Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Paegle var negūt atbalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
lasītājai Info- Stiprais ir bijis vēstnieks, tā ka arī viņam ir pieredze. Diemžēl, paegles k-dzei nav manīta vēstnieces cienīga stāja...
kexxx
k
hehe.. Ja te kads doma, ka Stiprais ir nezin kads profesionalis, padomajiet, kadi ir Jusu uzskati par Zatlera darbibu kopsh ieveleshanas. Tas pats ari jaatiecina uz Stipro, kas ir lidzatbildigs par daudzam Zatlera mulkjibam.
alias
a
Ka tik te zvirbulēnam galvā nesakāpj par to, ka reiz trāpījis desmitniekā. Bet viss šis cirks ar nenozīmīgu posteni ANO un kārtējo TP ielikteni siltā vietā atkal maksās TP reitinga punktus. Vai tiešām TP ir jau tik zemu kritusi, ka nav normāla PR speciālista, kurš varētu pateikt priekšā, ko darīt, lai celtu reitingus? Vai tieši otrādi - augstprātības līmenis sasniedzis tādu, ka TP darboņi uzspļauj visam un visiem, jo viņiem liekas, ka tik un tā neviens viņus nespēj aizstāt?
jaunietis
j
Ideālākā kandidatūra vēstnieka amatam ir Ieva Bondare. Pamatojums - skaista, eleganta, Mis Globe 1998, vīrs - bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs, abi prot angļu valodu.
hmm
h
man liekas īstais iemesls ir, ka TP vēlas stpirināt savu frakciju, lai svārstīgā Paegle nenodrebētu un turētu taisnu oranžo lietu šoruden.
!!!
!
Ārprāts! Kur prāts tādu veceni bīdīt! Viņai jau pašai arī būtu jāprotas, ka laiks paiet maliņā. Dodiet jaunajiem iespēju! Mūsu valsts jau sāk atgādināt Kremli tajos laikos, kad amats atbrīvojās tikai pēc nāves.
Sestdienis
S
Ceru, ka prezidents izmantos iespēju iespert TP pa dibenu un noraidīs Paegles kandidatūru. Paeglei nav ne vainas, bet vēstnieka amata politizēšana nav vajadzīga. Ceru arī, ka Paegle pēc šī visa "uzmetīs" TP un kļūs par neatkarīgo deputāti vai iestāsies SCP.
>> ase
&
Diez vai var teikt par pāragro novecošanu, ja dzimšanas gads ir 1942.
zvirbulēns
z
Paldies par labajiem vārdiem. Man gan jāteic, ka ikviens knābtu tik pat precīzi, ja vien būtu tikpat labi informēts un zinošs. Informācija - tā ļauj izteikt patiesus apgalvojumus, tiesa, drusku jāpārzin vēl citas lietas, piemēram, jāizlasa LR Satversme :)))
niknais
n
situācija kļūst traģikkomiska. nedomāju, ka Paegles kundzi virzītu TP ar spēka spiedienu, ti, nesaņemot iepriekšēju neformālu prezidenta piekrišanu. un tad šī rakstura demonstrēšana šajā brīdī ir maigi izsakoties nepiemērota. kas attiecas uz Paegles kundzes iespējamo darbu ANO - gan Amerikas zināšanas, gan valodas, gan pieredzes, gan ārpolitiskās nostājas ziņā Latvijā nav daudz līdzvērtīgu kandidātu tieši uz šo matu. diezin vai viņu virzītu uz Franciju vai Vāciju. ka tik prezidents nepārcenšas.
ase
a
Šoreiz mazais putnēns - zvirbulēns - knābj bez kļūdīšanās - īstajā vietā. Tā viš ir ... šim skandālam ir diezgan dziļas saknes. Vēl piebilde: ja runā par Paegles kundzes vizuālo tēlu, tad ir jāpiekrīt arī !!!, ka ārēji viņa atgādina housewife. Lai, kaut vai klenderētu pa ANO tusiņiem, tomēr jābūt vizuālajam efektam. Vai tad tiešām nav ne laba stilista, kas šo dāmu kārtīgi apģērbtu, ne arī kosmētisko līdzekļu (manipulāciju) , ar kuriem uzprišinātu pāragri novecējušo seju. Bet citādi, lai viņai paveicas dabūt šo kāroto amatu!
zvirbulēns
z
Esmu ievērojis dīvainu, pat neloģisku un nesaprotamu Latvijas augstāko valsts amatpersonu uzvedību, kuru varētu nosaukt - bēgšana no LR Satversmes, Satversmes noliegšana un ignorēšana. Savu lomu un vietu nezin ne Valsts prezidents, kurš mēģina iet to pašu V.V.Freibergas iestaigāto maldu ceļu, proti, uzvesties itkā Valsts prezidents būtu tautas vēlēts prezidentālā republikā (inaugurācijas balles, valdības pratināšana, parlamenta skološana, pamācīšana), ne ministri ( Riekstiņš svaigākais piemērs), ne ministru prezidents, ne Satversmes tiesas priekšsēdētājs Kūtris, kurš atļāvās portālā apollo tiesneša mantijā reklamēt arodbiedrības aizsākto referenduma kampaņu, ne ģeneralprokurors Jānis Maizītis, kurš sarīkoja o. grīnberga lietu, proti, nevainīga cilvēka tiesāšanu par neko, ne ... , es pat uz sitiena nevaru nosaukt kādu augstāko valsts amatpersonu, kas nebūtu pārkāpis savas Satversmē dotās pilnvaras un tiesības. P.S. Un mēs brīnāmies un nesaprotam, kas šī ir par valsti! Ta te i ko brīnīties nav, šī ir valsts bez Satversmes, konstitūcijas, saukciet kā gribat. :(((
xZ
x
"Latvijā par ārpolitiku atbild ministrs, nevis partija," norādīja M.Riekstiņš. _____________________________________________ ______________ Šis Riekstiņa teksts jēgas ziņā faktiski ir copy/paste no viņa bijušā bosa slavenā izteikuma par stabilitātes garantu. Nu neko nemācās daži labi. zvirbulēns jau precīzi pateica, ka esam tomēr parlamentāra Republika. Pēc visas šīs epopejas Ārlietu komisijai vajadzētu saņemties un pasaukt Riekstiņu un viņa valsts sekretāru "uz paklāja". Jo sajūta tāda, ka ar katru dienu tā ministrija brauc arvien dziļākās auzās.
zvirbulēns
z
Latvijas vēstnieka vieta un loma ANO, atvainojiet, ir tik necila , ka faktiski jau šis cilvēks aizpilda tusiņos atvēlēto cilvēkui skaitu. Nu kas ir Latvija? Latvija ir maza, divkopienu saskaldīta, pretrunu plosīta, teju pagrimusi bezmorāles valstiņa, kura pati nezin, kas viņa ir, kur peld un kāda velna pēc vispār pastāv. Skan skarbi, bet, ja visu ta labi apdomā, tā nu kā reiz ir tā realitāte, kuru nezkāpēc latviešu cilvēki tik dikti grib noslēpt, taisot lielus un dārgus šovus (piemēram NATO samitu, kas nabagiem izmaksāja 59 miljonus latu). P.S. Īsaki sakot, par vēstnieku ANO var likt jebkuru, labi audzinātu, ar labām manierēm apveltītu cilvēku, kuram ir spēks un patika tukši plenderēt pa ANO tusiņiem un to vien atkārtot, ka Latvija ir demokrātisko vērtību aizstāve.
Ojārs
O
Visiem, Latvijas valsti ieskaitot, bet izņemot TP un Paegli, Stiprā nosūtīšana uz Ņujorku būtu labākais risinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas