Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

papildināta - 4ATA publisko informāciju no EDS par algām, visticamāk, "Rīgas Satiksmē"

Persona, kuras rīcībā varētu būt datu kopijas no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Elektroniskās deklarēšanas sistēmas (EDS), publicējis internetā kāda uzņēmuma algu sarakstu, ar lūgumu noskaidrot RD vai uzņēmums nav RS. Iespējams, tas ir Rīgas pašvaldības uzņēmums Rīgas Satiksme.

Nosūtītā informācija liecina, ka atsevišķas personas uzņēmumā saņēmuši algu līdz pat 6 000 latu mēnesī.

Informāciju persona publicējusi arī internetā. Pirms saraksta norādīts, ka "skatoties šos datus un ieraugot lielus skaitļus, nedrīkst izdarīt pārsteidzīgus secinājumus", kā arī "vienmēr jāprasa iestādes komentārs".

Saite uz informācijas atrašanās vietu publicētā sociālajā tīklā Twitter no lietotāja Neo, kurš kā savu atrašanās vietu norādījis Londonu, bet laukā "Bio" ierakstījis: "Par brīvu un taisnīgu Latviju!". Pagaidām vienīgajā ieraksta mikroblogā viņš uzrunā Panorāmas tvitera kontu, aicinot palūgt Rīgas Domei, "lai noskaidro vai nejauši nezināmā iestāde X ir RS un Persona 2 ir Leons?". Tālāk seko saite uz dokumentu.

Laikraksts Diena jau pērn vēstīja par uzņēmuma Rīgas Satiksme valdes atalgojumu, kurš svārstās no 5400-6000 latu mēnesī. Oktobrī uzņēmums avīzei teicās, ka atalgojums valdei samazināts uz pusi, bet administrācijai algu fonds samazināts par aptuveni 15%. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Leons Bemhens.


(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas