Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Pabriks pilnībā nomainīs AM biroju, iecels jaunu parlamentāro sekretāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Vai driz velreiz naks Turlais ar savu komandu ... ?
Juurnieks
J
Ja aisardziibas ministra amataa apstiprinaas Pabriku, vinjsh iznicinaas Latvijas armiju.SCC ir Kremlja Trojas zirgs, kursh no iekshienes grib sagraut Vienotiibu.
bambams
b
katrā ziņā normāla prakse mainoties ministriem, mainās ari ministra birojs. Un parlamentārais sekretārs jau pavisam noteikti ir politisks amats , tā ka idiotiski te ir piesaukt visādas abrenes un 13. janvāra grautiņus. Lai nu kā Pabriks ir profesionāls politiķis, kurš ar aizsardzības jomu nav svešs. Mūsdienās drošība nenozīmē tikai to cik Tev ir tanki, bet arī to cik labs partneris Tu esi NATO un kā spēj sadarboties ar saviem sabiedrotajiem.Šajā gadījumā nav jāuztraucas, ka šis konkrētais politiķis sarunās kādas muļķības, vai ka nespēs izteikties pieklājīgā angļu valodā. Būtu mums vairāk tādu izglītotu politiķu iespējams varētu iztikt bez pazemojumiem skatoties Bloomberg televīziju :D
Fredis.
F
Sausmas,aizsardzibas ministrs un vestnieks Nato vispromaskoviski orentetie,ja Pabrika merkis ir ieiet vesture ka Vilhems Munters No.2 tad vinam tas jau gandriz ir izdevies.
pamelai
p
Ja tav a Rietumnieciskā orientācija izpaužas VL ideoloģijas atbalstīšanā, tad tu nesaproti kas ir Rietumi.
Yox
Y
Pabrik, nesteidzies, vēl nav zvanīts... Pospešil, ļuģei nasmešil - tāda krievu paruna var piepildīties.
pamela
p
Kā gan citādi,jo Lieģis bija orjentēts uz Rietumiem,TU Pabrik ,saliksi čomus no SC,varbūt PCTVL?!TP idejas dzīvo un uzvar! Kad slēgsi līgumu ar Serdjukovu?Vai tik parlamenta sekretārs nebūs Dolgopolova mazdēls jebšu "zvejnieks"- bezdarbnieks Dripe/jun./?
Lelle
L
Bet vai Te neliekas, ka šo procesu sauc par demokrātiju, nevis tā kā TP, LPP, ZZS, kur visu nosaka oligarhi ar pirkst norādot kurš kurā beņķī sēdēs un pēc īkšķa balsos.
t
t
galīgi saspiedies esi??? aizmirsti pat utopiskākajos sapņos par vl glupiķiem jebkāda, īpaši aizsardzības ministra, amatā
t
t
tās pārpucējušās dāmītes aizsardzības ministrijā arī apvaldīs???
Sun Tsu
S
lai tik maina to biroju un sāk kaut ko darīt, tad jau redzēs. kauties jau māk, tagad vares taisīt kara stratēģiju
Mārcis saulcerītei
M
Ko tu tur vāries un ko tu vispār saproti un zini par Grozu? Pabriks ārlietu ministra amatā domāja par cilvēkiem un uzskatīja visus par cilvēkiem atšķirībā no citiem mnistriem. Tieši tads ministrs ir vajadzīgs gan ārlietām, gan aizsardzībai. Latvijas karavīri un aizsardzība tikai iegūs no pabrika kā ministra!
Senais
S
Pabrika kungam kadru nomaiņu nāktos sākt ar sevi. Paga, paga, ar sevi nevar, jo kas tad tos citus atlaidīs. Tātad vispirms visus citus un tad sevi, likvidējot idiotisku naudas škērdēšanas perēkli. Būtu laiks no pirmskara Latvija pamācīties, kad tik ilgi tika tērēta nauda vareniem bruņotiem spēkiem, bet , kad radās vajadzība valsti aizstāvēt, tas viss pazuda un tika ieskaitīts PSRS artmijā.
bebris
b
TP biedram Pabrikam tacu kada naudiga vieta ir jaiekarto Riekstins no TP un ne tikai vins, jo tas ir palicis siles nomale...
Saulcerite
S
Protams, protams, kadri, ieredni ir janomaina visas Latvijas ministrijas, bet, ja A.Pabriks sajos amatos ieliks TP nedreigos smerdelus un savus daraugus, pazinas ka vins to darija stradajot pka Arlietu ministrs tad nekas labs gaidams nav no si pajolina. A.Pabriks, ienemot Arlietu ministra amatu, daudzus slinkus, plana galdina urbejus, neprofesionalus cilvekus, pec TP Skeles paveles un M.Riekstina komandas salika augstos amatos nekam nederigus cilvekus. Klasiskis piemers bija ar TP biedri Aivaru Grozu, kuru A.Skele izmeta no sava biroja, bet Arlietu ministrijas kadru dalas vaditaja Irena Putnina atteicas A.Grozu pienemt ka darbinieku AM, tacu, A.Pabriks so Skelem nevajadzigo sulaini un iztaponu paris menesu laika uztaisija par Latvijas vestnieku un tas ir tikai viens mazs piemers... Ka sis smerdelis A.Pabriks vispar var ienemt jel kada ministra amatu Latvijas valdiba? Ka vins vispar vareja ieklut Saeima, sis TP iztapona un paslabuma mekletajs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas