Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Pabriks: Vienotība nav spējusi mobilizēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trollis JT
T
Vienotībai jāiet to pašu taciņu, ko "Tautas fronte". Laiks dzīvot, laiks mirt.
Uz
U
Uz kuru partuiju tagad muksi, pabrik? DDD
hi-hi
h
Mute bajars un bļausteklis. "Vienotība" nevar mobilizeties tādēļ, ka tajā par daudz liberastu?
Troll
T
Liberālisms visā pasaulē ir sācis savu norietu. Liberāļi varētu paildzināt savu mūžu, ja vien censtos ierobežotu savu visatļautību, pārāk nežmiegtu tautas. Mēs jūtam, ko nozīmē Dombrovska-Konsoliovska ekonomiskā politika ar "veiksmes stāstu", kas izdzina migrācijā simttūkstošus. Joprojām tas viss turpinās, tāpat turpinās skolu slēgšana un lauku depopularizācija. Pat mūsu veiksmīgākajiem igauņiem liberālisms ir piegriezies tiktāl, ka no vilka bēgot, iekrituši lāča ķepās - valdībā promaskaviska partija.
klusais
k
Nu iemacās tak reiz kas jādara , ja uzsēdies uz sēkļa ... ja reiz par to ir runa !
ina
i
lai tauta atkoptos ir vajadzīgas darba vietas laukos,lai augtu apgrozījums,tad arī būs par ko maksāt nodokļus un nevajadzēs nodarboties ar izdzīvošanu ,jo tā vairo ēnu ekonomiku
oskars
o
nedod dievs ,siem kungiem meginat noverst socialo nevienlidzibu .zem si lozunga jau bija viens meginajums, tim kam pensijas pavisam mazas, tiem pielika 1-2 eiro, bet kam, bet kam lielakas ,tiem pa 5-7 eiro ,-sis pielikums pat nekompense inflaciju , nevienlidziba pieaug . Visiem pensionariem-vienadus pielikumus !!!!!
secinājums
s
Lai mobilizētos, vajag kopīgu ideju un ļaudis, kuri patiesi tic šai idejai. Ko jūs gribat no salašņu un pašlabuma meklētāju bandas, kura dēvējas par Vienotību? Kuru vienīgais mērķis ir vara kā instruments savu kabatu piepildīšanai? Kamēr brends Vienotība šiem ļautiņiem nodrošina varu un iespēju zagt, tikmēr viņi ap šo brendu apvienojas. Kā vara sāk šļukt no rokām ārā, kāda mobilizācija? Žurkas laižas kur nu kurā. Nē, Latvijā tā dēvētās "partijas" visas ir nekas vairāk, kā politbiznesa projekti, taču pat uz pārējo fona Vienotība izceļas ar totālu ideju tukšumu. Ja piemēram NA uzdodas par nacionālu ideju paudēju, ZZS mēģina tēlot pragmatiķus un saimniekus, Saskaņa ne pārāk pārliecinoši, kreisi orientētus sociālistus, tad Vienotība ir totāla nulle bez savas nišas. Bezformīgi kosmopolīti, kas nemākulīgi mēģina te ielīst nacionālisma bikšelēs, te tik pat neveiksmīgi tēlo liberālus demokrātus, tajā pat laikā īstenojot tipisku putinistu autoritāru politiku. Ne šis, ne tas. Lasieties mēslainē,
...
.
...bet Pabriks nav spējis apklusināt savu vārsmojumu plūdumu par Trumpu, Valoniju, populistiem un ko tik vēl ne..., kaitējot Latvijas starptautiskajai situācijai. Vienotības vietā izsviestu no partijas vai no tā, kas vēl no partijas pāri palicis. Iedomājies no sevis izcilnieku, kas spēj mobilizēties.
Mjaa
M
Tam staigātājam grūti laiki. Nezin uz kuru pusi makškeri tīt, jo no Vienotības tik puvuma smaka vēdī. Bet kur mesties, lai atkal S ilē būtu? Nu kaimīna šaika, Vienotības kasiera jaun_upsa un puces pārteja? Nu galīgi škidri, vai ne?
Senais
S
... jāuzņem straujš temps , līdz nākamajam sēklim. Patiesībā, ja partijas kuģis ir strandējis, to nav vērts vilkt nost no grunts, jo tā ir ļoti skaidra atestācija.
Paprīk!
P
Vai aizmirsi jau dundukovska izrāvienu, ka dažos gados no Latvijas Vienotība izdzina vairākus simtus tūkstošu letiņu? Un kāpēc pamatāTu salutē ārzemju onkām nevis savai tautai? Kur tagad muksi? No andršas uz vienotību atmuki, bet kur tagad piezemēsies? Takš vēlēšanas atkal tuvojas, bet bez muldēšanas jau neko pats neproti...
Jurka
J
Ujā. Rudā uŪ vēl kā nomobilizējās. Tā reitingus nogrāva, ka tur tiešām ir pamats domāt, ka tur citas intereses dominē. Bet Vienotībā bez viņas jau izrādās ka nevar un negrib.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas