Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ojārs Rubenis: Uz kurieni mēs virzāmies?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ruk-ruk
R
Rubenis izveda Nac. teātri no krīzes. Protams, ka ar Demakovas palīzdību.
Fui!
F
Pēc tam , kad Nacionālā teātra jubilejā šis cilvēks visa kolektīva vārdā atzinās mīlestībā Demakovai un Godmanim un vairākos interneta portālos ļoti pārliecināti aizstāvēja azartspēļu biznesu, man tāds Rubenis vispār neeksistē.
PILNAI LAIMEI
P
Sāpe ir vajadzīga... Un tad to sasniedz, kad pats sev (ne pārmērīgi) iekniebj sānos... To sauc par radošo procesu... "Labvākar, Lātvijā"... Un nevar saprast, vai Rubenim O. ir 12 vai 80? Vai viņš no Varakļāniem vai Kazdangas ar visiem Dižstroķiem? Varbūt vienkārši no Stulbes?
replika
r
Rubenim vajadzēja paklusēt.
arnolds
a
Par maz! Nacionālais Teātris must do more! Cik Rīgā ir krievvalodīgu iedzīvotāju? 57? Labi. Un kādā valodā ir Nacionālā Teātra izkārtne? Tikai latviski? Ta par kādu integrāciju varam runāt? Nesmīdiniet, Rubeņa kungs.
to arnolds
t
domaaju, ka Nacionaalais teaatris ir vairaak kaa pussoliiti pretii integraacijai. 1) Nacionaalajaa teaatrii norisinaas krievu draamas teaatra izraades. tajaa viesojas krieviski runaajoshi skatiitaaji. 2) atsevišķas izrādes ir ar tulkojumu krievu valodaa. 3) "1096.gads Trakāk vēl kāpiektā gadā" - vispār norisinās liela daļa krieviski. ar tulkojumu gan latviski gan krieviski. Kultūra prot integrēt.
Pingvīne
P
Mums vēl ir palicis zemes pleķītis uz kura varam dzīvot un skatīties vakarā saulrietu. Varbūt nevajag visu tā dramatizēt, jo citās zemēs iet vēl trakāk. Ņemsim Indiju. Bija tā laime tur pabūt. Cilvēces nabadzība, nekārtība, miskastes, mēsli, netīrumi, grūtības ar tīru ūdeni. Bet, cilvēki smaidīgi, un liekas, ka materiālās vērtības nav. Jā, tā nabadzība,bet viņi vienkārši dzīvo savu nolikto laiku savā zemē, iet uz tempļiem........Tāda ir viņu dzīve un viņi smaida.Šeit ir tādas savādākas vērtības, mēs brēcam un brēcam kā lopi, ķengājam savu zemi, braucam prom, meklēt paradīzi, bet viņas nav nekur un atkal brēcam. Lamājam valdības, bet nekur nav ideāla valdība. Nekur.Cilvēki grābj kredītus , nezinādami kā viņus atdos. Vai indietis var paņemt kredītu?Nevar, jo viņš saprot, ka būs apdraudēta viņa ģimene. Jāmaina mūsu domāšana. Jādomā labas domas un jādara labi darbi kā to dara Indijā. Sēj savai ģimenei, dari savai ģimenei un viss būs labi. Saule spīd pār Latvijas zemīti, spīd.
arnolds
a
O! Rubenis pauž sāpi, ka Rīgā maz latviešu un krievi bļauj "Rossija". A, kas? Problēmas? Vajag būt pacietīgam. Jāturpina tik 17 gadus īstenotā integrācija. Galvenais ar visiem spēkiem noturēt krievu cilvēkus šeit. Un vajag paieties pussolīti viņiem pretī. Vai ne, Rubeni?
lasot..
l
mani jau cenzē..
lasot..
l
laikam jau pirmie trīs nesadzirdēja
skatitajs
s
. laikam jau pirmie triis nesadzirdeeja.
drakons
d
Rubenis - cilvēks bez satura.
gm
g
Diena mieriigi vareeja aizsleegt komentaaru iespeeju pie vinja raksta. Tas ieveerojami samazinaatu zhults liimeni internetaa.
@
@
Nelasīju, jo šim vīram ir uzspiests visai nelāgs zīmogs. Toties izlasīju, ko saka Vita Matīsa, arī par Rubeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas