Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pagājušajā gadā Īrijā ar trešo valstu pilsoņiem apprecējušās vairāk nekā 200 Latvijas sievietes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārzemnieks
ā
Un kas ir par problēmu tiem 90%, ka nevar ne Latvijā ne ES iekārtoties? Visi taču ir iemācījušies krievu valodu un līdz ar to kļuvuši "konkurentspējīgi". Es nesaprotu! Bet par to prostitūciju, nu tai ir sena tradīcijai, labi atceros, kā rakstā minētā vecuma meitenītes piepelnījās 90 gadu sākumā, bet vai tā ir „vērtība”, ko Latvijas sabiedrība vēlas saglabāt? Es saprotu, ka kristietību Jūs ļoti nevēlaties (skat. komentārus pie bērnudārza "Madaras" lietas) bet kāds tad ir piedāvājums, lai kaut kādu ētisku domāšanu ieaudzēt post-padomju sabiedrībai un tuvināt tās vērtības Eiropas vērtībām?
I.Gr.
I
Veel Kalviisha laikos taa braukshana uz Iiriju bija kaa masu psihoze. Aizbrauceeji rakstiija komentaarus, cik laba dziive Iirijaa, cik labi vinju priekshnieki. Latvijaa palikushie sauca, lai tik brauc uz bagaato Iiriju. Tagad, kad arii Iirijaa ir kriize, mees redzam rezultaatus. Mums jaamaacaas, ka labaak ir palikt Latvijaa, ka izceljoshana ir tikai peedejaa iespeeja. Un ja izceljo, tad laikus jau jaaparedz atgrieshanaas dzimtenee.
kandidatiuzdelnas
k
Njā, pie tam Anglijā nopērk lētu, Ķīnā ražotu lupatu un pēc tam bļauj pa visu pasauli, cik tur viss ir lēts un cik Latvijā viss ir dārgs. Vienīgā atšķirība, ka UK var dabūt gan lētas, gan dārgas preces, kamēr LV piedāvājums ir stipri vienveidīgs.
kandidatiuzdelnas
k
Vienīgais, kas tur ir, ir prāta nabadzība, nekas vairāk. Varētu padomāt, ka Latvijā neviens nestrādā veikalos par pārdevējiem, viesnīcās par apkalpotājiem, ka ēdnīcās traukus neviens nemazgā un grīdu neslauka. Bet nu mums jau visi grib būt manageri.
Aija
A
Ak tu mulkiiti! Nezin, kaa galus savilkt kopaa! Tas taa ir Latvijaa. Taapeec ir tik gruuti saprast, ka ne apkopeejai, ne fabrikas straadniekam nav jaadomaa, kaa galus savilkt kopaa, bet var pat paliidzeet tuviniekiem, kas dziivo Latvijaa. Bet taas meitenes no Latvijas ierodas kaa baltas lapas un nekaadu naudu nedabuu, viss notiek par veedera tiesu un leetaam lupataam.
ja nevari tureet, nedzer
j
Dalja ir tiem, kas seko likumiibas ieveerosanai, kameer tu piespamo Dienu ar rauduliigiem komentiem.
Z
Z
Kāda vispār kuram daļa , ar ko vņas tur nodarbojas ārpus Latvijas,lai labāk tie policisti uz sevi paskatās - izbeidz savu patvaļu un izbeidz ņemt kukuļus tepat uz vietas Latvijā
rega
r
Lielākajai daļai meiteņu Latvijā vārds "pašcieņa" ir svešvārds.
ja nevari tureet, nedzer
j
Par savu pascienju vai taas truukumu katrs(-a) atbild pats(-i). PSRS kolektiivaas bezatbildiibas laiki ir beigusies.
ja nevari tureet, nedzer
j
Tad kaa siis nabadziites, kas "nevar izvilkt liidz meenesa beigaam", tur dziivo? Un kaapeec vispaar jaabrauc prom no Latvijas, ja citur ir veel sliktaak? Kaarteejais demagogs-raudulis sapinies pats savaa demagogijaa.
tir
t
ceru ka pec sitas informacijas vismaz citi sapratis"cto na etom babla ne srubis",tikai asaras,veneriskas slimibas,salauztu dzivi un zilumus labaka gadijuma... kaut dazreis ir reti iznemumi..
cilveks
c
......daudzam esot augstakā izglītība.........
Malaces!!
M
Urra!!!! Latvijas Lepnums!!!!
filmās
f
labi var redzēt ka tiem tumšajiem tie vairošanās orgāni lielāki.Tapēc mūsu meitenēm ir uz ko tiekties.
.
.
Tas ir pašcieņas jautājums. Protams arī ir daudzas, kurām tā summa ir nozīmīga, citādi nesasniedzama, kuras to iztērēs ģimenes vai tikai sevis uzturēšanai, bet ne visas būdamas katastrofāli nabadzīgas kam tādam piekritīs. Kā jau teicu - pašcieņas jautājums. BET!!!!! Tas vai cilvēkam ir vai nav pašcieņa lielākoties tomēr nav(!!!!!) atkarīgs no viņa paša. Par to nu atbild šo meiteņu vecāki un citi ģimenes locekļi, skolotāji, kaimiņi, mēs visi!!!! Jā VISI!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas