Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (14:36) - Latviju uzaicina sākt pievienošanās sarunas OECD

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gaudulis
g
Vai manu vai..... atkal slikti.... eeeeeeeeeeeeeeeee
Okei!
O
Bet kas tad mainisies tautas dzive????????????///..ITIN NEKAS.....Jo pie bagato valstu galdiem ganisies bagatie un valdiba vares atkal lielities,ka ir uznemta OECD!!!!!Nu smiekligi-maza ,nabadziga Latvija ar milzigam socialas politikas problemam tagad vares spriest,spriest,spriest un lemt,lemt un atkal lemt ka bagatos padarit vel bagatakus!!!!!Milo stundin!!!!!!!!1Tautai no ta nav absoluti nekada labuma!!!!!.Dombrovskis atkal vares rakstit gramatu un lielities pa visu pasauli.Latvija nav kur investet-te nav rupniecibas,nav dabas resursu,beigu beigas nav ari cilveku vairs.Butu labak paversusies ar seju uz Latvijas pusi,nevis radijusi tikai mugurpusi!!!!!!!!!!!!!!Meli ir si valdiba un manitaji!!!!
Fon bauris(varbūt bauer) kā mazpisā
F
arī dziļi nīst plebsu un lumpenu un sēž pie kompja pliks. Humpalās kauns. Fiŗmu nevar.
siltumkutināšanas pavairošana
s
Tad jau OECD iespaidā sāksies jaunas onānisma tendences labākā garā. Nu ja. Nozare, uzņēmēji, komitejas, pārvaldes. Kā tad negribēsies kompetenti nolaist, ja tāds erektīvs stimulam?
mēs ar savu 0,2% ekonomiku
m
no kopējā ES būsim ļoti ietekmīgi. Šad tad gar galdiem pagrozīties.
vai sile slēgta,ka silenieki
v
tup netā un aicina CITUS strādāt. Putra silē sāk aptrūkt.?
bauris
b
Nekas Latvijā nav patstāvīgs. Ievēlēs latviešu lumpeņproletariāts Ausaini ar Urbi nākošās vēlēšanās par premjeru un prezidentu. Tie aiztaisīt to kantori pie mums un atvērs vēl vienu pārstāvniecību Maskavā. Tieši tāpat kā Rīgā bija ar tām pārstāvniecībām. Tā ka prieciņš ilgs tik gadus 2, līdz Saeimas vēlēšanām.
vēlētājs
v
BRAVO - PREMJERAM VALDIM DOMBROVSKIM.
T
Tas cūku bars kas jau 20 gadus izzog Latviju ir jātiesā un jāiebāž cietumā uz gadiem 30, un visa zagtā manta jānacionalizē.
bauris
b
A kapēc tos, kas 50 gadus izzaga Latviju nebāza cietumā?
  • 2
  • 3
Salna
S
Lai tie plånā galdinja urbējie iet ratå.Kai sāk reiz strådåt.Slaisti.
@
@
Nu un?
Senais
S
Inerce
Teodora
T
Jā, galvenais ir visur iestāties.
  • 5
  • 7
PADARA VALDĪBU PAR IDIOTU BARU !
P
VIENĪGI TAS KA VALDĪBA PRET TAUTAS GRIBU AR VARU UZSPIEŽ EIRO PADARA VALDĪBU PAR IDIOTU BARU !
Zuka
Z
Tas, ka viens cilvēks ir kļuvis par tik lielu idiotu, ka nemāk vēlreiz spiest 'Caps Lock', nenozīmē, ka pie viņa idiotisma ir vainīga valdība vai eiro.
  • 9
  • 1
Ss
S
Sviests.
Gaisma
G
Beidzot Latvija nostāsies blakus pasaules attīstītākajām valstīm, un arī blakus Igaunijai! Šis solis, līdzīgi kā eiro ieviešana, radīs lielāku uzticību Latvijai Rietumvalstu acīs, un laika gaitā uzlabos arī iedzīvotāju vidējo dzīves līmeni. "Vienotības" politika, lai cik viņi dažreiz arī pieļauj kļūdas, tomēr lielos vilcienos šķiet pašlaik vienīgais pareizais ceļš. Žēl tikai, ka liela sabiedrības daļa pat negrib izprast, ka labklājība rodas šādā veidā, nevis no it kā "bezmaksas" sabiedriskā transporta puteņa laikā.
@
@
Gaismai, nu, nesapņo tik skaļi. Kas tas mainās? Tikai pievienošanās fakts. Viss pārējais - cilvēki, resursu neesamība, paradumi, ģeogrāfiskā vieta un karma utt. - paliek tas pats. Tu te tagad piedāvā jau zināmo - mainot saskaitāmos vietām, mainīsies summa. :) Blefs.
  • 4
  • 6
Gaisma - cūkdelfīnam
G
Un ko tad tu liktu priekšā? Dzīvot uz kārtējā parāda un kredīta, un sapņot par buldozeriem? Kaut kur taču tai naudai ir jārodas! Bet es, protams, piekrītu, ka arī pašreizējai valdībai daudz skaidrāk būtu jāstrādā pie ražošanas attīstības. Tikai jautājums - kādu ražošanu mēs vēlamies? Tādu sapuvušu kā Liepājas metalurgs, kas līdz šim jau saknē ir bijusi nerentabla un būvēta uz Zaharjina pamatiem? Tad jau tiešām labāk veikt dažus sāpīgus pārkārtojumus, un pēc kāda laika sagaidīt, ka izvirzīsies tiešām konkurētspējīgi uzņēmumi. Un pievienošanās OECD tikai vairos mūsu izredzes reģiona ekonomikā, attālinot Latviju no pelēkās postpadomju zonas.
  • 12
  • 2
Armands->cukdelfinam
A
Tu runā tā ka mēs varētu atļauties maksāt lielas pensijas un būtu kāds brīnumrisinājums?! Tikai no ekonomiskās attīstības mēs varam ko uzlabot, bet attīstībā arī ir jāiegulda! Jāaudzina un jāskolo bērni, tad vecumdienās būs atbalsts; kā arī izskoloti bērni radīs augstu pievienoto vērtību un varbūt pat pietiks bagātīgām pensijām.
  • 10
  • 3
cūkdelfīns->gaismai
c
"Vienotības" politika, .. lielos vilcienos šķiet pašlaik vienīgais pareizais ceļš. drīkst pajautāt - kāda tev būs pensija pēc cik tur gadiem? esi skaitījis? esi domājis, kā izdzīvosi par tām naudām kas tev būs?
  • 8
  • 14
Armands
A
Precīzi!
  • 13
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas