Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta (4) - Urbanovičs saņēmis gandrīz 50 000 plusus, Dombrovskim 45 200 plusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Nolādētie padomju okupanti šoreiz sasparojusies kā nekad! Padomju salašņas baidās no deokupācijas.
urbanovičs
u
LATVIEšU TAUTAS KAPRACIS !
Rikards
R
< Jo krievi atnākuši tikpat, cik iepriekš, bet latvieši par 34K mazāk. > Tas taču izsaka visu...
dekolonizacija
d
okupantu specdienestiem reznaa kr.o5la reklameshana ir kaa pirkstelu ap4urashana/?? Tikai 1918. g . Repubilkas atjaunoshana kremla gangrenu tiesas Starptautiska Tribunala.
Tā lūk...
T
Urbanovičam + salika tie kas uzķērās tukšiem solījumiem paaugstināt pensijas nedomājot kur ņemt naudu,Dombrovskim tie kas saprot ka jādzīvo atbilstoši ienākumiem.
foxa
f
kā tas ir iespējams? viņa izteikumi lielākoties ir bijuši agresīvi un provokatīvi. vai tiešām tas ir tas, ko sabiedrība vēlas?
nu tak
n
čangaļu ēnu ekonomika rullē
lux
l
Ar ko nu katrs lielās. Pēdējo laiku lielākais Latvijas kangars lielās arr to, ka viņu atbalsta okupantu atraitnes, jo var braukt par brīvu (citi par to samaksā), bomži un citi viņam pašam līdzīgi indivīdi. Nožēlojami.
n
n
Kā 20 gadus pēc neatkarības tādus politiķus kā Dombrovski un Urbanoviču vispār var nolikt blakus un salīdzināt??? Tur pat nav nekādu kritēriju...
Populists
P
Savā laikā Jūrmalas Domes vēlēšanās Kauguros man bija vairāk plusu nekā vēlāk varēja saskaitīt visā Jūrmalā man kopā.... (kā vēlāk uzzināju, biļetenu apmaiņa notika, kad bija saliktas kaudzītēs pa 100 un LNNK pārstāvi pasauca kaimiņu telpā pie telefona ....), pēc tam sākās Jūrmalas triumfi pilsētas pārvaldē.
lux
l
Vēl pie Ušakova labajiem darbiem varētu pieskaitīt plastmasas egli Rīgas centrā. Bt, ja nopietni, tad tādu nodevēju - maitu, kā Urbanovičs latviešiem nekad nav trūcis. Paši vien Berklāvu aizsūtīja uz orkiju, jo nobijas, ka atvijā var būt kā Leituvā, kas izmanotja savā labā okupācijas režinu, tāpēc jau arī šādžinieku slaits tur ir ievērojami mazāks. Bet mūsējie kangari tikai būvēja geto šiem pasaules staigātājiem no ņīžņije češuni un citādām sādžām. MVU profesori jau uz šejiemi nebrauca. Kuns par tādiem kangariem. Usākovu vēl var saprast-okupanta dēļiņš, savā domāšanā palicis turpat , kur tētiņš -Latvija Krievijas kolonija, gan arī attiecībā uz mītu par kreivu neizmērojamo lomu Latvijas attīstībā. Kaut gan patiesībā krievu ievazātā kultūra, gan attieksme pret darbu ir tikai postu nesušās Latvijai. Žēl tikai, ka ir latvieši, kas to kultūru pārņēmuši, tāpat cūkojas un lamājas, kā okupantu pēcteči.
skaistā
s
Es nesaprotu - kā var likt plusiņus cilvēkam ar tik nesmuku, uzburbušu ģīmi? Laikam tie plusiņu licēji arī paši ir atbaidoši neglīteņi.
Nē okupantiem!
N
SC smird
Jā okupantiem
J
Es pats esmu okupants un visi mani paziņas lepojas ar to, ka viņi ir okupanti. Daudz labāk, nekā būt fašistam!
  • 1
  • 1
noteikti ne es
n
Es sevi noteikti neidentificēju ar tiem 50K jocīgo cilvēku.... nez kādā galaktikā viņi dzīvo? Neviens, neviens no mana plašā saziņo loka nebalsoja par SC nemaz nerunājot par to, ka liekulim Urbanovičam būtu + ielicis.....
Onkulis
O
Es 'Jānim ieliku plusiņu jo biju aizmirsis brilles un sajaucu sarakstu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas