullē, viņu pašu senos laikos paprasīja no policijas aiziet, a tagad ši mēģina visai sistēmai atriebties !!!!!!!!!!
haralds
h
sāku domāt, ka tie poliči. kuri mani un pāris manus frendus uz tā (.)-ta pamata, ka kāda klimaktēriska vecene pažēlabojās, ka muzonu pārāk skaļi klausos, aizturēja dzīvoklī, aizveda uz policiju, uzdeva muļķīgus jautājumus krievu valodā un iefilmēja profīlā un anfasā, pārkāpuši likumu.
viesis
v
Starp citu- neredzu ne vienu motīvu, kāpēc Melnalkšņa kungam būtu jāfotografē bērni, toties Mūrnieces kundzei ir acīmredzams motīvs, lai visu pavērstu visu tieši šādā virzienā, ka interese izrādīta par viņas bērniem, nevis dienesta automašīnu. Bet ja skatāmies uz ASV, tad būsim konsekventi līdz galam- ASV arī policisti saņem pietiekami lielu algu, lai viņiem nebūtu jādomā par to, kā iztikt līdz mēneša beigām un jāstrādā vairākos darbos. Citādi tā nesmuki iznāk- daži dzīvos kā ASV, bet pārējie- kā banānu republikā........ Un interesanti, kāpēc tad Jums ir vajadzīgi policisti, kuri aizņemti ar izdzīvošanas problēmām, nevis ar Jūsu aizsardzību..........
Aste
A
Sajā gadījumā nav pat svarīgi vai tā ir mūrniece vai kāds cits ierēdnis. Svarīgi ka pastāv netaisnība, jo dažu klerku bērni tiek vizināti uz skolu par nodokļumaksātāju naudu, bet taipatlaikā privātfirmas speciālists ar dienesta auto (kuru pats nopelnījis nevis no valsts garāžas piestādīta) nedrīkst vakarā aizbraukt līdz mājai nesamaksājis nodokli par kuru tiek ieliets benzīns Lindas Mūrnieces bērnu vadāšanai uz skolu. Jaunlaicēnu strīpainā ādas nesātāja dzemdētais likums IR NETAISNĪGS!! Un nevajag Mūrniecei pietēlot muļķi un pašai apdraudēt savus bērnus, jo runa taču ir par kliedzošo netaisnību ko šis likums ir ieviesis. Un mūrniece par šo likumubalsoja. Kåpéc Linda Mürniece neved bērnus ar savu privāto autiņu? Kāpēc viņa nav noalgojusi bērniem aukli? Kāpēc viņa savus bērnus audzina necieņā pret valsts kopīpašumu un likumu?
z
z
Nevienam jau nepatīk, ka fotografē laikā, kad zog. Apsardzi zagšanas laikā gan retais pamanās pieprasīt.
who cares
w
"Muurniecei atkal likumiigi neko nepaarmetiisi , varbuut šofers pats pieteicaas beernus izvadaat" === Jāskatās, vai par šo laiku tad saņēma algu...
who cares
w
"k Die`s, kadi liekulji te komentaros. Butu vinjas vieta, daritu to pashu" === Izplatītu preses relīzes ar tik skaidri atšifrējamiem murdziņiem? Nekādā gadījumā!
who cares
w
"Nu nekļūsti taču smieklīgs :) Tas ir dzeltenās preses cienīgs materiāls, bet ne pamats nopietnai diskusijai :)" === Ja Mūrniece nopietni uzskata, ka policijas arodbiedrības vadītājs taisās šo nomušīt, tad viņai derētu mainīt darbu un nedaudz paārstēties.
Bija
B
Sadalīsim šo konfliktu vairākās daļās: * Policists izdarijās nesmuki. Bērnus fotografēt gan nevajadzēja; * Tas, ka Linda saņem draudus e-pastā, ir pat vairāk nekā ticami - slikts būtu ministrs, kas nesaņemtu; * Iespējams, ka abi gadījumi ir absolūti nesaistīti - tā arī var būt; * Un visu beidzot - par dienesta auto izmantošanu - būtu dīvaini, ja viņa nevestu savus bērnus. ASV iekšlietu ministram bērnus ved slepenais dienests un nevienam nav diskusijas par to, ka tā būtu naudas izšķērdēšana. Atvainojos, man nav vajadzīga ministre, kuras bērnus varētu vienkārši vadājot ar autobusu kāds jukušais nozagt un tad šantažēt; Bet nu TPOJ jau medusmaize. Viņi tā noilgojušies pēc asinīm šodien :)
zemnieks
z
Vēl ko sadomājusi,cilvēkiem nav ko ēst,šai apsardzi dot
viesis
v
Var redzēt, ka no IeM esi ļoti tālu, un esi no tiem cilvēkiem, kuri kāri klausās politiķu vārdos un tic viņiem (tiem, kuri patīk), es gan no tā visa esmu jau sen izaudzis. Bet ja Tev vajag faktus par meliem- tad lūdzu: 1. Pagājušā gada jūlijā Mūrnieces kundze lepni paziņoja, ka VP algas netiks samazinātas. Nākamajā algas dienā pēc šī paziņojuma visi saņēma mazāku algu, es personīgi- par sesto daļu mazāku. Līdz ar to man kopējais samazinājums sasniedza vairāk kā 30%. 2. Pēc tam intervijā "citaidiena.lv" viņa sarunāja vispār muļķības, par vidējo algu policijā, kur viņas nosauktais cipars ir diezgan virs vidējās, gan par to, ka policisti nerēķinot piemaksas, interesanti, kā viņa to iedomājas- algu es lieku vienā makā- piemaksas otrā? 3. Un šogad intervijā dienas žurnālistam viņa atkal lepni paziņo, ka policistiem algas samazinājums bijis pagājušā gada sākumā, pirms viņa kļuva par ministri, lai gan viņas laikā samazinājums bija tik pat liels, kā gada sākumā. Runa šeit ir nevis par līdzekļu trūkumu, bet politiķa ētiku,kurš publiskajā telpā izplata nepatiesu informāciju lai celtu savu reitingu sabiedrības acīs....... Varu minēt piemēru no pagātnes- pirms kādiem gadiem bija iekšlietu ministrs, kurš arī publiskajā telpā sacēla troksni, ka esot panācis algu pielikumu policistiem, un nu viņiem labāk jāstrādā. Paziņas mani apsveica ar lielo algu, bet kad es pateicu, kāds šis pielikums ir, viņiem visiem mutes bija ciet. Šis pielikums bija 3- 5 latu robežās...... Vari pats izdomāt, vai tā dēļ bija vērts dzesēt muti reportieru priekšā..... un es neredzu absolūti nekādu atšķirību starp Mūrnieces kundzes un šā kunga retoriku, vai atšķirība būtu darbos?.............
a ko ta nu?
a
Ja Mūrniece būs Vienotības sarakstā (un droši vien, ka būs) es viņu svītrošu un aicināšu to darīt arī citus. Te vairāk jārunā par morāli. Ja kāda politiķe no Tautas partijas tā būtu rōkojusies, varētu saprast, jo tāda ir viņu politika. Taču politiķe no Jaunā laika, kas sevi pasludinājuši gandrīz vai par svētajiem un aicina sabiedrību uz valsts līdzekļu taupīšanu un samazina policistiem algas, tā nedrīkstēja rīkoties.
ķeza
ķ
Šo darvas karoti jaunā laika zupā pirms vēlēšanām Mūrniece speciāli noorganizeja.
Ttaxi
T
Vai mūrniecei darbs beidzas pēcpusdienā, un sākas bezmaksas vizināšanās pa pilsētu?
jes
j
Ja bērni mācās netālu no dzīvesvietas un nav pirmklasnieki nekas viņiem nenotiks ja aizies ar kājām,daudzi lauku bērni iet kilometriem pa mežu un vientuļiem ceļiem un daži ,diemžēl ari'pazūd.Bet vispār visa šitā utošanās ir stulba,labāk vajadzēja purināt visādas bērnu slimnīcas,pamatus un mozgus ,tur pazūd tūkstoši un miljoni.Tagad nu kaķu koris sacēla jezgu uz ilgu laiku,es ministres vietā nokārtotu, ja nevar citādi,lai vadā kāds ģimenes cilvēks,tēvs taču arī nedzīvo uz Marsa,citādi bakstīs acīs līdz pastardienai.Ak jā, kas fotogrāfēs cik policisti ar darba autiņiem vadā savus bērnus?Nesen liepājas policijas priekšnieks naktī,ķēmā ar darba mašīnu pārradās mājās ieviest kārtību tā,ka kaimiņiem nācās saukt policiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas