Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NRTP novembrī paaugstinātas algas un izmaksātas naudas balvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SigneM
S
Nedomaju, ka revizijas secinajumi butu nepamatoti. Bet zel, ka raksta netiek minets, kadas bija algas pirms paaugstinajuma. Tad ari varetu saprast, cik tas ir samerigas ar citu valsts parvalde stradajoso algam. Japatur prata ari tas, ka si Padome veic uzraudzibas funkcijas raidorganizacijam, lidz ar to ar algam tiek nodrosinata tas darbinieku un loceklu neatkariba un neitekmejamiba - noverst iespejamas korupcijas risks. Viss jau butu labi, ja butu darba rezultati un ja butu bijis risinajums Latvijas Radio lieta. Kopuma iespaids skumjs un negativs.
ivars
i
sviets baisākais... kleckins tak bija it kā normāls cilvēks... ja pēc šitā neatkāpjas, tad vispar runāt vienkārši vairs nav par ko....
xxl
x
Par to ,ka reizi nedēļā aiziet pasēdēt sēdē saņem algu.Pārējais jau ir pārstrādāts.Ko viņi tur vipār ir pārstrādājuši?Nolaiduši Latvijas radio līdz kliņķim,krieviem visas radio frekvences atdevuši un paši uzspļauj visiem likumiem.Par to tiešām dāvanas pelnījuši...
diskobumba
d
Nu kas tiem cilvēkiem kaiš, visi kā viens!!! Tiek amatā un taisa šitādas kapeiku muļķības!!! Ar galvu kāds domā!???
U2
U
...to nekam nevajadzīgo kantoreli sen jau vajadzēja patriekt ..tālu tālu..ar visiem ''taimkodiem'' kuri tur priekšnieķelim galvelē!!!KRETĪNS!!!!!!!!!!!!!!!!
trusis nejaukais
t
par visiem 100% piekriitu. taadi pashi darboniishi njemaas arii pashvaldiibu liimenii, un pat tie, kas veel tur nemaz nav tikushi (deputaatu kandidaati uz veeleeshanaam gatavojas) jau shtuko ka "viens otru paziist" un "visu varees sarunaat".. aarpraac ja taa padomaa. viss tikai turpinaas. par profesionaalismu vai pienaakumiem runa nemaz neiet, domaa tikai kaadas pasakainas sheemas sanaaks ja tur tiks.. un tass psrs mantojums tiek nodots naakamajai paaudzei, kas, kaa tu teici, "no papuciishiem maacaas", kaa easy pikji slaukt.
radioauss
r
Gaidu nākamās ziņas - pirmo, ka Kleckins beidzot atkāpies, otro- ka Saeima vai valdība lems par RTV padomes likvidāciju, frekvenču reģistrāciju nododot kādai tehniskai inspekcijai, bet puķu kolekciju - Dārzkopības biedrībai.
es
e
Ābram, ābram, biju par tevi labākās domās......
Karamba
K
Nekas īpašs..Katram izbijušam padomijas darbonim iegūtais amats automātiski nozīmē tā izmantošanu perosnīgajā un savejo labā.Tas nav maināms.Bēdīgi vien tas, ka pamazām izaug jaunā rausēju audze, mācās tā teikt no papiņiem.
ak
a
Kārtējais apliecinājums tam , ka , kurš tiek valsts naudai klāt , grābj bez aiztures. Tāpēc mēs esam šobrīd ar ubaga tarbu kaklā un pastieptu roku pasaulei par apsmieklu. Un tas viss dēļ alkatīgiem valsts naudas izšķērdētājiem.
reality - @
r
Sirdsapziņu labāk likt mierā - vismaz svešu, jo runa ir par pašreizējās izveidotās SISTĒMAS spēles noteikumu ievērošanu vai pārkāpšanu. Valsts Kontrole arī nemēdz revīzijās par Dienvidu tiltu rakstīt par sirsapziņu, morāli u.c. ne-materiālajām lietām. Nejauksim un neputrosimies - un nesodīsim, tā nav šīs pasaules cilvēku ziņā .
olga
o
Zidins zog kur vien var un cik var. Kauns par to, ka sis lubraks vel atrodas saja amata.
qwerty
q
Te būtu jāķerās Kamparam klāt lai apvieno šito kantori tāpat kā ar Andrejevu
PP
P
Kleckins tur nerule, aiz visiem stav vina vietniece Buceniece
vēroju
v
Ja, jau paaugstināja, tātad reāli viegli tas bija izdarāms... Un tā ir daudz kur. Liekas, Kleckina kunga krēsls ir sācis šūpoties.... Kāds jau kāri berzē rokas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


VK revīzijas ziņojums par NRTP

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas