Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ošlejs Vienotības ekonomikas plānu dēvē par pareizu; Karnīte - par "tikai vārdiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
''neatkariiga' ekonomika' - kas tie par briinumiem?
ha
h
lasu komentus un domāju: vai nu mēs esam idioti, vai arī tos sakstījuši pāris Sorosa stipendiātu....
uzņēmējs
u
vienotības " ekonomikas " plāns - - Uzņēmējiem jaunus nodokļus - nesprāgst ,maitas , iedzīvotājiem - dubultot kampara elektrības tarifu - pa lepni dzīvo, bankām - jaunu likumu, kredītņēmēji ir vergi līdz trešajai paaudzei - vēl daži ir spējīgi maksāt , dombrovska sekretutkām - dubultot algas - ļoooti atbildīgs darbs .... Tā varētu turpināt līdz rītam ...
angry
a
programmu protams nelasīju, bet, ja kaut kas patīk Ošlejam, tad nekas labs tas nevarētu būt.
Jā,jā!>Par oligarhiem
J
Par Augustu Brigmani,Daudzi,Bresi,Strazdiņu,Līdaku un pārējo kompāniju,kas nobalsoja "par" ne tikai 2009.gada 16.jūnijā,bet arī 2010.gada 14.oktobrī,atbalstot algu griestu samazināšanu padomniekiem! Ar Šlesera partiju ir mazliet citādāk.Par pensiju samazināšanu viņi"par" nebalsoja un par padomnieku algu paaugstināšanu arī ne!
Stādiju ieviņu plāniņa vidū
S
Ja reiz Dombrovsis savā ekonomikas programmā atsaucas uz Vāciju un Somiju,tad kādēļ ieviest vajadzētu tikai Vācijas rūpniecības modeli un Somijas izglītības modeli,bet ne abu šo valstu progresīvo nodokļu sistēmu,samazināto (Vācijas 7% vai Somijas-12%) PVN likmi ikdienas pārtikai,obligāto veselības apdrošināšanu,bezmaksas izglītību valsts augstskolās,apvienotas vienā ministrijā veselības aprūpi un sociālās lietas? Kas te Valdim Dombrovskim nepatīk? Par ministrijām pat runājot,nav saprotams,kādēļ mums arī turpmāk būtu obligāti jāsaglabā četrpsdsmit ministrijas Rumānijas un Ungārijas astoņu,vai Šveices septiņu ministriju vietā? Vai arī tā nav ekonomika?
Par oligarhiem
P
Tieši tādēļ jābalso par vietējā kapitāla partijām ZZS, Šleseru...
Piekrītu Karnītei-tie ir tikai vārd
P
Pareizi būtu,ja piedāvāts būtu ieviest progresīvo ienākuma nodokli,kā to rosināja SCP un PS,nevis "progresivitāti",kas ir tas pats,tikai citiem vārdiem izteiktais TP vairākkārtējais priekšlikums samazināt pakāpeniski IIN līdz 15%! IIN,jeb darbaspēka nodokļa(kā tas tagad tiek dēvēts)samazinājums ir jākompensē ar citu nodokļu paaugstināšanu.Tādēļ šāda"progresivitāte" ir īpaši izdevīga tiem pašiem oligarhiem ar lielajiem ienākumiem!Savukārt Dombrovska atzinums,ka "vairākās jomās ar laiku(?)nodokļi ir jāsamazina,vispār neko neizsaka,jo nav noteikts konkrēts laiks,kad tas tiks izdarīts,ne arī uz kā rēķina tas tiks panākts! Un,par kādu stabilitāti mēs varam runāt,ja saglabāts tiek gan pēc 1991.gada normatīviem aprēķinātais iztikas minimums,gan 49,50 latu minimālā pensija,kas ir tikai 1/3 no pašreizējā iztikas minimuma,gan pasaulē otra augstākā PVN likme pārtikai! Zinot(pēc statistikas datiem),ka jau šodien trešā daļa Latvijas iedzīvotāju atbilst trūcīgo statusam!
sirmais
s
Kuri tad ir tie labie kāpēc nesaki.
viesis
v
Mjā, interesanti cilvēki, vieni norej Karnīti tikai tāpēc, ka viņa neslavē Vienotību, kā vajadzētu, citiem Lembergs vainīgs, ka Vienotība prasti melo, vēl dažs ceļ debesīs ZRP, lai gan V. Dombrovska radītā ekonomiskā programma ir mēmās šausmas, kas veicinās Latvijas izmiršanu, ja tiks realizēta. Nu ko, uz priekšu tādā garā, un pēc jaunā gada atkal varēsim draudzīgi balsot arī par jaunās Saeimas atlaišanu....
Pēteris
P
Savukārt Karnīte izteikumos par Vienotības ekonomikas plānu, bija kritiska, uzsverot, ka viņa ar partijas programmu nav iepazinusies un neiepazīsies, jo Vienotība nekad nav izdarījusi to, ko solījusi pirms vēlēšanām. -------------------------------------------------- Ja nav iepazinusies, tad kādas tiesības viņai vispār kaut ko komentēt?
bez personas koda(aizmirsu) :)))
b
..100% ticu vairāk Karnītes kundzei!!!
KLM
K
un ja atcerētos seifa kodu, atvērtu, jo tur iekšā zīmīte, uz kuras uzrakstīts - 100% ticu vairāk Karnītes kundzei !
  • 3
  • 2
w3e
w
Daži tik centīgi apliek Karnītes kundzi, bet viņa taču skaidri un gaiši pateica kāpēc viņa netērēs laiku, lasot kārtējās "vienotības" muļķības. Šis grupējums pēdējo divu gadu laikā ir divas reizes rupji uzmetis savu elektorātu, turklāt nevis vienkārši nepildot iepriekš dotos solījumus, bet rīkojoties pilnīgi pretēji tiem. Vai Karnītes kritizētāji savā privātajā dzīvē, gadījumā ja kāds tos divas reizes pēc kārtas rupji ir apmānījis, gatavi tam pašam apmānītājam uzticēties trešo reizi? Domāju, ka neviens.
w3e
w
Viss būtu ļoti jauki, it tikai viens BET!!! "vienotība" pēc vēlēšanām VIENMĒR ir rīkojusies diametrāli pretēji solītajam un nav NEVIENA fakta, kas norādītu, ka uz šādu soli viņus kāds būtu piespiedis. "vienotība" pat nav centusies komentēt dombrovska priekšvēlēšanu melošanu par nodokļu necelšanu, pensijām, neko. Apsolījām, tikām ievēlēti un še jums, pēc vēlēšanām visādas darbaļaužu vēstules neņemam vērā (šadurskis), pēc vēlēšanām pildīt solījumus ir populisms (vilks). sīkoligarhu partijas nav atļāvušās tik klaji ignorēt vēlētāju viedokli un tik ciniski izturēties pret solījumiem, kā to dara lieloligarhu "vienotība". bet tās gaudas par 51 balsi un visādiem sliktajiem, kuri šausmīgi traucējot, tas ir parastais "vienotības" repertuārs, lai atbildību par pašu grēkiem uzkrautu da jebkam.
  • 3
  • 2
Skatīsimies reāli
S
Šis viedoklis derētu gadījumam, ja Vienotībai Saeimā būtu vismaz 51 deputāta balss, bet mēs labi zinām, ka ar pašreizējo pārstāvniecību sava viedokļa un plānu realizēšana visā pilnībā nav iespējama. Ja nu vienīgi tikai tādā apmērā, kādu pieļauj pārējās partijas. Tāpēc Karnītes izteiktie pārmetumi ir vienkārši bērnišķīga kājiņas pieciršana.
  • 4
  • 3
KU-KŪ
K
Varētu veidot valsts rezervju uzkrājumu,bet bez aizņemtas naudas valsts nespēj nodrošināt pat ikdienas vajadzības.Drīz jāsāk atdot aizņemtā nauda,par kādiem uzkrājumiem jūs sapņojiet.Ļenina komunistiem arī bija labi plāni un programmas bet ar izpildi viss gāja šķērsām.Tāpat šīs programmas ir rakstītas acu aizmālēšanai.Spriežot par programmām vispirms pavērtējiet konkrēto cilvēku padarītos darbus.
Izejas variants
I
Eksistē tāda lieta kā parādu pārfinansēšana, kuru mums gribot negribot būs jāizmanto, bet tas nav nekas fatāli graujošs, jo pasaulē tiek plaši pielietots.
  • 1
  • 0
x
x
man it seviski Vienotibas ekonomiskaja plana patika punkts par ar LIKUMU NOTEIKTO VALSTS REZERVJU VEIDOSANU lidzigi ka Igaunija, tatad vairs nevares kadi politiki pateikt ka mums nevajag uzkrat naudu nebaltam dienam, likums noteiks OBLIGATU valsts naudas rezervju veidosanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas