Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Padomājiet, pirms apcirpt cietumus!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marika
M
par sodu sistēmas pārskatīšanu runā jau sen. cik tālu ir šis darbs izdarīts? Piekrītu, ka vienkārši nogriezt nevar, lai kaut ko grieztu ir jāņem nost arī funkcijas. jāskatās, ko var nedarīt vai kā rakstā minēts celt jaunu cietumu ar pašu darbaspēku.
ucs
u
isnāk, ķa cietumi LR,jau 2006.g. pārgājuši...uz eiropas līmeņa,CIETUMU noteikumiem... kamēr vienkāršā tauta, turpat 20 g.dzīvo,trešās pasaules valstu, dzīves līmenī... zeki ,jāsaudzdē,jāievēro viņa CT,morāle.ētika,jābaro labi,nodarbināt nedrigst [saslapinās kājiņas, ] vai ko citu sliktu,ļaunu, nodarīt, mīļotajam zekam... tāpēc jau nav brīnums,ka zex ticis ārā,no cietuma-kurorta,jūtas liels,varens... zog,kauj nost-slepkavo atkal,jo taču, izgājis,cietuma " akadēmiju",apguvis,papildinājis... zināšanas,iemaņas.. .
Senais
S
Dīvaini, bet rakstītājs , uzrakstījis pilnīgas banalitātes, domā esam pateicis ko jaunu, problēmas risinājumu saskatot finansu situācijā. Bet laikam jau tas nav dīvaini, jo vairums tā domā. Tā vietā, lai tiešām rīkotos radikāli, viss tiek norakstīts uz naudas trūkumu. Pārskatiet visu sodu sistēmu, nebāžiet cietumā par faktiskiem niekiem, kad persona nav bīstama sabiedrībai. Piemērojiet vairāk dažādus citus soda veidus, kas varbūt ir vēl nepatīkamāki nekā ieslodzījums u.t.t. Tad noteikti naudas pietriks un vēl paliks pāri. Katrai cilvēku grupai ir kaut kas, no kā tie baidās visvairāk. Vairums pusaudžu piem. ārkārtīgi pārdzīvo , kad citi par viņiem smejas, bet deformēti lepojas, ja ir sanācis "sēdēt". Tad nu nesagādājiet šiem to prieku, bet izblammējiet publiski. Es esmu tā panācis, ka pārtrauc smēķēt. Apgaismojot cik tas faktiski komiski un cik smieklīgi šie kļūst. Un tā var daudz ko izdomāt, lai nebūtu jāiesloga, jo no tā labuma mazāk, kā ļaunums.
Kaupēns
K
es par to jau agraak mineeju , ka nekur netiek paraadiits cik tad miljonus no budžeta apeed cietumi? un vai nepienaaks taads briidis ka cietumnieki buus jaalaiž aaraa paartiku sev mekleet???jaaizveelas, vai nu Lembi liek cietumaa ar visu naudu , pietiks cietumniekus un personaalu uztureet un remonteet , vai nu gaidiet viņus pie savaam namdurviim miljonaaru kungi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Pētnieces Ilonas Kronbergas rakstu "Sods pār varu vai vara pār sodu" lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas