Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Paegle: Latviju lēnām sēdina Austrumu ekspresī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Kad nav argumentu, ko Paegles teiktajam likt pretī, kā jau ierasts, "īstie" latvieši pāriet uz gānīšanos. Ko nepareizu Paegle pateica? To taču tikai aklais neredz, kas notiek. Ka ar Maskavas interešu pārstāvju Urbanoviča, Bērziņa, ZZS un citu pūlēm Latvija , īpaši jau Rīga atgādina kaut kādu Krievijas sādžu. Visas krievu sadzīves kultūras izpausmes okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcteči tūlīt pārnes uz šejieni. Paši esam vainīgi. Un kļīust tā varza kļūst aizvien nekaunīgāka.
K-K
K
... Beidz vaidet un tikai komentet, gluzi ka VVF !!!! ... Stajies patriotu, Visu Latvijai! rindas, jo tevi atpazist - varbut vari palidzet apturet so patieso, pasreizejo novirzi!!!
atmina
a
Ko nu veca rej? Pati laiziji pakalas Latvijas izlaupitajiem Gopdmanim un LC zagliem un Skelem un TP zagliem lai tikai noturetos pie varas siles, pati piedalijies Latvijas valsts izlaupisana un tautas aplaupisana tiesi to pasu darija Ulmanis, Freiberga, Kalnins, Ritenis, Samite.... un visi smerdeli kuri atbrauca no svesuma.....
lauķis
l
Paegle varētu painteresēties ,kādas Somijai attiecības ar Krieviju,KĀDU DAĻU EKONOMISKAJOS SAKAROS kRIEVIJA IEŅEM SOMIJAS EKONOMIKĀ UN POLITIKĀ.Pēc tam es būtu ar mieru uzklausīt viņas murgojumus.
tk
t
Nu nezinu gan, kur si dama ieguvusi pamatizglitibu, bet Belgija noteikti nav vieniga valsts ES, kas NAV nacionala valsts. Bet nu tas taa...
Verotaja
V
Dzimtenei Latvijai japiemerojas moderno laiku apstakliem lai spetu pardzivot nelabveligus notikumus pagatne. Kadreiz bija teiciens: "Krievs biju, Vacietis esmu - Latvietis muzam paliksu!" Arpolitikai piemerojoties tomer latviskais kodols paliks! To nespes iznicinat ne notikumi, ne apstakli. Lai dzimtenei Latvijai veicas nakotne - vivat, crescat, floreat! - Ar Dievpaligu!
ha ha
h
taja expresi jau esam vairak ka 50 gadus nu gan tante pamodusies no miega ha ha
johaidī
j
Nav jāskatās ne uz rietumiem, ne austrumiem! Ir jādomā par savām interesēm, jāaizstāv tikai savas intereses tajā pašā ES. Nav klusējot jāpieņem netaisnīgi lēmumi, kurus pieņem EK. Latviešu partijas nedrīkst sadarboties ar tiem, kuri neciena latviešu identitāti. Kādam nepatīk Latvija un latviešu valoda, kādu šeit nepanesami pazemo? Ja tā, tad ar varu šeit nevienu netur, nieka 300 km attālumā ir valsts, kurā VISI ne tikai runā, bet arī domā krieviski. Kurā valstī vēl domās par latviešu identitātes saglabāšanu, ja ne Latvijā?
dz_
d
"1938.gadā – 20 gadus pēc neatkarības iegūšanas – visi rādītāji bija augšupejoši: ekonomikā, kultūrā, celtniecībā. Latvijas tauta jutās labi. Vai šobrīd tauta jūtas labi? Nē! Protams, jo vainīgi ir amīšu latvieši. Tas, ka 20 gados tāds posta darbs ir ipaveikts ir jāpateicas amīšiem latviešiem, kas te atbrauca uz laimes zemi un sāka savas 'gudrības" pasniegt. A tie vietējie buratīno tā i klausījās viņos atplestām mutēm, kamēr palika plikām pakaļām. Lai takš tie ampelmaņi vācas atpakaļ uz amuriku!
babite
b
Jo tālāk prom no Latvijas, jo lielāka patriote. Liekule.
Vārds
V
pilnīgi piekrītu ! Latviju pārkrievo nežēlīgā ātrumā ! kaut kas ir jādara ! jo , "gudri d***t , nav tas pats kas malku cirst " !
klau kundzīt
k
Iet runa par preču noietu, nevis politiku, rietumi ir pārpildīti, bet austrumos var grūst un grūst, nekad nepiepildīsi !!!!!
mieru
m
Ne tādiem vien laikiem un grūtībām esam gājuši cauri ,gan izturēsim .Ar krieviem var sadarboties ,bet viņi jātur drošā attālumā no valsts pārvaldes .Viņu sapņi aprobežojas tikai ar krievu it kā ierobežoto tiesību aizsardzību .Pa Latvijas valsts izaugsmi un attīstību viņi nedomā vispār .Kravcovi ,urbanoviči ,rubiki ,ušakovi utml. spēj tikai klārēt kā papagaiļi - neeksaminējiet mūsu vēlētājus !Ja viņi saskata savu misiju tiesību aizsargāšanā ,lai iet piketos ,mītiņos un tur cīnās par tiesībām ,un lai nelien valsts pārvaldē ,ja nav valsts attīstības plāna .
cerība
c
Pašai pieder daudzi īpašumi Latvijā, aizbēgusi uz ASV un no turienes jauc gaisu...
(*****)
(
Ko par mums domā un kā attiecas rietumi, nupat nodemonstrēja Austrija, pārējie ne par matu nav labāki

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas