Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ogu lasītāji no Latvijas aizbēg no darba devēja Zviedrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jet
j
Nu bet viņiem jau par to lasīšanu tur sasolīja brīnumjaukas lietas.
om
o
Žēl šo cilvēku ar zemu izglītības līmeni un kvalifikaciju :( turklāt- lētticīgu.
lux
l
Diemžēl, tāda ir rūgtā patiesība par latviešiem, vismaz lielu daļu. Taisās balsot par krieviem SC, valodas nemācās, pēc tas brēc, ka apkāš. Vienreiz taču vajag izlemt, orientējamies uz nevienam īpaši nevajadzīgo Krieviju, vai tomēr uz Eiropu.
lux
l
Diemžēl, tāda ir rūgtā patiesība par latviešiem, vismaz lielu daļu. Taisās balsot par krieviem SC, valodas nemācās, pēc tas brēc, ka apkāš. Vienreiz taču vajag izlemt, orientējamies uz nevienam īpāši nevajadzīgo Krieviju, vai tomēr uz Eiropu.
JC
J
latvieshu bada kashi lasa ogas zviedrija . nu smiekli nak . vai Latvija nav ogu ko lasit kauns
Baibis
B
Zviedru arodbiedribas iestaajas par saviem biedriem (kuri maksaa ikmenesa procentus no savam algam), nevis ogu lasitajiem no 3. pasaules valstiim, kur ieklaujas diemzel ari Latvija.
pro
p
Marupietis 17:07 Zviedrijā ēnu ekonomikas nav. Tur visam ir jābūt kārtībā. Zviedrijā strādāt bez darba līguma nav iespējams. Arī ar dzīves līmeni , medicīnisko aprūpi un citām lietām viss ir kārtībā. Tur ir stripras arodbiedrības , kas neļaus apbižot vienkārša darba darītājus. Varbūt es maldos. Tā vismaz domā visi zviedri. --------------------------------------------------- ----------------------------- Tā domā ne tikai visi zviedri, bet arī Sandra Veinberga.
Aarzemnieks
A
1) Zviedrijaa var straadaat vergu darbu ja tu esi idiots un nespeej aiziet uz attieciigajaam iestaadeem un luugt paliidziibu. 2) Zviedrijaa var straadaat par ljoti neadekvaatu atalgojumu ja tu esi piemeeram celtnieks Latvijas firmaa kas nodarbina tevi par izsmiekla algu un piedevaam skalji breec liidzi sevis paverdzinaataajam, ka zviedru arodbiedriibas shiem neljauj paverdzinaat mulkju baru no Latvijas. Varu tikai atgaadinaat, ka nemaz tik sen te Latvijas medijos breeca ilgi un dikti par nabadzinjiem - kaktu uznjeemeejiem no Latvijas kam Zviedrijaa neljaava izstraadinaat straadniekus no Latvijas par grashiem.
kronis
k
Tāts pats rijīgums un negausība kā zviedru bankām Latvijā.
Prezents
P
Ko ta nevar kā vjetnamieši? Nosēsties ceļa vidū un pieprasīt samaksu, vai vienkārši sasiet nelietīgos darba devējus. Tie aziāti ir gudrāki par mūsējiem vergiem.
naf naf
n
Par tiem ogu lasitajiem gan izklausas pec tenkas. "Viesstrādnieki ir iebaidīti – viņi neatklāj savu uzturēšanās vietu un darba devēja kontaktinformāciju." Visi 30? Ari tie, kas aizmuka? Un kadel tad sudzeties, ja nepasaka, kur un kas vinus apbizojis?
vex
v
Jā,piekrītu,Es arī uz darba meklējuma sludinājumu saņēmu SMS no Zviedrijas,kur latviešu valodā piedāvāja darbu un dzīvošanu.Kad atbildē jautāju par darba,dzīvošanas apstākļiem,darba apmaksu,saņēmu atbildi,ka parasti viņiem liekus jautājumus neuzdodot bet uzreiz braucot,un viņi esot latviešu tautas glābēji grūtajos laikos.
Marupietis
M
Zviedrijā ēnu ekonomikas nav. Tur visam ir jābūt kārtībā. Zviedrijā strādāt bez darba līguma nav iespējams. Arī ar dzīves līmeni , medicīnisko aprūpi un citām lietām viss ir kārtībā. Tur ir stripras arodbiedrības , kas neļaus apbižot vienkārša darba darītājus. Varbūt es maldos. Tā vismaz domā visi zviedri.
I.Gr.
I
Jaunaam sievieteem no Ukrainas, Baltkrievijas, kuras kraapnieki pierunaa braukt uz Vaaciju labaa darbaa, nereti klaajaas Vaacijaa daudz baigaak. Vainiigi biezhi ir pashmaaju mafiozie noziedznieki. Bet izmantotaaji ir vaacieshi un glaabinja nekaada.
silvija
s
Virsraksts "iespārda" : D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas