Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pabriks neapmierināts ar premjera piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šis
š
tips no ārlietām jātur ļoti tālu prom."Paldies" par Abreni!
trakums
t
Ko te visi ņemas ar Pabriku! Lai ko viņš būtu teicis vai būtu bijis par kaut ko neapmierināts, tas nav būtiski. Būtiski ir tas, ka Kristovskis NEDRĪKST būt par ārlietu ministru. a. Viņš runā kroplā angļu valodā. b. Tā ir vienīgā ES valoda, kurā viņš - kā pa celmiem - prot izteikties. c. Viņam ir ļoti trūcīgas zināšanas un ļoti šaurs interešu loks. Viņš ir nevis Nasingspešals Nr. 2, bet gan Nasingspešals kvadrātā vai pat kubā! Kauns būs nevis tikai mūsu ārlietu ministrijas ierēdnīšiem, premjeram un prezidentam, bet gan visai Latvijai!
anonīmais šakālis
a
Galvas saspieduši! Labi, ka balsoju par Visu Latvijai!
filozofs
f
nekad liidz šim valdiibas taisiišana netika tik smalki ķidaata pa aviizeem , Diena laikam speciaali , kaa nekaa lablatviešu meedijs...
vai
v
nepatīkams, netīkams skatiens, kustības, vainsti - bez vīrišķības, atvērtības. seja jau parāda to, kas iekšā. kaut nu es kļūdītos šajos vērojumos.
TanteSidra
T
es kautko nesaprotu, nav informacijas, varbut kads man varetu paskaidrot: patreizejais Aizsardzības ministrs ir Imants Lieģis no Pilsoniskas Savienibas. vai vinjam tiek meklets aizvietotajs?
aldis
a
Paardeva Abreni, tagad veel sagraus armiju. Ak dievs, kaapeec tadus valdiibaa!!!! Dombrovski attopies, lai gatavo prezidentuuru par tiem 30 000, vairak neko sim sienaazim nevar uzticeet.
andis
a
Pabriku vajadzetu strauji vaak prom no valdiibas, vins sevi ir pilniigi sakomprpomiteejis - laikam jau visi kas izgajusi TP skolu taadi ir.
TanteSidra
T
Bezdievis 12:22 _...Kā ārlietu ministrs nedrīkst būt cilvēks, kurš stostās, runā neprofesionāli, attaisnojas un nespēj VADĪT sarunu, jo vienmēr pakļaujas otra runas retorikai._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ p iekritu, muldonja Pabriks kam runa apsteidz pratu nedrikst but Arlietu ministrs. jau pabija un dievadarbus sastradaja, velreiz to pashu valsts nevar atljauties.
Sirmais
S
Aizsardzības ministra postenis jādod Veldrem, tad mums būs kavalērija un zemniekiem būs darbs- zirgu audzēšana.
so
s
Pabrik,viss ir pareizi-nevajag tevi par ārlietu ministru-pārāk lokans un iztapīgs esi! Un -domāju,ka pēc izgājiena pret Visu Latvijai par tevi un SCP (p.s.vispār jūk ar SC) neviens nākotnē vairs nebalsos!
Sirmais
S
Lai nu , kā ar to Pabriku, bet Kristovskis un ārlietas, tas nav nopietni.
sviests
s
Nu Kristovskis tik ambiciozs ,ka izlīdīs no ādas ,lai dabūtu tik prestižu krēslu ,kaut no ārlietām sajēdz maz!!! Pareizi būtu bijis dot šo amatu Pabrikam ,kuram jau ārzemēs ir laba atpazīstamība un pieredze !!! Atkārtojas Kalvīša valdības stulbie ,,gājieni,, ,kad Veldre gribēja jāt uz zirga ar ģenerāļa uzplečiem ! Diezgan līdzīgi!
Jānis
J
Pabriks...rubiks...vai nav viens un tas pats!?
FkPabriks
F
Pabriks grib but Keizars n pats sev kroni uzlikt, tieši kā Napoleonam. Es Pabrikam vairs neuzticos par neko. Vinš vairāk reizes ir nodeviējs. Latviešu intreses un TIESĪNAAS pabrikam pie kājam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas