Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Oponenti netic, ka no LPP/LC atliekām var izveidot konkurētspējīgu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uz ko Ameriks cer?
u
krievi nobalsos par SC un Amerikam neviena krieva balss netiks, tiesam Ameriks doma ka latviesi sturmes velesanu iecirknus lai nobalsotu par Amerika partiju no kuras nak lidzi nelaga SC un Maskavas smaka?
cērtama eglīte
c
ameriks tantukam aptausta celi... ko tik neizdarīsi, lai noķertu 1 lieku balsi :)
dambretists
d
esmu simtiem reižu ticies ar minēto kungu un varu droši apgalvot, ka viņš ne tuvu nav tāds, kā šeit aprakstīts. Pie pozitīvajām īpašībām varu pieskaitīt spēju ļoģiski domāt un precīzi izteikties, prāts darbojas ātri. pie negatīvajām - ļaunatminīgs, var jūs nodot, ja pašam izdevīgi, uzskata sevi par pārāku, var būt ļoti, ļoti rupjš. par tiem 20 negribu melot - pašam nav bijusi darīšana, taču interese par dažādu projektu virzību ir liela.
Politpesimists
P
Par to, ka Ameriks neesot izlasījis nevienu Marksa vai Ļeņina darbu es ticu. Nudien, Ameriks nemelo. Sešdesmito gadu vidū bieži ciemojos kopmītnēs pie latviešiem -Ļeningadas Augstākās arodbiedrību skolas studentiem. Tur "gatavoja" arodbiedrību un partijas funkcionārus. Parastā aina istabiņās bija apmēram šāda: uz galda ne mazāko pazīmju, ka tas tiek izmantots zinību apgūšanai, toties skaidri redzamas atliekas pēc uzdzīves. Uz mazītiņa plauktiņa pie sienas parasti viens Marksa un viens Ļenina krājums (tieši viens un nekad vairāk) un viena klade, it kā "domu" pierakstīšanai. Uz jautājumi, kāpēc tāda šaura "literatūras" izvēle, atbildes bija īsas un vienkāršas, tikai dažādiem vārdiem. Tas esot parādīšanai administrācijai. Šie ļautiņi neapguva pat marksismu- ļeninismu. Karjeras veidošanai pat tas nebija vajadzīgs. Bija vajadzīgas citas, grāmatās neaprakstītās kvalitātes. Savdabīgi, ka šāda tipa cilvēki tik pat veiksmīgi kāpj pa karjeras kāpnēm brīvajā, kapitālistiskajā Latvijā. Atšķirība tikai tā, ka pad. Latvijā 'viņi labi dzīvoja no valsts sniegtajiem labumiem un priveļēģijām, bet tagad vajadzīga nauda. Visvieglāk un visātrāk to iegūst valsts un pašvaldību struktūrās. Labāk, ja tu esi ievēlēts. Tautas "uzticība" tomēr vēlama. Ja tās nav, tad vajadzīga valdošo uzticība, atbalsts, jātur mute, jāziedo partijām un jāuzvedas klusu un partijām saprotoši.
20%
2
Nav brīnums, ka tai mammītei celi glauda, jo 7gadus jau šķīries.
glumais
g
Vai Tev Āfrika vēl maz varas un naudas, tagad sāc pielīst kā gliemezis , sāc redzēt vecus cilvēkus.
Gaļina
G
Mēs visi, A. Pelšes vērdā nosauktā, ar Darba Sarkanā karoga ordeni apbalvotā RPI komjaunieši lepojamies ar savu pirmo sekretāru !
lūgums Rozentālam
l
Ameriks ir nievājoši izteicies par Daini Liepiņu kā par Rīgas Centrāltirgus vadītāju. Mums tirgū strādājošajiem gan likās, ka situācija Liepiņa laikā strauji uzlabojās. Kāpēc jūs neprasāt Liepiņa viedokli par Amerika izteikumiem?! Varbūt viņš varētu atklāt pietiekoši neglaimojošas lietas par Rīgas domi un Ameriku. Turklāt meli ir ka Liepiņu atlaida, viņš pats uzrakstīja atlūgumu, ko skaidroja ar neiespējamību strādāt Ušakova un Amerika pārraudzībā!
Mg
M
Laikam jau tomēr tas pīļu dīķis ir nedaudz saviļņots, ja visi tā steidz izteikties, ka nekas no šīs partijas nebūs, nekas nesanāks.
Mg > @
M
Te neviens nevienam neko neiesmērē. Nepatīk tā partija - nepērc, bet kāda jēga klaigāt, ka tie ir slikti, nepareizi un kādi tik vēl? Varēt taču vienkārši ignorēt, bet redz - kaut kāda nedrošība tomēr ir, un ja nu izdodas...
  • 0
  • 4
@
@
Vai tu nebūtu "saviļņots", ja tev gaļas vietā mēģinātu iesmērēt vecu maitu?
  • 4
  • 0
h
h
ak jau LC nebija tie dumjākie ļaudis un ja viņi vēl kaut ko dabū klāt, tad jau labāk par viņiem un nevis kretīnisko Vienotību un tukšo ZRP
scorpio
s
Šlesera partijas ATRAUGAS !
Ar
A
rozēm uz Jauno paaudzi.
Interesanti
I
uzzināt par to, ka AA strīdējies ar AŠ. Tas tāpēc, ka AŠ tagad nav vairs redzes lokā. Bet, kāpēc par D.Liepiņu viedoklis bija cits, būtu vēlams uzzināt, kaut ar novēlošanos. Turklāt nomaksāt parādus par savu iepriekšējo partiju sabiedrības priekšā būtu godīgāk, nekā dibināt atkal jaunu partiju.
Ahoi un citi jūrnieku vārdi
A
Ne tikai oponenti. Svarīgi arī tas, kam tic Bļeģjajeva sekta. Cik saprotams, daļa pa turieni dzīvojās un dzīvojas.
zinātkārais
z
"A. Amerika uzaicināti cilvēki, no kuriem daļa nav bijuši saistīti ar LPP/LC. Pārskaitot šī daļa tomēr sanāk maza. Vaicāts, vai partijas valdes locekļi ir reputācijas ziņā nevainojami, A. Ameriks atbild: «Noteikti nē. Es arī neesmu reputācijas ziņā nevainojams." Ja esat atklāts, tad līdz galam, jo vēlētāji vēlas zināt kādā veidā Jūsu reputācija ir sašmucēta. Vai runa iet par alter ego Misteru 20%?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas