Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Padomju stāsts atgriežas Eiropas Parlamentā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artūrs
A
Tāpēc, ka īpaši daudz ļaužu tas neinteresē, izņemot varbūt mūs pašus, un poltiskās problēmas ir arī citās valstīs...
SOS
S
ZAGLIS NEKAD NETEIKS KA IR ZAGLIS ! PEDOFILS NOLIEGS SAVU PEDOFILIJU ! BET FA'SISTI VIENMER TEIKS KA IR ATBRIVOTAAJI !!!
Lietu kartība
L
Šnores vietā ordeni saņems Jaunā Viļņa rīkotaji. Māmuļām Kalnietei un Vaiderei nekas vairak par apsildāmo beņķi nav vajadzīgs. Iespejams, ka pagatnes kontekstā filma ir ok kā viena no versijām. Pieņemu, ka varētu uzņemt arī labu filmu par latviešiem, kas nogalina ēbrejus. Plašakā kontekstā, izglītotai eiropas gavai, tāda filma ir par uzmācīgu. Cilvekiem ir vajadzīgas filmas, kas satur gaisu starp kadriem nevis smaku. Domājot par Lavijas bērniem, nevajag nodalīt nepilsoņu bērnus. Lietderīgi būtu uzņemt filmu par tiem krievu cilvekiem, pateicoties kam Latvija 1991.gadā ieguva neatkarību. Mēs tak naivi nedomājam, ka Latvija ir neatkarīga, jo pāris lupataiņi ar traktoriem un kartupeļiem dzēra šnabi Doma laukumā?
Maija
M
Šī filma nav nekas vairāk kā populistisks viedoklis. Diemžēl. Tādus kanālus, kādos to rādīs, skatās tikai dīkdieņi. Ja nu jūs tas iepriecina, tad lai jau...
klaus
k
Lieliska ziņa!
Oskars>jet,andža,homo sove
O
Liels Jums PALDIES !!!!!!! Man ĀBOLI ir Latvijas varu Jums DĀVINĀT ,jo žēl kad SAPŪST ,bet PREMJERS ķērnā NAUDU degvielai un ieved tos no ĀRZEMĒM. Esmu laikam pārēdies visu laiku jāsēž par ZĀLĒM,SLIMNĪCĀS prasa LATUS , jo pret ĀBOLIEM nevarot Latvijas PARTIJAS - SAEIMU uzturēt ,jo viņiem nēsot ZOBI ,tādēļ arī Latvijas CIETO NAUDAS ZAGŠANAS RIEKSTU nevar pārkost. Varbūt atrodi Šķēles izmesto SANTĪMU un vari to ieskaitīt Lv02UNLA0091020156603LVC,tad iznāks MAIZĪTEI un MĀCĪBĀM....... SAEIMA-VALDĪBA grib lai pārdodu MATUS , jo prasīs NAUDU kura NAV par UZTURĒŠANOS Latvijā četrās sienās,bet ar LIDMAŠINU par velti arī NEIZVED. Sarunāju RAĶETI ,lai iesēstos SAEIMĀ ,bet tā arī prasa LATUS,tagad mēgināšu no ĀBOLU SULAS KAUTKO IZDZĪT ,varbūt puikas ar automātiem par dzeramo dos RAĶETI. Tagad VĒJŠ atnāca PALĪGĀ,varbūt SAEIMAI un VALDĪBAI noraus JUMTUS un dabūšu nokert kādu EIRO. Paldies par PALĪDZĪBU.
sss
s
tiesam ta ir veca zupa........................ka ar to var nebeigt platities.....................es labprat redzetu scenariju kas risinas pec 90 gadiem, kur mus novedusi parak liela uzticesanas mantasrausejiem. Asv skatas lai vispar saprastu par ko iet runa.................
sirmais
s
Tas,ka cilvēki neprot bez aukles dzīvot arī ir podomijas noziegums. Ne jau Šķēles unLembergi ir vainīgi ka nedzīvojam pietiekami labi bet mūsu sačakarētās galvas, mums visu laiku vajag lai kāds kaut ko mums dod, strādāt un gādāt paši neprotam.Toties mākam gausties par slikto dzīvi un kārties kaklā eiropas cilvēkiem.Kā izsalkuši suņi skrienam uz eiropu pēc pīrāga ko neesam cepuši.Pārāk iecietīgi pret mums ir eiropieši, vajadzētu ar sūdainu koku pa muguru. Tas viss ir padomijas naziegums pret mūsu tautu. Lūdzu nejauciet padomiju ar krieviem vosi kalnbērziņi peteri un rudzutakas nebija krievi. visādi lāči upīši unsakses arī nebija krievi
lno
l
Kad tā muļķõšanās beigsies? _________________________ Latslāvam neizturēja nervi? Jā, gadi prasa savu:)
jet
j
Nabaga Oskariņ, kuram neatkarīgā Latvija ir nodarījusi vairāk ļaunuma kā Padomju režīms. Raksti savu adresi, nosūtīšu i ābolus, i ievārījumu, i mājas sieru. Tiesa, savu hipotekāro nāksies Tev maksāt pašam.
jet
j
"Kad tā muļķõšanās beigsies?" Mani pārņēma gluži tādas pašas domas, kad vakar gāju garām Uzvaras piemineklim.
andža
a
Turies, vecīt! Mēs ar Tevi. Neļausim Tev nomirt badā. Es gan nevienu nezinu, kas būtu nomiris badā, nu bet ja Tu tā saki... Varu Tevi pabarot
homo soveticus
h
Kāds Tavs tuvinieks ir nomiris no bada?? Izsaku līdzjūtību. Tavai zināšanai, ir vairākas vietas Rīgā, kas piedāvā brīvas pusdienas. Es pats Tev labprāt uzsauktu kādu maltīti vai atvestu ābolus no saviem laukiem. Turies!!
Oskars
O
Kāpēc Latvijā tagad par 18gadiem netiek uzņemta FILMA , kādā stāvoklī atrodas Latvijas PARASTĀ TAUTA un kā pret Latvijas TAUTU izturas LATVIJAS VALDĪBA ar SAEIMU . KAUNS Latvijas POLITIĶIEM - PARTIJĀM ...... Kura PARTIJA atbild ,kad Latvijas TAUTA mirst BADA NĀVĒ.
AD
A
Atsauksmes no visas pasaules par šo filmu var lasīt Interneta filmu datubāzē un tās liecina, ka filma savu uzdevumu izpilda - cilvēki sāk izprast padomju režīma būtību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas